Pi Džej Doužer (©Star Sport)
Pi Džej Doužer (©Star Sport)

Doužer: Želeli smo drugačiji ishod, sad da se potrudimo da ovaj poraz ne preraste u niz

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.01.24. | 23:18

“Zabavna utakmica, dobro iskustvo“, rekao je Amerikanac

Nisu se proslavili košarkaši Partizan Mozzart Beta u trećem večitom derbiju i zbog toga su ubedljivo poraženi od najvećeg rivala.

Crvena zvezda je od prvog do poslednjeg minuta kontrolisala utakmicu i pred kraj uspela da odbije veliki nalet, što je rezultiralo razlikom od 16 poena.

Izabrane vesti

“Pokušavali smo da se vratimo i rešimo probleme u hodu, ali kasno. Bila je dobra utakmica, moramo da naučimo lekcije iz svega ovog“, rekao je Pi Džej Doužer.

Najveće probleme crno-beli su imali u odbrani.

“Defanzivno moramo da budemo bolji, jer smo imali dobre odbrambene utakmice i iz toga smo pravili velike stvari u napadu, igrali naše najbolje utakmice. Moramo da vodimo više računa o ovom delu igre“.

Uprkos porazu, Doužer smatra da ishod neće imati dugoročni efekat na ekipu.

“Važna je ovo utakmica bila, zbog značaja za sve i hteli smo da završimo posao, ali ovo je samo jedan meč. Moramo sada da se potrudimo da se ovaj jedan poraz ne pretvori u dva, tri...“

Navikao je nekadašnji plejmejker Denvera da igra u Areni pred svojim pristalicama, večeras je bilo skroz drugačije. Ipak...

“Uživao sam, zabavna utakmica, želeli smo drugačiji ishod naravno. Ali, bilo je ovo dobro iskustvo za mene, definitivno je bila opravdana euforija oko večitog derbija“.

Crno-beli u subotu od 19 časova dočekuju Krku.



tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetEvroligaPi Džej Doužer

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara