Dragan Bajić (©MN Press)
Dragan Bajić (©MN Press)

Dragan Bajić podneo ostavku posle drame protiv Mege

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.01.23. | 22:48

Igokea u potrazi za trenerom

Iako su uspeli da u poslednjih 30 sekundi nadoknade "minus pet" i izbore produžetke, košarkaši Igokee nisu uspeli da izbegnu poraz od Mege. A, posle njega, Dragan Bajić je pred novinarima podneo ostavku na mesto trenera Igokee.

Klub iz Laktaša doživeo je deveti poraz u 14 kola ABA lige, ali peti uzastopni, te je iskusni strateg rešio da mesto prepusti drugom.

Izabrane vesti

"Gledajući poslednje rezultate imali smo šest-sedam poraza zaredom (računajući i Ligu šampiona). Sigurno da nije dobro. I na prethodnoj konferenciji sam rekao da nisam zadovoljan ni sam sobom, a da ne pričam o ostalim stvarima. Upravo sam rekao Vuku Radivojeviću (tim menadžer) da preuzimam odgovornost kao trener za sve ove loše rezultate i sebe smatram najodgovornijim za sve što se dešava. Imam obavezu prema ljudima koji me plaćaju i zbog toga sam podneo ostavku. Zbog loših rezultata i svih ovih dešavanja kada je klub u pitanju", otkrio je Bajić na konferenciji za medije.

Veruje Bajić da je Igokein tim dobar i da ima dobru energiju, ali ističe i da je potrebno vreme da se novi igrači uklope.

"Samim tim sam rekao da imamo velikih problema, koje ja kao trener ne mogu da rešim", dodao je.

Bajić se, takođe, zahvalio kolegama iz stručnog štaba i svima s kojima je sarađivao prethodne tri godine, uz napomenu da je mu je ovo prvi put u trenerskoj karijeri da podnosi ostavku zbog loših rezultata.

"Nije lako, nije jednostavno, ali moram da stavim klub ispred sebe jer verujem da će ovaj potez biti dobar za klub. Hvala i svim ljudima koji su nas bodrili u svakoj utakmici, ljudima u ABA ligi, kolegama na korektnosti, sudijama isto tako. Ako sam nekad prenaglio nešto, ovim putem im se izvinjavam, a nikom ništa ne zameram. To je to", završio je Bajić svoje emotivno izlaganje.


tagovi

IgokeaDragan Bajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara