Goran Dragić (© Star Sport)
Goran Dragić (© Star Sport)

Dragić: Osećam se sjajno, srećan sam što sam se vratio u reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.08.22. | 12:46

"Mnogo razloga bilo da se vratim", priča Dragić

Goran Dragić je odigrao svoju prvu utakmicu sa reprezentacijom u pripremnom ciklusu i pogodio trojku u nadoknadi vremena i doneo Sloveniji pobedu protiv Turske u prijateljskoj utakmici u Istanbulu.

Nakon utakmice, Dragić koji je završio sa 28 poena, pet skokova i tri asistencije, u intervjuu je odgovorio na nekoliko pitanja.

Izabrane vesti

"Osećam se odlično. To mi je mnogo nedostajalo. Poslednja utakmica koju sam igrao za Sloveniju bila je ovde u Istanbulu. To je neverovatan osećaj. Sada imam 36 godina, tako da noge nisu tako sveže kao nekada, ali i dalje uživam u košarci. Srećan sam što sam se vratio u reprezentaciju“, rekao je Dragić.

Na pitanje šta su bili faktori njegovog povratka u reprezentaciju, on je istakao Radoslava Nesterovića, koji je generalni sekretar Košarkaškog saveza Slovenije.

"Mnogo razloga da se vratim. Pre svega Rašo Nesterović, on mi je kao porodica. On je kum mojoj ćerki", objasnio je Dragić.

"I naravno moj brat Luka [Dončić]. Moram da kažem da su me stalno zvali, insistirajući da se vratim".

Dragić je govorio i o utakmici u Turskoj koja nije imala prijateljsku atmosferu. Igralo se maksimalno do samog kraja.

"Utakmica je bila sjajna. Bilo je uspona i padova za oba tima. Moram da čestitam Turskoj, mislim da imaju svih pet pozicija. Obe ekipe su igrale čvrsto. Biće jako dobri. Najveći Evrobasket do sada sa svim tim kvalitetnim igračima koji dolaze", rekao je Dragić.



tagovi

Goran Dragić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara