Dragić zvanično u Netsima

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.02.22. | 19:28

Slovenac zadužio dres Bruklina

Prelazak Gorana Dragića u Bruklin danas je zvanično realizovan te je slovenački košarkaš zadužio dres Netsa sa brojem devet do kraja sezone.

Košarkaš koji je sezonu počeo kao član Toronta u timu iz Kanade nije imao značajnu ulogu te je prvobitno trejdovan u San Antonio iz kojeg je otišao kao slobodan igrač.

Izabrane vesti

Novajlija u timu Stiva Neša sa novim saigračima imaće težak zadatak da probudi Netse koji će se u narednom periodu boriti za mesto u plej-ofu. Bruklin je sezonu počeo kao konkurent za visok plasman, međutim planove ekipe sa istoka pokvarili su brojni problemi. Dugo već van konkurencije je Kajri Irving koji je odbio da se vakciniše, dok je trenutno van konkurencije i Kevin Durent zbog povrede, a uz dolazak Dragića promenu od koje se očekuje pozitivan efekat u Bruklinu smatraju trejd u okviru kojeg je tim napustio Džejms Harden dok je dres Bruklina zadužio Ben Simons.

Zanimljivo je da je Dragić sa Stivom Nešom već sarađivao u Finiksu kada je aktuelni trener Bruklina kao iskusni košarkaš i lider Sansa imao ulogu mentora Slovenca koji je 2008. godine postao deo NBA karavana.

Pored Finiksa, Dragić je ostavio veliki trag u Majamiju sa kojim je igrao finale, a nosio je još i dres Hjustona.



tagovi

Goran Dragić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara