Komentari na vest

Drama na evroligaški način: Zvezda gubila najviše kod kuće, Žalgiris i Bajern najbolji kad je tesno

V

Voip

pre oko 3 godine

Nema to mnogo veze sa srecom nego sa znanjem. Igracki kadar Zvezde je ogranicen i pravo je cudo kako su uopste neke meceve igrali na loptu. Igra se bez pleja i bez centra a to moderna kosarka ne trpi. Niti ima ko da igra pick and roll niti ima ko da ga brani. Kuzmic protiv Bajerna, igrao oko 20 min., imao isto poena kao Borisa koji nije ni ulazio. Znaci - indeks poena. Dodaj sampiona EL u minus indeksu Branka Lazica + 2-3 igraca koji budu na klupi a ne ulaze u igru i dodjes do toga da Zvezda igra sa 7-8 igraca svaku utakmicu. Ne ide to tako rodjaci.
t

tilovanje tevojneee

pre oko 3 godine

sta ih bre pravdate nonstop ? nikad jaci budzet , nikad vise stranaca i nikad gori rezultati. Partizan igra celu sezonu na produzetak i zadnji sekund pa koga to briga ?
R

Rade Cer

pre oko 3 godine

Jel se neko seca kako je Himki igrao sa igracima od 19 godina kada su seniori bili zarazeni? Nisu odlagali svoje utakmice kao ostali. Bez kukanja!
D

Drvo

pre oko 3 godine

Dok neki odlazu utakmicu zato sto im je bolestan ekonom.
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Sve bi to bilo drugačije da je tu publika. Isto tako, verujem da nije problem u treneru ni kod Partizana ni kod Zvezde koliko u lošem odabiru pojačanja
D

Drvo

pre oko 3 godine

Partizan je odlicno izabrao pojacanja, onaj Tomas je odlican za ABA 2 ligu.
P

Poppaa

pre oko 3 godine

Nismo imali sreće. Biće bolje. Nama je ABA sad prioritet.
b

barbari

pre oko 3 godine

Zato nije isto svima sto je bez publike. Realno nekim ekipama ta publika znaci više I ta činjenica ne može da se pobije.
C

Covicu

pre oko 3 godine

Kad ce pojacanje na 4-ci umesto Obrajanta,sta se ceka vise? Jednog jedinog cestitog centra nemamo od pocetka sezone a sad jos na sve to uprava otera najboljeg centra i sutera od visokih igraca sto smo imali Obrajanta,stvarno sramota koja neodgovornost uprave,sta se sad ceka sa pojacanjem umesto Obrajanta,da izgubimo ABA titulu i EL sledece godine pa da se uprava tek onda smiluje da dovede cestitu 4ku i 5cu,prosto neverovatno koji amaterizam uprave po ovom pitanju!
D

Drvo

pre oko 3 godine

prosao prelazni rok odavno
P

Pojacanja

pre oko 3 godine

UPRAVA POD HITNO MORA DA DOVEDE ZAMENU ZA O'BRAJANTA I DOBROG CENTRA UMESTO KUZMICA,AKO TO NE URADIMO ZBOGOM TITULI I EL SL.GODINE!
G

Gosturina

pre oko 3 godine

bezveze statistika. ubrajali ste i one meceve koji nisu bili neizvesni a zavrsili su se sa 5 ili manje koseva razlike. barselona je kuci tukla zenit sa +4 s tim sto je do 32. minuta meca imala cak +19 plus je pengos dao trojku u poslednjoj sekundi potpuno revijalno. to je eto jedan primer a dosta je takvih meceva. zvezda je po meni najvise tih skroz neizvesnih zavrsnica igrala gde se odlucivalo bas na jednu ili dve lopte u poslednjim sekundama. svrstao bih tu i olimpijakos. sportski pozdrav.