Komentari na vest

Drama u Denveru, Jokić brojao do 32 i blokadom overio pobedu (VIDEO)

B

Bačvani

pre oko 3 godine

Su ponosni na Jokić Superstar planete i verovatno galaxije
M

Mile12

pre oko 3 godine

Povreda Mareja svakako je hendikep,ali povreda Bartona je najveće pojačanje za Denver ove sezone!
C

Coban

pre oko 3 godine

Dobro je sto se povredio jamal. On osim sut i nema nista a odbrana jos losija s njime
M

Mare14

pre oko 3 godine

Trece mesto bi im otvorilo put ka finalu, izbegli bi se Lejkersi i Klipersi. Možda, ali jako teško, bi to mogli da izvedu i bez Mareja.
m

msm

pre oko 3 godine

Navijamo protiv Klipersa do kraja regularnog dela. Denver zaostaje dve pobede ali ima i dve utakmice manje.
M

Momak

pre oko 3 godine

Ima tu i kalkulisanja, verujem da ce lejkersi hteti da izbegnu kliperse u prvoj rundi, tkd cak i ako denver zavrsi treci moze da se desi da lejkersi namerno gube da bi dalas bio 5 i isao na kliperse, a oni na denver. Mada bilo bi dobro da denver nagazi da bude treci, da ima kontolu u svojim rukama , da ako lejkersi krenu da tenkuju za 6to mesto, to urade i oni za 4.
A

Atana

pre oko 3 godine

Koliko dobro igra Campazzo jos ce da ispadne da je dobro sto se Murray povredio. Ne siluje sut kao on a ume i da pogodi, ima vise asistencija, tu je da povuce kontru kad treba, odbranu igra dobro, svaku utakmicu ima neku ukradenu loptu... Sad samo videcemo u playoffu sta ce biti...
S

Slaba odbrana

pre oko 3 godine

Atana-Kao da ih je dolazak Gordona sve razmrdao.Porter nije mogao da se sastavi pre dolaska Gordona od tad igra ko lud,povreda Mareja kao da ih je još više ujedinila,kad svako radi svoj posao onda i rezultati ne mogu izostati.Nekako mi se čini da je bolje da ostanu na 4 mestu,onda bi igrali sa Lejkersima što možda i nije tako loše jer nema Lebrona,ovako može da se desi da igraju finale sa Lejkersima a dotad se Lebron možda vrati...
D

Dil

pre oko 3 godine

Pa koliko su pobeda vezali bez njega, jeste dobar igrac Murray, ali nije prebitan faktor ekipe. Ima on svoje zesce promasaje i preterivanja.
B

BN

pre oko 3 godine

Sta kazu dusmani slab u odbrani haha
P

Princ

pre oko 3 godine

Ovo ko na basketu,igrao se dete
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Jedini nacin da zaustavis jokica - postavis celavog za trenera. Najbolji centar na svetu se ipak bolje snalazi na 4, zna sale.
a

as

pre oko 3 godine

Znaš koja je razlika? Jokić igra NBA, a kod Đorđevića je igrao evropsku košarku. Gro igrača kroz istoriju koji su dominirali u NBA, nisu mogli isto da rade (sa lakoćom) i u internacionalnoj košarci (videti pod Janis Adetokumbo, Rudi Gober...). Jokić će zasigurno biti više nego dobar u reprezentaciji, kada bude imao želju da igra za istu, ali zasigurno neće moći da vrteti 20 poena, 12 skokova, 9 asistencija jer, ako ništa drugo, drugačije se broje asistencije u NBA nego li u Evropi.
N

NBA

pre oko 3 godine

Nastupao je na sve jednoj utakmici MVP
K

Kum Danilko

pre oko 3 godine

Da mu iz NBA odmah dodele nagradu za najkorisnijeg igrača lige, ne bi pogrešili? Ja znam da ja necu pogresiti, nagrada ce opet kod zetonje, isto kao i prosli put. Jokara nek veDZba jos malo. Kumara SalO se slaze.
M

Mikri

pre oko 3 godine

Burga jel imas neku novu foru posto je ova bas loša i bajata i poprilično mi ides na k....kao i vecini ovde.
C

Crni Grom

pre oko 3 godine

Bukvalno, lik vrti jednu bajatu foru vec 2 godine i misli da je nekome zanimljiv, Andrija Milosevic za sirotinju