Duletova zamerka: Partizan nema hijerarhiju u timu

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.06.19. | 12:22

Trofejni trener ima i poruku za navijače

Dok je većina navijača Partizana oduševljena radom Andree Trinkijerija, legendarni trener crno-belih Duško Vujošević ima i zamerke na sistem rada italijanskog stručnjaka. I dalje je trofejni košarkaški strateg daleko od terena, oporavlja se od operacije, ali samim tim ima i više vremena da se posveti gledanju utakmica Partizana.

Ono što je Vujošević primetio u pobedi nad Crvenom zvezdom u drugoj utakmici finala plej-ofa (73:72), trojkom Radeta Zagorca tri sekunde pre kraja, nije ga odvelo u euforiju, kao navijače crno-belih. Naprotiv!

Izabrane vesti

Gostujući na SOS kanalu, Vujošević je izneo šta mu se ne dopada u igri Partizana.
Meni kada je Partizan u pitanju smeta što nijedan igrač nije razigran. Kada sam vodio ekipu i kada treba da se da jedan koš, onda sam, na primer, govorio pokojnom Bobanu Jankoviću „daj koš, daj gol“, rekao je Vujošević.

I nije to sve...
Partizan nema hijerarhiju. U svakom organizovanom timu treba da se zna ko je prvi, drugi, treći... U uređenoj ekipi prvi igrači uzmu na sebe da kreiraju u odlučujućim momentima, reše jedan na jedan, dva na dva, da oslobode neke od tih pratećih igrača. To Partizan nema i to je moja najveća zamerka“, istakao je Vujošević.

Ono što nekadašnjem predsedniku JSD Partizan smeta je i podela navijača, kakva do sada nije viđena na ovom delu prostora.
Postoje podele i kod Zvezdinih navijača, ali kada njihov tim igra, svi su jedinstveni, prema spolja su jedna pesnica. A, mi ovde, šta to više predstavlja? Jedni pevaju jedne pesme, drugi druge, treći treće... Uspeli su da ih podele! Ustanite grobari i pevajte našu pesmu, na šta to više liči“, poručio je Duško Vujošević.

Treća utakmica finala plej-ofa između Crvene zvezde i Partizana igraće se u subotu uveče (18.00), a domaćini su crveno-beli.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara