Dunav bez važne trojke na OKK, derbi u Valjevu

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.12.18. | 13:21

Na programu je 14. runda KLS-a

Okršajem OKK Beograda i Dunava počinje drugi krug takmičenja u KLS. Domaći se sigurno rado prisećaju utakmice na premijeri u Staroj Pazovi kada su plavo-beli počistili domaćina sa terena sa 66:105.

Dunav i dalje ne može da računa na trio Miljenović-Simeunović-Jovanović, ali tim je osvežen mladim Strahinjom Grujanićem koji je stigao iz Dinamika. Odsustvom Nenada Miljenovića, kapiten Milenko Veljković naglašava:
"Očekuje nas teška utakmica, znamo gde su naše prednosti. U prvom kolu u Staroj Pazovi pokazali smo kako se igra i u napadu i u odbrani i samo ako budemo imali maksimalan pristup možemo da računamo na pobedu. Uz dužno poštovanje prema Dunavu, mislim da isključivo sve zavisi od naše igre. Pozivam navijače da nam daju vetar u leđa, kako oni znaju i umeju".

Izabrane vesti

Zanimljivo će biti i u Valjevu. Osokoljeni trijumfima nad Beovukom i Dunavom Metalac će seriju pokušati da nastavi u susretu protiv Tamiša, ekipe koja ih je savladala na startu sezone. Igra u odbrani u poslednje dve utakmice hrabri i kapitena Đukana Đukanovića, koji se nada da bi novim pozitivnim rezultatom ekipa mogla da krene u borbu za osmo mesto koje vodi u Superligu.
"Čeka nas izuzetno težak susret protiv Tamiša, jako organizovanog kluba. Imaju iskusan sastav koji predvode Knežević, Krstović, Smiljanić, Ilkić i Jeković. Mislim da smo nakon vezanih pobeda popravili situaciju na tabeli, što je uticalo i na samopouzdanje igrača. Verujem da možemo da ponovimo igru u defanzivi kao na prethodnim susretima i uz pomoć publike stignemo do pete pobede. Iako smo prvi deo završili sa skorom od četiri pobede i devet neuspeha, moje mišljenje je da smo zaslužili bar pobedu ili dve više. Činjenica je da na nekim susretima nismo imali ni sreće, dok sa druge strane neke utakmice u Valjevu smo odigrali nedopustivo. U drugom delu imamo meč više na domaćem parketu i verujem da bi učinak mogao da bude bolji", rekao je Đukanović, a prenosi sajt lige.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:00 7615 SRB 1 Metalac V. - Tamis ki 1 1,85
Ukupna kvota1,85

KLS - 14. KOLO

Subota
14.30: (1,15) OKK Beograd (20,0) Dunav (6,00)
18.00: (1,85) Metalac (14,0) Tamiš (2,10)
18.00: (1,45) Vršac (15,0) Spartak (3,05)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

KLSKK MetalacOKK BeogradKK Dunav

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara