Komentari na vest

Duško Ivanović: Hoćemo da dobijemo preostale dve utakmice (VIDEO)

P

Prvaci Evrope

pre oko 1 godinu

Dobijamo Olimpijakosa večeras u krcatom pioniru
B

Bg

pre oko 1 godinu

Evoluciju?!? daj covece...pa stvarno bre darvine ovo je kosarka, igra
B

Budak

pre oko 1 godinu

Kakve su sanse za F8!? 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂🥫🥫🥫🥫😂😂😂😂😂🤣🤣🤣
D

DR_PFC

pre oko 1 godinu

Dobar je lik ovaj Ivanovic i dobar trener. Da nemamo Zoca voleo bih da trenira nas a ne FMP.
P

Polivač

pre oko 1 godinu

Kad je dolazio u Bg, Kampaco poveo i kevu da žena vidi koji je to klub spreman da plati više od najbogatijih klubova u Evropi. Ništa joj nije bilo jasno. Faku joj ispričao kako postoji neki hudfakarju klub na brdovitom Balkanu, koji je starcima smanjio penzije kako bi doveo njega. I bi svetlo...
@

@PolivamTe

pre oko 1 godinu

Priznaj da ti je neko pomogao da sastaviš taj tekst.
b

bugiber

pre oko 1 godinu

Samo opusteno , onako revijalno.....🤭
D

Dje su trofeji ?

pre oko 1 godinu

3:2. Trofeji 4:0
Z

Zeleznik

pre oko 1 godinu

Ako hoćete stvarno da napakostite Partizanu izgubićete sutra protiv Olimpijakosa. Olimpijakos bi pobedom nad Zvezdom sutra osigurao prvo mesto jer ima bolji skor i od Barse i od Reala i mogao bi da igra tu poslednju utakmicu protiv Baskonije rasterećeno (čitaj, sa 2 timom) a ovi Baski bi grizli za pobedu i prolaz dalje. Sa druge strane ukoliko Partizan izgubi od Monaka a Žalgiris i Baskonija dobiju svoje protivnike bio bi to neviđen pritisak na Partizan u poslednjem kolu.
N

Nastavi niz

pre oko 1 godinu

Gubimo od Efesa, Reala, Olimpijakosa… sledeci od koga gubimo je i Panatinaikos je l ? 😂😂😂
a

a mediji pisali

pre oko 1 godinu

zvezda zbog boljeg skora u velikoj prednosti u borbi za top 8.nedovic dao trojku..dobar poraz...koji bednici..sada se nadaju pritisku protiv velikana Panate koju je bas njihov Radonja ukanalio toliko da ih niko nije htei preuzeti a Laso trazio 2 godine bez pritiska da uspe da spase situaciju... top 8 ce resiti poraz zalgirisa ili baskonije i to je to.. a vi imate kup slavice cukteras..na evropu se ionako ne lozite..
S

Samo Zvezda le

pre oko 1 godinu

Cestitke Partizanu u borbi za top 8 kao jedinog srpskog predstavnika uz jednu poruku i konstataciju. Aleksandar je napravio veliku gresku pred izbore kada je da bi malo umirio navijace Partizana dopustio da imaju normalan budzet i dovedu Obradovica ,nije kcekivao da ce se sve ovo ovako oteti kontroli ..Prvo je pao Bartomeu koji je realno bio nas covek i nikada ne bi dozvolio kako je i sam izjavio Partizanu ulazak kao srugog tima u Evroligu ..tu se izgubila veza sa Evroligom ,zatim neocekivano i nenormalno brzo vracanje Partizana u zivot koje nije bilo realno nakon nikakve situacije i 7 og mesta i poluraraspada.Sada je kasno da se reaguje jer previse je hajpa ,ludila i euforije medju njihovim navijacima koji su se ujediniji zbog kosarke i sada su problem za vlast. Poruka glasi ne dozvolite da se desi slicna stvar u fudbalu i da ne bude ni tu kasno jer su komacno pred gasenjem! A Covic neka manje pise saostenja i gleda kako se sa mnogo manje ulaganja od nasih pravi tim!
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Partizan pred gasenjem?????Ides u osnovnu jel tako??
O

Ovo je sramota

pre oko 1 godinu

Da sa ovakvim budzetom i igracima poput Kampazza za 6,9 mil eura ne igramo barem f4 ! Covic treba da se ugleda na ove preko puta kako gaze sa mnogo skromnijim timom od naseg
N

News197

pre oko 1 godinu

3:2 pobede. 4:0 trofeji od kada se Zoć vratio
p

pisem

pre oko 1 godinu

a ni sam ne verujem.bas je skroman, kao kad bi zvezda zadrzala kampaca, vildozu, nedovica, petruseva, mitrovica i dovela pojacanja istog kvaliteta kao partizan ove sezone. sumnjam da bi to smatrao za skroman tim.
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

@Kalčopolista. Tvoja fuzionisana Igokea titulu nije videla prvih 3 Decenije. A do tada je Zvezda imala 13 titula šampiona Države i Evropski kup kupova. Sada titulu niste videli Deceniju. Željko koji je došao iz ljubavi za 3 miliona evra godišnje, u ove dve sezone od mogućih 6 trofeja ovde, osvojio je NULA. Ostala su još 2 trofeja, i od tih 2 trofeja osvojiće opet NULA. Šta vam vredi što vam je Svemoćni kupio učešće u EK I EL, kada se košarka igra zbog titula. O fudbalu da ti pričam, stvarno nema smisla.
E

E Vito, Vito

pre oko 1 godinu

A ko vama kupio kad ste bili 2012 deseti u Aba ligu, pa igrali kao deseti Evro kup?
m

miladen 19700

pre oko 1 godinu

iako sam partizanovac svaka cast ovom coveku
G

Gostjdjfj

pre oko 1 godinu

Na čemu?
+

+

pre oko 1 godinu

Bentil je bolje što ne igra. Kako ne zna da uhvati loptu samo je + što ne igra.
D

D Trojka u Areni.

pre oko 1 godinu

Ponosni smo na 15 pobeda u Evroligi. Ponosni smo na Nedinu D Trojku i muk u Areni, ponosni na Kup posle minus 18 ! Najbolje tek dolazi ove sezone !
J

Jeste ponosni

pre oko 1 godinu

Na bacenih 25 miliona i Kampazza od 6,9 mil ?
D

D trojka u Areni

pre oko 1 godinu

Ne dolazi nista dobro.Partizan osvaja ABA ligu.Ni ne nadaj se da ce biti drugacije.
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Ti si druze pokazao da u stvari mnogo ne znas. Onakvi porazi koji su se tebi desavali su amaterski. Realno,Partizan vam je pokazao kako se igra EL i zasto se igra EL. Nadam se da ce vas Partizan pregaziti u ABA ligi,u EL ste pregazeni,pa da ucutite vise!
D

Duško mnogo zna

pre oko 1 godinu

Duško je pokazao da mnogo zna, pogledaj kada je uzeo ekipu kakav skor je imala i kako je igrala, pa pogledaj sada njegov skor, čovek nije imao sreće oko povrede igrača+zabrana kampaca.Zvezda bi već sada imala 20pobeda da je sve bilo kako treba, videćeš sledeće sezone kada formira Duško ekipu po želji a ne ove upao čovek kao vatrogasac tako da nemoj da lupetaš gluposti budi realan i ako bolje znaš dodji treniraj ti pa da vidimo tebe!
T

TP-1

pre oko 1 godinu

Dusko mnogo zna@ a ako mislis na one poraze kad vodis 20+ pa izgubis,gde igraci ne znaju gde je levo a on ne zna dal je poso,ili doso sa izmenama,onda si vrv u pravu! Ako je to alibi za bolan poraz koji sledi u ABA ligi da nije selektovao ekipu,onda OK. Ima istine. Neka prica krene sto pre.
3

3:2

pre oko 1 godinu

Duško 3 Vs Zoc 2. Pobede
L

Lepi Fika

pre oko 1 godinu

89:85
G

Gost1987

pre oko 1 godinu

Javlja se Kalcopolista, a njegov fk igrao utakmicu, toliko od tome, sledece godine prati bocanje, posto se kk gasi, videcemo te za mesec, dva
g

gospodin grobar

pre oko 1 godinu

lepo je to. Ali zelje silu jedno, a mogucnosti su drugo🤣

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

@prvaci evrope prijatelju sta pricas, prvaci Evrope igraju u Monaku protiv istoimene ekipe!!!
k

kalčopolista ne lupetaj gluposti smešan si

pre oko 1 godinu

Koliko godina titule video nisi još tu nešto sada komentarišeš.Vi se plašite više Zvezde nego Barse tako da u junu u mišiju rupu ćeš biti 100% još sada sa Barsom u doigravanje taman malo da vam se izmore oni 7stranaca pa mislim da u finalu Aba nećete znati gde se nalazite pogotovo što se pravite važni i mislite lagano ćete sa nama.Ali šampion je šampion kao i uvek kalemegdan u junu.
P

Prvaci Evrope

pre oko 1 godinu

Dobijamo Olimpijakosa sutra uveče u krcatom pioniru

Kalčopolista®

pre oko 1 godinu

Srecne van rane, junaci! Hajde i te dve da dobijete pa da udjete u top 9!!!
u

u junu kalemegdan

pre oko 1 godinu

Videću gde ćeš biti u junu i da li ćeš komentarisati nešto.Tad svi u mišiju rupu da se nabijete
g

gost23

pre oko 1 godinu

Biće tamo gde je bio par nedelja nakon kupa. Mnogi se uplašili da mu se nije nešto desilo.
o

ok

pre oko 1 godinu

Opusteno za vas je sve ispod sedmog mesta u ABA ligi uspeh. I da platite porez. Onaj ko vam je rekao da to uradite ne zaboravlja. Takodje vam je rekao da mozete kako hocete da ga prozivate ali se porez drzavi mora platiti. Ajd da se kladimo da se ne sali. Ko se zadnji smeje najsladje se smeje.
s

sapienti sat

pre oko 1 godinu

Da dobijemo Olimpijakos i plasimo Grobare pred zavrsnicu sezone.
G

Gost1111

pre oko 1 godinu

Cime da nas plasite? Prolazom u top 8?
s

sapienti sat

pre oko 1 godinu

Dobrom formom i sada vec mitskim junom mesecom.
r

realno...

pre oko 1 godinu

Bez Bentila sutra nemamo sanse...
G

Gost III

pre oko 1 godinu

"Hoćemo da dobijemo preostale dve utakmice, bez obzira da li imamo šanse". Zapravo, kaže se bez obzira što nemamo šanse.