Duško Ivanović (©MN Press)
Duško Ivanović (©MN Press)

Duško Ivanović: Uradili smo šta je trebalo da pobedimo jedan od najboljih timova u Evroligi

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.12.22. | 22:35

Trener crveno-belih, kao uvek, smiren posle velikog trijumfa u Pireju

Crvena zvezda je u Pireju protiv Olimpijakosa (90:86) upisala sedmi evroligaški trijumf u osam mečeva sa Duškom Ivanovićem na trenerskoj klupi, treći na gostujućim terenima, posle Albe u Berlinu i Partizan Mozzart Beta u beogradskoj Štark areni.

Izabrane vesti

"Teška utakmica protiv Olimpijakosa, prema mom mišljenju jednog od najboljih timova ove sezone u Evroligi i jasnog favorita za fajnal for. Uspeli smo da zaustavimo Vezenkova, u ofanizvnom skoku i poenima. Osim u prvih 20 minuta u kojima smo imali problema sa skokom, odigrali smo dobar meč. U nastavku smo poboljšali kontrolu skoka, radili šta je trebalo da radimo da bismo pobedili utakmicu", bio je kratak Ivanović, čija će ekipa u nedelju dočekati Borac Mozzart u ABA ligi (14.30 časova).

Kalendarsku godinu crveno-beli će završiti u petak (19 časova) kada im na noge dolazi Barselona koja će sutra (20.30 časova) biti gost Valensije u evroligaškom kolu, a zatim dva dana pre meča u Beogradu ugostiće Saragosu u ACB ligi (sreda, 19 časova).

Trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas je apostrofirao neke "čudne" statističke parametre.

"Čestitam Zvezdi na pobedi, interesantna utakmica, ali i čudna. Imali smo 26 asistencija, 10 ukradenih lopti i sedam izgubljenih, a oni 16 izgubljenih lopti, a mi smo na kraju izgubili meč. Veoma čudno. Moramo da analiziramo šta je bilo loše i da budemo spremni za sledeću utakmicu", rekao je Barcokas.


tagovi

KK Crvena zvezdaDuško IvanovićKK OlimpijakosJorgos Barcokas

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara