Duško Vujošević: Realovi igrači su prezreli, rekao sam prijateljima da će biti 3:0 za Partizan

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.04.23. | 13:58

“Snaga Reala zavisi od toga u kakvom je stanju Tavareš”, poručio legendarni trener

Brojne sitno navijači Partizana do treće utakmice četvrtfinala Evrolige i gostovanja Real Madridu. Sve ukazuje da će Beograd i Srbija biti svedoci istorije, i da će se prvi put od 2010. godine crno-beli plasirati na fajnal-for Evrolige.

Tada je Partizan napravio prvorazrednu senzaciju u režiji Duška Vujoševića i eliminisao Makabi iz Tel Aviva sa 3:1 u seriji. Imao je tada Partizan šansu da ide i do finala, ali je u pariskom Bersiju ostao bez sreće protiv Olimpijakosa.

Izabrane vesti

Možda sve to nadokandi selekcije Željka Obradovića... Za Duška Vujoševića dileme nema. I pored izostanka Pantera i Lesora crno-beli će u Areni završiti posao započet u Madridu.

Prijateljima sam ranije rekao da će Partizan eliminisati Real sa 3:0. Međutim, sada snaga Reala mnogo zavisi od toga u kakvom je stanju Tavares. Iskusniji igrači Reala su malo prezreli, a mlađi tek treba da dostignu nivo kvaliteta. Ogromna prednost Partizana u ovoj seriji je Željko Obradović, a ekipa igra s velikim kvalitetom, strašću i u transu. Navijači su prepoznali tu energiju, toliko prodatih sezonskih karata, pa su sad išli da ih čekaju u pola šest ujutru...”, rekao je Vujošević za Kurir.

Navijači Partizana već čekiraju karte i traže smeštaj za Kaunas. Očekuju reprizu Istanbula.

“Siguran sam da će se plasirati na fajnal-for, a tamo je sve moguće jer vidite po dosadašnjim rezultatima da su ekipe u ovoj fazi izjednačene. Radujem se, naravno, prisustvujemo ispisivanju istorije”.

Vujošević je apelovao na navijače da budu svesni trenutka u kojem se nalaze i da još jednom pokažu da su najbolji u Evropi:

“Oni koji uđu u Arenu treba da budu svesni da je Partizan iznad svih i da ne treba da naprave nijedan potez koji bi doveo do nekog kažnjavanja i doveo u pitanje gospodstvo”.


tagovi

Duško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara