(© MN Press)
(© MN Press)

Dvojica bivših Zvezdinih centara ostali bez ugovora u Španiji

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.07.20. | 11:02

U istom klubu

Dvojica bivših centara Crvene zvezde su od danas slobodni igrači.

Španski Huventud je saopštio da neće nastaviti saradnju sa Alenom Omićem i Oliverom Stevićem iako je imao klauzulu da im produži ugovore za po još jednu sezonu.

Izabrane vesti

Omić je prošlog leta došao u katalonski klub i potpisao ugovor na godinu dana uz opciju da saradnja bude nastavljena za još jednu sezonu. Slovenac je pružao solidne partije, beležio preko 10 poena i tri skoka u proseku po meču u Endesa ligi ali se ipak nije izborio za novi ugovor. Pre Huventuda je igrao za Olimpiju iz Milana, Budućnost, Crvenu zvezdu, Hapoel Jerusalim, Unikahu, Anadolu Efes, Gran Kanariju, Olimpiju iz Ljubljane i Laško.

Stević je na sredini sezone pojačao Huventus pošto je prethodno raskinuo ugovor u Burgosu. Beležio je 4,1 poen i 2,7 skokova po utakmici, ali ni on nije obezbedio ugovor za sledeću szeonu. Pre Burgosa je igrao u Igokei, Andori, Fuenlabradi, Gazijantepu, Zjolonoj gori, Kazaleu, Bilbau, Oldenburgu, Zvezdi, Anvilu, Slasku, Kopru i Borcu iz Čačka.

Pored njih dvojice, Huventud je napustio i turski krilni centar Kerem Kanter što znači da će klub iz Badalone ovog leta tražiti skoro celu novu centarsku liniju. 


tagovi

Alen OmićOliver Stević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara