Dža Morant (© AFP)
Dža Morant (© AFP)

Dža Morant se nije dozvao pameti: Opet mahao pištoljem i zaradio suspenziju

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.05.23. | 18:02

Memfis reagovao posle još jednog ispada prve zvezde tima na društvenim mrežama

Iako je spominjano kako bi Dža Morant mogao da se umeša i u MVP trku, na kraju je sezonu 2022/23 obeležio incidentima van terena. Pre dva meseca je je na društvenim mrežama mahao pištoljem, pa je zaradio suspenziju, ali se izgleda nije dozvao pameti.

Naime, osvanuo je novi snimak na kojem as Memfisa drži vatreno oružje u rukama. Podelio ga je na Instagramu njegov prijatelj, a iako nije poznato kada i gde je tačno napravljen snimak, jasno je da se odigrao po okončanju sezone, koju su Grizlisi neslavno završili u prvoj rundi plej-ofa, iako su ga dočekali kao drugi na Zapadu.

Izabrane vesti

Oglasio se i Memfis koji je istakao da je Morant ponovo suspendovan i da se čekaju novi detalji kao i reakcija iz NBA.

Nije mladi as naučio lekciju iako je zbog incidenta od pre dva meseca zaradio osam mečeva suspenzije. Jedno vreme je pričao i da će se povući iz košarke kako bi se posvetio unutrašnjim problemima, ali se po isteku suspenzije vrlo brzo vratio na teren.

Morant je u sezoni za nama beležio 26,2 poena, 8,1 asistenciju i 5,9 skokova. Iako je imao fantastične brojke, njegova četvrta sezona u NBA ostaće upamćena po incidentima.



tagovi

Dža MorantMemfis Grizlis

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara