""
""

Džej Džej Barea: Srbija ili Češka? Uh, u Beogradu smo, znate da ne smem da kažem...

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.07.16. | 20:11

Na šaljiv način šuter Portorika odgovorio je na pitanje koga bi voleo u finalu...

Prvo polufinale olimpijskog kvalifikacionog turnira u Beogradu donelo je i veliko iznenađenje - Portoriko je napravio pravo malo čudo i slomio Letoniju u dramatičnoj završnici! Vidno umorni, ali neizmerno srećni bili su košarkaši Portorika po završetku utakmice, koji nisu imali razlog da kriju zadovoljstvo posle velikog poduhvata i prolaska u finale, gde čekaju pobednika meča Srbija - Češka.
"Izuzetno sam ponosan na ceo tim i rezultat koji smo napravili! Verujem da su i ljudi u domovini srećni da sada slave. Ovo je jako lep trenutak za nas, napravili smo veliku stvar. Pobedu smo ostvarili ogromnim timskim zalaganjem, svi su utkali sebe u ovaj trijumf. Sada se nadam da ćemo uspešno završiti posao do kraja", rekao je Karlos Arojo novinarima u Kombank Areni.

Izabrane vesti

Ipak, kada je ime protivnika u finalnoj borbi za Rio u pitanju, prekaljeni as ostao je uzdržan.
"Videćemo, videćemo. Da sačekamo da se utakmica završi, pa ćemo onda videti s kim ćemo u finale". 

NBA šuter Džej Džej Barea takođe je bio jako srećan zbog velikog uspeha i iznenađenja koje su napravili njegovi saigrači i on, a posebno je istakao jedan detalj:
"Mislim da nas je snažna odbrana vodila do pobede. Igrali smo stvarno jako dobro kad god je bilo potrebno. U finišu utakmice smo napravili i nekoliko velikih akcija i došli do pobede. Ako me pitate koga bih birao između Srbije i Češke... Uh, stvarno ne bih mogao to da kažem, pošto sam u Srbiji", nasmejao se Barea na trenutak i nastavio:
"Moramo da budemo spremni na izazov ko god bude bio protivnik na drugoj strani i probamo da pružimo ono najbolje što možemo".

S obzirom na to da je na terenu proveo nešto više od 33 minuta, Barea je izgledao kao da bi mu odmor dobro došao...
"O da, tako je. Dobro sam, ali ne i najbolje... Ali, mislim da će sve biti lakše posle dobrog odmora".

Finalni okršaj na programu je u subotu od 21 čas u Kombank Areni.

(FOTO: MN Press)


tagovi

kvalifikacije za Olimpijske igrekošarkaška reprezentacija PortorikaKošarkaška reprezentacija LetonijeKarlos ArojoDžej Džej Barea

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara