Džok Lendejl na radaru Žalgirisa

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.04.19. | 18:03

Javlja dobro obavešteni novinar iz Litvanije Donatas Urbonas

Džok Lendejl je na radaru Žalgirisa!

Ovu vest javlja dobro obavešteni novinar iz Litvanije Donatas Urbonas i zato je treba shvatiti ozbiljno. Lendejl je dakle želja Zelene šume, on bi trebalo da se priključi igračima koji nastupaju na centarskim pozicijama, a iz tima bi na leto trebalo da odu Brendon Dejvis i Eron Vajt.

Izabrane vesti

Dejvis je svojim dobrim igrama obezbedio dosta interesovanja i za njega će Žalgiris dobiti otkup, a Vajtu ističe ugovor. Očigledno da Šarunas Jasikevičijus smatra da bi igrač kao što je Lendejl mogao da se uklopi u njegovu filozofiju igre.

Inače, Džok Lendejl ima ugovor s Partizanom na još godinu dana pa bi jedino mogao u Litvaniju ako bi crno-beli dobili obeštećenje. Svakako da ne čudi interesovanje Žalgirisa, pošto je Lendejl igrač koji je ove sezone možda bio i najbolji u crno-belom dresu kada se pogleda cela sezona.

Svakako da Lendejl nije jedini igrač zanimljiv Žalgirisu. Pored njega, danas su se u vezu sa litvanskom ekipom doveli i Lukas Lekavičijus i Mindaugas Kuzminskas.

Pored Dejvisa i Vajta, možda će tim napustiti i Dion Tompson i Antanas Kavalijauskas. Paulius Jankunas će najverovatnije ostati u timu. Pomenuti Lekavičijus bi trebalo da zameni Nejta Voltersa. Grigonis, Ulanovas, Volkap i Leo Vesterman bi trebalo da ostanu u timu, kao i Arturas Milaknis.

Videćemo i šta će biti s Jasikevičijusom. Nije nemoguće da završi ovog leta u NBA ligi. Navodno su Klivlend Kavalirsi zainteresovani.

FOTO: Star Sport


tagovi

Džok Lendejl

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara