Džon Holand (©Star Sport)
Džon Holand (©Star Sport)

Džon Holand se rastao sa Crvenom zvezdom

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.06.23. | 23:58

"Bila je izuzetna čast", napisao je košarkaš rodom iz Bronksa

Posle Luke Vildoze, Crvenu zvezdu je definitivno napustio i Džon Holand.

Iskusni krilni košarkaš rastao se sa crveno-belima putem društvenih mreža, gde je potvrdio da nastavlja karijeru na drugom mestu.

Izabrane vesti

"Bila je čast i zadovoljstvo da delim ovu sezonu svog života sa svima vama. Putovanje je bilo izuzetno. Priča se nastavlja, ali nikada neću zaboraviti ovo poglavlje", napisao je Holand.

Košarkaš rodom iz Bronksa stigao je na Mali Kalemegdan prošlog leta iz Burse gde je radio kod Dušana Alimpijevića. Potpisao je ugovor na godinu dana, ali je kroz sezonu igrao povremeno. U Jadranskoj ligi skupio je 15 utakmica na kojima je beležio 4,3 poena, te po jedan skok i asistenciju za 12 minuta na parketu. Tokom debitantske sezone u Evroligi odigrao je 22 meča, uz nešto više od devet minuta u igri te 3,6 poena u proseku.

Pored Holanda, ugovori su istekli još Ognjenu Kuzmiću, Ognjenu Dobriću, Luki Mitroviću, Filipu Petruševu, Stefanu Lazareviću i Nikoli Ivanoviću, dok je Stefan Marković okačio patike o klin. Dobrića su italijanski mediji preselili u Virtus iz Bolonje, dok je Petrušev navodno blizu prelaska u Filadelfiju. Luka Vildoza je potpisao za Panatinaikos.



tagovi

Džon HolandKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara