Komentari na vest

Efekat Panter: Kori Higins u Istanbulu, PAO krenuo po Tajlera Dorsija

H

Hvala ti

pre 10 meseci

Na svemu ....Kevin Kapiten...30 godina i vrijeme je da se obezbjedis ...
E

Elnek

pre 10 meseci

Ovo kad cujem vreme je da se obezbedis covek zadnjih 5 godina igra za milione, pre toga isto za priblizne skoro pare, nakrcao 10+ miliona u karijeri... Nisu to dinari druze pa da se nije obezbedio.
O

Obrt

pre 10 meseci

Hmm, nešto je zapelo ili samo izgleda tako. Ispostaviće se da je finansijska ponuda manje više ista,ali postoji drugi problem. Očigledno Pao ispada,ne bi čudilo da i Barca ispadne iz trke. Pao je u pokušaju da sklopi preskup tim i kao po običaju biće max Top 8 a sa druge strane Barca bez Šarasa,Mirotića otićiće još neko od ključnih igrača i sa trenerom koji tek treba da se dokazuje nema šta da trazi preko Top 8.(kopija Reala sa Ćusom pa ako uspe uspe). Najbitnija stavka je to da Partizan traži pojačanja koja će napraviti razliku,ima trenera i napašće F4 svim silama. Panter želi trofej EL i to će presuditi a to sa Paom i Barcom neće dosanjati. Ukoliko ostane,odjeknuće par bombi nikome neće biti dobro a to znači samo jedno. EL
I

Immobile

pre 10 meseci

Ja ne znam gde ste vi iz Mozzartsporta pročitali da mu je godišnja plata 1600000 u Barseloni. Svi relevantni mediji pišu da će mu plata iznositi između 2,1 do 2,5 miliona godišnje. 1,6 miliona je mogao Partizan da mu ispuni.
G

GigiHennyGod

pre 10 meseci

mozda nakon poreza iznosi 1.6 mil. ne znam, samo pretpostavljam
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

ma ne mozes da dobije 1.6m po sezoni stagod da uracunas :)
g

gosttt

pre 10 meseci

Mozes dobiti, porez je oko 23-4% za strance, sto znaci na 2.1 milion dobija se 1.6 :))
i

igor978

pre 10 meseci

Panter je ovde imao Neto 1.25mil, za taj novac se uvek može dovesti top igrač. Takođe i na poziciji Ledaya (1 mil neto). Ono što me ohrabruje da verujem da ćemo imati bolji tim sledeće sezone jeste odlazak Papapetrua - njegova neto plata je bila 900.000€, a lik nije imao učinak ni uticaj na igru ni blizu plate koja mu je data. Za takvu cifru sigurno nalazimo mnogo boljeg igrača na pozociji visoke trojke koja nam je previše nedostajala u jakim utamicama. P.S. Pisao sam vezbroj puta da naš poreski sistem favorizuje naše klubove, jer je stopa poreza i doprinosa na visoke plate svega oko 15%, dok je u Evropi ogromno opterećenje na zarade bez obzira kolike su. Tako da Barsa ima SKORO 2 puta veći trošak Bruto zarade od onoga što isplati igraču kao Neto. Zato naši klubovi mogu da naprave top ekipu sa budžetom za plate od 10-ak miliona, jer na to ide cca 15% poreza. Primer : mesečna plata u Śpaniji neto 65.000€, trošak za poslodavca je cca 115.000€!
B

Barca

pre 10 meseci

Cifra je 1,95 m +- 2% neto + stan+ auto. To je 450 k više od ponude Ostoje + stan bez auta (što je realno najmanji priblem). Veći problem je menadžerska provizija i neki drugi troškovi.Tu zapinje. Sa novim trenerom Barce nema on tamo pta da traži max u top 8. I najbitnija stavka ć,sigurno neće imati takvu slobodu u igri kao kod nas.
N

Nemanja1989.

pre 10 meseci

Ne sumnjam u Željkov izbor, ima tu igrača koje će moći da dovede po nekim pristupacnim cenama. Eto na primer taj Gaj, pa mvp Ls Ti Džej Sorts je dobar, pa dvojac Baskonije Tompson, Hauard. Dobri igrači, a sigurno manje koštaju od Pantera, Egzuma. E sada možda nisu baš u tom Rangu, ali imaju i oni utakmice u rukama.
D

Dachaa

pre 10 meseci

Gay koliko se meni cini vec je potpisao za real ako se ne varam,ali svakako da ima vremena a i igraca za partizan i zvezdu.Samo da se „potrefi“.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 10 meseci

Dorsi ne moze da zameni aleksu avramovica a ne Pantera. Kakav crni Dorsi, dobar im je jedino sto ima grcki pasos. Boze kakvi prosecnjaci uzimaju veliku lovu u nedostatku dobrih igraca u Evropi. Panter da da Zeljku 20% od ugovora, napravio je od njega najtrazenijeg beka Evrope. Micic je za Dorsija licno Dzordan,i to kada ima los dan, a uzimaju slicne pare.
a

a pre

pre 10 meseci

Žocike to je uradio Dragan Šakota tako da on ima veće zasluge, da nije bilo njega danas bi retko ko znao za njega posle one epizode u Olimpijakosu
@

@a pre

pre 10 meseci

Ma naravno, zapravo je Zvezda najzasluznija sto Kevin uopste igra kosarku, eno ga svaki intervju vam se zahvaljuje , ima i tetovazu BBRS.
G

Gosthjk

pre 10 meseci

Da imalo pratis kosarku znao bi da je Sakota doveo Pantera u AEK, ali ti si navijac efenpeja vi imate drugaciju stvarnost u vasim glavudzama.
z

zadivljen sam

pre 10 meseci

Koliko ne umete da čitate i koliko ste priglupi zapravo za nekoga ko sebe naziva ,, košarkaškom publikom", lepo piše posle Olimpijakosa, a to da bi trunuo da mu nije bilo Zvezde kao odskočne daske za Olimpiju i Šakote su činjenice
n

navijaccc

pre 10 meseci

Braco grobari, nece puci bomba, nego atomska bomba koga dovodimo...

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Najveca bomba ovog leta u Partizan trebalo bi da bude Mika James
n

nellee

pre 10 meseci

Hvala za sve Panteru,ali verujte da ove igre nigde nece ponoviti.Ovu slobodu je samo kod nas imao.Mi nemamo novca da pariramo bogatim ali imamo Zeljka koji ce dovesti igraca koji ce dostojno zameniti Pantera.Jer kad izadjes pred 22000 grobara das 150% sebe
p

paksuu

pre 10 meseci

Najbitniji igrac Partizana u prosloj sezoni je Panter. Covek je znao izmisliti poen. Sut sa 7-8 metara preko ruke. Koliko smo bili tanki bez njega najbolje se videlo u utakmicama 3 i 4 protiv reala.

PFK NIŠ

pre 10 meseci

Zamenice Pantera neko ko ce jos vise da siluje FMP, i ko ce glasno da prica kako se zalaze da se porez ne plati diktatoru!
a

abc

pre 10 meseci

Pa, sad, u podema je 5:5, od titule ne bi bilo ništa da Zvezda nije kiksnula protiv Cibone. Koliko se vidi Zvezda ponovo, kao i sezonama ranije, neče uspeti da zadrži najbolje igrače i nadogradi tim, o tome odlučuje država pa kako nam je tako nam je, neko je dobio baš mnogo para i na vreme u zadnje dve sezone a to nije Zvezda. Sad opet, Alimpije suzama ne veruje, nije dozvolio da projekata uspe iz prve, koliko sko videli nije uspeo ni iz druge, jer ovoliko skupih igrača koji su u tiku od početka sezone da ne ode na F4 nije uspeh sigurno.
n

nadam se da si

pre 10 meseci

dete ne odraso čovek?
@

@abc

pre 10 meseci

Pokusao si da ne primetimo, ali nisi uspeo, sine pa ti plakis celih mesec dana bez prestanka ahahahhahahahahahahahaha brojilo brojilo suza svojih se napojilo :D
n

netacno

pre 10 meseci

Punter nema platu 1,6 miliona evra jer bruto ponuda nije 6 nego 8 miliona, podelis to sa dva i nadjes 54 posto od toga jer je porez tamo 46 posto i ispadne godisnje malo vise od 2 milke, kakvih 1.6 miliona to su gluposti da mu toliko nude ostao bi u Partizanu
m

mikac678

pre 10 meseci

"da za godišnju platu od oko 1.600.000 evra izabere Španiju pre no Atinu". Sad je valjda svima jasno da Panter nije imao neke nenormalne pare već da je bio u nivou Nedovića i Vildoze.
K

Kevin $

pre 10 meseci

1,3 sam imao ovde
О

Освести се

pre 10 meseci

panter 3m za 2 sezone u patizan, to se znalo jos kad je stigo, nema tu filozofije i nema prostora za spinovanje, pitanje je dal je bruto ili neto, svejedno nije bitno jer budzeti kao i svaku godinu pri kraj sezone, tako i ovu, se saznaju. 20m. patizan, 12m. Zvezda, primera lani je bilo 8 Zvezda u EL, 9 patizan EC, godine prije toga patizan je imao 2 sezone po 6m. za EC i LS a Zvezda 7 odnosno 8 u EL. Taj je budzet vecith u posledne 4 sezone.
@

@hhaahahahahahh

pre 10 meseci

Ali partizan imao egal budzet kad je igrao LS, ahahahahahahahaa bruka i sramota sta objavljujete od komentara
V

Verujem

pre 10 meseci

Da ce Partizan traziti u Nba ligi,u Evroligi sto se tice bek sutera pribliznog kvaliteta Pantera je Larkin,sve ostalo boranija puterka.
S

Svaka čast

pre 10 meseci

Opasno je zarotirao tržište Ketrin Panter
g

ghosti

pre 10 meseci

Ako neko misli da će Željko nakon ovakve sezone da čeka skrštenih ruku vara se, ima odličnih izbora i u drugim takmičenjima ne samo u Evroligi. Ja bih doveo onog Gaja što Realu sasuo preko 30 poena, pa imaš odlične igrače u turskom i izraelskom šampionatu, biće zanimljivo, od četvrtka večiti kreću da dovode igrače.
S

Shift

pre 10 meseci

Ide on u Real
b

baš od

pre 10 meseci

četvrtka kreće da dovodi?
k

kOLE123

pre 10 meseci

Taj iz Huventuda je vec potpisao za Real