Eldžin Kuk iz vremena u Cedeviti (©Star Sport)
Eldžin Kuk iz vremena u Cedeviti (©Star Sport)

Eldžin Kuk se nudi Partizanu: Recite upravi da mi šalje ugovor i dolazim

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.06.20. | 18:59

Košarkaš Uniksa hoće da obuče crno-beli dres

Sportski direktor Nikola Lončar najavio je da će se Partizan fokusirati na dovođenje samo “par igrača“ sa kojima treba da se postigne dogovor, a jedan od njih mogao bi da bude Eldžin Kuk.

Dojučerašnji košarkaš Uniksa iz Kazanja, sa kojim je Partizan trebalo da igra u četvrtfinalu Evrokupa, pominje se poslednjih dana kao moguće pojačanje Parnog valjka, a kako bi se saradnja zaista dogodila 27-godišnji krilni košarkaš preuzeo je stvari u svoje ruke. On je, naime, tokom uključenja na društvenim mrežama poručio da bi voleo da zaigra za crno-bele i da je za to potrebno da njegov agent dobije zvaničnu ponudu.

Izabrane vesti

“Ništa jos nisam potpisao. Menadžer i ja pratimo situaciju na tržištu, ali ne bih se protivio da naredne sezone zaigram u kao igrač Partizana“, poručio je Kuk i izazvao oduševljenje navijača crno-belih koji su pratili uključenje.

Otišao je Kuk i korak dalje i pristalicama crno-belih rekao da se aktivno uključe u transfer tako što će urgirati kod uprave da mu pošalju ugovor.

“Poručite ljudima iz Partizana da mi pošalju ugovor, jer hoću da dođem“.

Podsetimo, Partizan se dosad dovodio u vezu sa dojučerašnjim strelcem Cedevite Olimpije Kodijem Miler Mekintajerom, te Endrjuom Gaudlokom i Devinom Vilijamsom.

Kuk je u Uniks stigao krajem januara, a u Evrokupu uspeo je da odigra samo jednu utakmicu. Do transfera u Kazanj igrao je za Avtodor iz Saratova gde je bio među najboljima u timu sa 15,4 poena, 5,5 skokova i 1,7 asistencija po utakmici. On već ima iskustvo igranja u regionu pošto je sezonu 2018/19 proveo u Cedeviti, tada zagrebačkom klubu.



tagovi

Eldžin Kuk

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara