Komentari na vest

Embid poslednju četvrtinu proveo u Horfordovom džepu, ali Harden čuva san Filadelfije (VIDEO)

S

SvrakaShearer

pre 12 meseci

Embid sa nedovoljno zalecenim kolenom 34 poena i 13 skokova, nikad necu razumeti tu potrebu komentatora (to je sindrom navijaca jednog kluba) da omalovazava i nipodastava u ovom slucaju Hardena, Embida i Filadelfiju - delom jer navija za Boston, a drugim delom jer misli da tako uzdiza naseg Jokica (koji se sam ne obazire uopste, nego cuti i igra izvanrednu kosarku iz sezone u sezonu)
K

KRKI 888

pre 12 meseci

"Slaba odbrana" Kao i svaki drugi igrač, ne može svaki put. Druga stvar, bolji igrač je od ovog Kamerunca, i on ovoj seriji drži Filadelfiji glavu iznad vode, iako će po meni izgubiti, jer Boston ima jači roster koliko mi se čini. Da se vratimo na Hardena, čovek održava ekipu, izmišlja poene, asistira kada god je to potrebno da bi se ekipa održala. Igra 40-ak minuta svaku utakmicu. I njega stane šut i sve to, pa onda počne nerezonski da forsira, ali videćeš, čim stane Harden stala je i Filadelfija. Ovaj veliki balvan nikad neće moći da vodi ekipu....
0

0211

pre 12 meseci

Gledao sam meč, ono što sam sinoć video je da je Jokić bar tri koplja iznad Embida.
T

True MVP

pre 12 meseci

PISEM OVO UZ NAPOMENU DA SAM ZASPAO NA POCETKU PRODUZETKA JOEL JE U POSLEDNJOJ CETVRTINI IMAO JEDAN KOS NA SJAJNJ ASISTENCIJU HARDENA. PORED TOGA JOS 7 PUTA JE POKUSAO DA U SITUACIJAMA "1NA1" POSTIGNE POEN - 3 PUTA JE IZBLOKIRAN I JOS 4 PUTA JE SUTNUO NEREZONSKI I NIJE BIO NI BLIZU. PORED TOGA, KADA SU GA UDVAJALI, PASOVI SU MU BILI KRIMINAL CIST (MISLIM DA JE JEDINO MAKSIJU JEDNOM DODAO KAKO TREBA). TRUE MVP, nema sta
n

nbaaaa

pre 12 meseci

I ova utakmica nam je pokazala da je boston bolji tim ali bolji ne pobjeđuje svaki put
d

deki maky

pre 12 meseci

Boston iako gotivan tim,gubi ovu seriju....
1

1234567899

pre 12 meseci

a trener bostona zadnji napad u regularnom delu i zadnji napad u produzetku ne trazi time out! Kakav je ono dupljak
o

otac

pre 12 meseci

Tejtum u celoj seriji nije imao 18 asistencija🤦‍♂️
s

sta ucini crni horforde, horforde

pre 12 meseci

al ponistio mvp, onakva bezm.da igra u zadnjih 10 minuta, on decko ne da nije mvp lige pored ovakvih igara dzimija, armani bukera, tejtuma, ma cak i deda lebrona, nego pored zivog hardena nije mvp ni u svom timu. Namerno necu da pomenem jokica, da ne bude da zbog njega kukam, al ovaj decko ne bi zasluzio da bude mvp nba lige i u najgorim sezonama tokom istorije. Al stvarno nemam toliko lose misljenje o njemu, al brate ove igre i mvp. a veceras ih bog pogledao
K

Kakve veze

pre 12 meseci

Covece mvp regularnog dela i plej of? Neces da spomenjes Jokica, ali si ga ipak spomenuo.
p

penzioner

pre 12 meseci

Zna li neko kako je komentator Arene? Mislio sam da ce se rasplakati poslije meca. Plus komentar: steta sto je Boston izgubio jednu kuci uz maestralnu partiju Hardena, mogli su doci u goste sa 2:0, a i steta za ovu zavrsnicu. Pa covjece ti kao komentator kao ljubitelj kosarke zelis da svaka serija potraje sto duze i bude sto neizvjesnija a ne da bude metla za tim koji igra protiv tvoga, uzas
D

Darko55

pre 12 meseci

Onaj Ognjanovic sa arene kritikuje i pljuje Hardena, kako je nestao, ovo ono, a covek dao 42 poena, 8 sk i 9as uz jednu izgubljenu loptu uz sut iz igre 16-23. Dao je i trojku za pobedu, a ovaj nista... Druze, ostavi svoju mrznju i netrpeljivost po strani i budi neutralan.
S

Slaba odbrana

pre 12 meseci

Darko55-Komentator nema nadprirodne moći da unapred predvidi rezultat i koliko je ko poena postigao.Možda ga je kritikovao jer je zadnje dve utakmice odigrao katastrofalno,2/14,3/14 šut iz igre zadnje dve utakmice,nije on tu ništa loše rekao...
@

@slaba odbrana

pre 12 meseci

Kritikovao ga je u trenutku kad je ubacio 35 poena Bostonu. Ne pricaj nebuloze ako nisi gledao. I nije "zadnje" dve utakmice nego poslednje dve. Hvala i prijatno.
3

333444

pre 12 meseci

Covjek uporno za roling govori pirueta kao da prenosi balet a ne kosarku.
m

madness

pre 12 meseci

Kakva sansa za Boston.... ali ne ide da zadnja dva napada u regularnom delu zavrsava Smart i to sutevima za 3 poena....Horford jos jednom dokazao klasu, Harden veceras bas odlican.... dobra utakmica i steta sto Seltiksi nisu otisli na 3-1....
m

mvpempid

pre 12 meseci

Hahahjaja koji smijesan naslov nevjerovatno tipicno srpska posla,frajr dao 34 poena povreden vi o nekom dzepu spomijenjete.
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Najsmesniji mvp ikada. Ali cinjenica da kobi i ovaj placljivko imaju isti broj mvp titula… Bas boli
S

SvrakaShearer

pre 12 meseci

Ti si lud, kakav Kobi i titule MVP. Embid zasluzeno ima jednu a kako igra uzece sigurno jos jednu do kraja karijere
K

KRKI 888

pre 12 meseci

I posle neko kaže Džejms Harden prevara od igrača, glumi faulove ovako i onako! Svega ima svakako, kao i kod svakog sportiste, ali da je veliki majstor svog zanata, to stvarno jeste. Kao vino, što stariji to bolji. Nije imao tu sreću da osvoji prsten, jer je najveći deo svoje karijere proveo u Hjustonu koji nije imao dovoljan igrački kadar za tako nešto, ali ko zna možda mu se i posreći, možda... Sportski pozdrav!
S

Slaba odbrana

pre 12 meseci

KRKI 888-Gde si bio zadnje dve utakmice da pohvališ majstora svog zanata,2/14,3/14 pretprošle dve utakmice,mora i on odigrati neki meč a da ima dobre procente.Kad imaš svu moguću slobodu lako je biti majstor ali tim trpi,zato i nema rezultata.Ne kažem da nije dobar,ali nije ni konstantan,zadnje dve-tri godine pogotovo....
@

@odbrana

pre 12 meseci

Pao si Boston dvojku pa si isfrustriran. Tvoj Tejtum ima lose procente, ali ti to ne smeta.
i

izointer32

pre 12 meseci

Odlican mec. Ali sta rade ove sudije jbt, pred sami finis meca u poslednjem minutu Tatum pravi faul u napadu i sudije nista ne sviraju, i lik ladno pogodi trojku oni racunaju 2 poena hahah, nevera.
p

penzioner

pre 12 meseci

Ispravljeno je odmah na 3 poena, poslije time outa.
N

No.1

pre 12 meseci

112-113 pa trojka Tejtuma za 115-113 pa Hardena za 115-116... Loše si video rezultat kao i taj faul u napadu! Klasičan step-bek a odbrambeni po inerciji otišao na gluteus.
i

izointer32

pre 12 meseci

Nisam video da su ispravili, a faul u napadu cist kao suza!
H

Hammers Srbija

pre 12 meseci

Kakav je igra Harden, decko igra sa 50% i u fazonu je, Vidi ovog Embid sta radi, evo ti lopta indijanac idi fini kad si vec toliki crnac, a ja cu da pakujem'.
g

gostq

pre 12 meseci

Kakva neinteligencija Brauna. Na +2 on pomaze sa Hardena koji ima 39 poena i 5 ubacenih trojki... Tejtum kao lider tima ne sme da uzme zadnji sut dva puta, jos je Boston zelen za titulu.
f

fejkir

pre 12 meseci

Embid fejk mvp, kakav je to mvp kad ga "propali" Harden mora izvlacit, Jokara pokraden. Al drago mi da fila dobila bit ce ovo zanimljiva serija.
S

SvrakaShearer

pre 12 meseci

Brada Harden je legenda i meni neverovatno gotivan igrac (jedini uz Joku koji slabije igraju odbranu ali da ne mozes da ih ne gotivis). Taj Harden je deo tandema sa Embidom, a u ovoj modernoj eri super timova cesto imamo situacije i sa 3 superzvezde (koju je zapoceo LeBron - top igrac ali mi je malo mrzan zbog te osobine)