Komentari na vest

Ergin Ataman podgreva ideju: Evroliga da bude zatvorena kao NBA

L

Lupanja bez

pre oko 3 godine

Ti prijatelju ne znas sta pricas.
D

Dajvak

pre oko 3 godine

Važi stručnjače - onda da zatvorimo i SP u košarci, pa da vidimo bi li tvoja reprezentacija bila među učesnicima. Kuda ide ovaj svijet....
G

Gost43

pre oko 3 godine

Svi timovi koji su ranije nesto osvojili . Koji nesto znace u EVRO KOSARKU.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

O ovome odavno ja pricam,ljudi me vredjaju...Cak i kad je Partizan igrao u Evroligi sam isao iskljucivo zato sto navijam za taj klub i samo zato,to kancerogeno takmicenje je za mene prestalo da postoji od 2006 godine kada je krenulo masovno pumpanje para,jedan Ulker je ugasen da bi Fenerbahce postao ovo sto je sada,fuzionisu se klubovi,igraju se zanimljive geografije,pola liga postoji da igra izmedju sebe i doslovno da nemaju smisla,placena mesta unapred da i drugi timovi koji osvoje iz jacih liga ne mogu da igraju,to prvo onaj Armani ali ima jos dosta primera,muka mi je kao Grobaru kad vidim kao ovde Grobari pisu one parazitske i srceparajuce poruke o Evroligi.Za mene samo FIBA postoji,ovo takmicenje odavno nema smisla i sve je samo ne takmicenje.Kao javna kuca,ko vise plati ima da igra,jos ko je prvi covek sve ti jasno.Ovde je najmanje bitno ko se kako zove da se sad Grobari i ovi drugi prepucavaju a ako ovo ne postane zatvoreno ja licno im zelim da je igraju stalno.Doslovno da sam se nadao prosle godine da osvojimo Evrokup koji nista bolji nije od Evrolige gledajuci mesta ali samo zbog trofeja ko trofeja,cim sam cuo ove godine onu lopovcinu da je odabrao opet Evrokup umesto FIBE ja sam rekao to je to.
C

Coban

pre oko 3 godine

Treba li su svi klubovi vec davno podrzati fibu jer nemaju nase klubove iz aba lige dovoljno para za ovu privatnu ligu. Problem to sto u fibi igraju i kosovske ekipe pa smo mi Srbi malo naeebali
T

Teodo

pre oko 3 godine

To je odavno i trebalo da se uradi ovo sada je vasarsko takmicenje sa smesnim zaradama naspram ulozenog.
D

Delija 12

pre oko 3 godine

Teska srca priznajem ali je rekao sve kako jeste. Velika je razlika u budzetima i tek ce biti. Bogatim klubovima odgovara zatvoren sistem Mislim da ce nas ograniciti na EK.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Nista bolji nije taj Evrokup,imaju sve one kojima brane i kada osvoje titulu da igraju Evroligu pa kao aj vi sad,onda prosle sezone odustanu i u nekoliko navrata unazad iz inata da je igraju a ovaj autonomas lopovski vec ima spremnu zaradu a malo je danas klubova sa karakterom i pametnim ljudima
Л

Ложач

pre oko 3 godine

Надам се да је сада свима јасно колики је значај био једног искреног српског православног звездаша за светску кошарку! Чика Боро хвала вам до неба - после вас потоп!!!
Ј

Јосиф

pre oko 3 godine

Ово српског и православног неможеш речи ни за краљевиќа марка а камоли за комуњару Бору Станковиќќа! О о поштен извездаш можда и јесте!
H

Hsfh

pre oko 3 godine

Ako se ne moze vratiti kup sampiona u kom bi bili sampioni drzava onda je ovaj nba sistem neizbjezan. Ovakav sadasnji koncept je dugorocno neodrziv.
B

Bertomeu Monkey

pre oko 3 godine

Evroliga je postala dno dna i sto se tice finansija i organizacije. Jos malo pa ce London i ostali kosarkaski gradovi da imaju stalnog ucesnika. A sistem takmicenja nikad gori. Svako sa svakim i vec posle 5,6 kola se dosta timova oprasta od sanse sa top 8 i posle se igra rekreativno kao u NBA. Drugo je NBA gde u se u regularnom delu sezone odigra preko 80 utakmica.
j

ja psv !

pre oko 3 godine

100 % je upravu
D

DaDaDaDa

pre oko 3 godine

Lepo ds bojkotujemo Evroligu i zavrsena prica.
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Pa vi je bojkotujete vec 6,7 godina...
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

@DelijaNS Nismo kao neki drugi bili te "srece" da nas nezasluzeno ubacuju ali kao Grobar mogu da ti pozelim od srca da je igrate dok se ne ugasi,budite deo javne kuce slobodno
F

FIBA

pre oko 3 godine

Buducnost sprske kosarke je samo u FIBI.
V

Vini Gogniti

pre oko 3 godine

Ne samo nase,buducnost kosarke uopste ali da,nas zanima Srbija prvenstveno.Kosarka sirom evrope nema nikakvog takmicarskog znacaja osim nekog nazovi prestiza.