Euforija u Jerusalimu: Aleksandar Džikić vodi Hapoel

Vreme čitanja: 1min | sub. 18.06.22. | 20:19

Zvanično je potvrdio i klub iz Izraela

 Posle ne baš uspešne sezone sa podgoričkom Budućnošću, završenu osvajanjem titulu šampiona Crne Gore, Aleksandar Džikić je otišao i ekspresno pronašao novi angažman. Iskusni stručnjak u narednoj sezoni predvodiće Hapoel iz Jerusalima, saopštio je taj klub na zvaničnom sajtu.

Ljudi iz nekadašnjeg pobednika Evro Kupa izuzetno su zadovoljni dolaskom srpskog stručnjaka. Hapeol je predstavio Aleksandra Džikića kao trofejnog trenera koji je osvojio Jadransku ligu sa podgoričkom Budućnođću, dok je šampionske pehare osvajao u Crnoj Gori i Sloveniji.

Izabrane vesti

„Tražili smo trenera na visokom nivou. Čim je stigla poruka iz Budućnosti, reagovali smo. Već tog dana obavili smo telefonski razgovor sa Aleksandrom. On je spoj tvrodg srpskog mentaliteta, ali i inovantivnosti koju je dobio stažom u NBA ligi. On je temeljan, veoma iskusan trener za koga igrači vole da igraju. Siguran sam da će saradnja sa njim biti uspešna. Sad je vreme za rad“, rekao je generalni direktor Hapoela Gaj Harel.

Apostrofirano je da je Aleksandar Džikić karijeru počeo kao pomoćni trener u Partizanu, pre svog 30. rođendana.

Pre povratka u Budućnost Aleksandar Džkić je predvodio španski Estudijantes, bio je selektor Makedonije, predvodio je i Partizan u vrlo delikatnom trenutku.

 


tagovi

Aleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara