Logo završnog turnira Evrolige 2021.
Logo završnog turnira Evrolige 2021.

Evroliga objavila satnicu mečeva Fajnal fora

Vreme čitanja: 1min | čet. 06.05.21. | 14:49

Keln spremno čeka

Mnogim košarkaškim poklonicima jako je zasmetalo to što Evroliga nije uradila više da se satnice majstorica odigranih u utorak ne poklope, pogotovo jer su susreti u Milanu i Barseloni išli praktično istovremeno, sa 15 minuta razlike. I to sve u vreme kada se igrao revanš meč Lige šampiona između Mančester Sitija i PSŽ...

Evroliga ovog puta nije mogla da napravi takav previd, pa je za utakmice polufinala, finala i za treće mesto ostavljeno sasvim dovoljno vremena i za predah pre sledećeg prenosa. Tako će se polufinalni susret između CSKA Moskve i Anadolu Efesa igrati u petak 28. maja od 18 časova, dok je za 21.00 zakazan duel između Barselone i milanske Olimpije.

Izabrane vesti

Petak, 18.30: (3,50) Igokea (16,0) Crvena zvezda (1,35)

Subota će biti slobodna, da bi se u nedelju od 17.30 prvo igrao meč za treće mesto, a onda i veliko finale od 20.30. Sve utakmice igraće se u Kelnu koji je prošle godine trebalo da bude domaćin završnog turnira, ali je isti otkazan kao i cela sezona zbog pandemije virusa korona.

Podsetimo, od svih učesnika na Fajnal foru samo je CSKA plasman obezbedio pre majstorice i to već posle tri meča protiv Fenerbahčea. Barselona, Olimpija i Efes su to uradili tek u odlučujućim, petim utakmicama.

EVROLIGA - FAJNAL FOR

28. maj

18.00: CSKA Moskva - Anadolu Efes

21.00: Barselona - Olimpija Milano

30. maj

17.30: Utakmica za treće mesto

20.30: Finale



tagovi

Fajnal for EvroligeKK CSKA MoskvaAnadolu EfesOlimpija MilanoKK Barselona

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara