Komentari na vest

Evroliga vidi budućnost u Emiratima, projekat Dubai pomažu i Đokovići

P

Prorok7

pre preko 1 godinu

Ljudi realno ovo moze biti jako dobro za razvoj evrolige ako budu i london i dubai ukljuceni u ligu sto ne smumljam da ce se desiti finansiski ce se liga uzdici na novi nivo priblizice se nba po kvalitetu i bice sigurno mnogo zanimljivije... Sa nasim ljudima u prici ne bi trebalo da bude nikakvih problema da imamo mozda i konstantno dva predstavnika(jednog cemo uvek imati). To moze biti sve dobro i za nas a i kad se liga uzdinge na visi nivo moguce je da ce se napraviti i neke superkup utakmice pobednik nba sa pobednikom evrolige sve u svemu ovo moze samo dobro da donese.
S

Skakadak

pre preko 1 godinu

Kako bi se osecao da evroligu osvoji abu dabi ili london? Ako bi ta dva tima usla nasi timovi nebi imali sta da traze. Uskoro ce timovi imati budzet po 100 muliona evra,mi tu ne mozemo nikako da pariramo. U fudbalu su nam pobegli svetlosnu godinu a uskoro ce i u kosarci
Z

Zainteresovan

pre preko 1 godinu

A koji će moj Đorđe Đoković tamo ako ima neko da mi objasni ?
U

Ujka Zitko

pre preko 1 godinu

Arapi ko vegeta.U sve se mesaju.🤢🤮
d

dejan galenika

pre preko 1 godinu

Takmičenje se zove Evroliga ??? Izraelski i arapski klub igraju...da neće medusobne duele da igraju na neutralnom terenu? Možda u Ukrajini? Ali para vrti gde burgija neće. Ipak da će se približiti LS...ni za 100 godina, iako sam košarkaški a manje fudbalski fan.

Bojan Urosevic

pre preko 1 godinu

Ako nisi znao Egipat je bio prvak Evrope u Kosarku.
m

motokatablajnza

pre preko 1 godinu

Kao prvo, ako takmičenje dobije tim iz Dubaija, onda je apsurdno da se u budućnosti zove EVROliga. Drugo, ne mogu da se trkaju sa fudbalskom LŠ iz nekoliko razloga, a prvo i osnovno, Evroliga je PRIVATNO takmičenje, fudbalska LŠ je takmičenje pod okriljem krovne evropske fudbalske organizacije. Kao treće, arapski tajkunski instant novac uništava sport i njegovu suštinu, a to je da mogu svi da se takmiče i da i oni mali i ne tako dobri mogu da odmere snagu sa velikim i najboljim. Zahvaljujući arapskim tajkunima igraće samo bogati, ostali mogu da se ugase. Krajnje je vreme da se FIBA Evropa trgne iz ove višedecenijske letargije i konačno zaštiti košarku kao igru. Što se Bodiroge tiče, kao igrač uvek će ostati legenda i jedan od najboljih, ali kao funkcioner ide ka tome da ostane upamćen kao grobar evropske košarke.
V

V.P.

pre preko 1 godinu

Sad će da unište košarku...
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Prvo je bilo price 60 miliona po sezoni a sada je vec izmedju 50 i 60 miliona. Vec je cifra pala. Na kraju ce ispasti totalno unistenje kosarke samo za malo vise para nego ranije
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

Pa realno kada moze Izrael sto ne i Arapi... samo ce biti zanimljivo kako ce Makabi tamo biti docekan
k

kurbla

pre preko 1 godinu

Izrael je na bliskom Istoku. Takmici se pod okriveljm evropskih federacija zbog sukoba sa Arapima. Ako ne znas geografiju, ne moras da ti tupav i iz istorije.
N

Nidza1981

pre preko 1 godinu

Koja je poenta tvog komentara? Mog je upravo kako ce arapi sa Izraelom sa kojim su u sukobu?
1

149

pre preko 1 godinu

Srećan Bodiroga svima koji su slavili kada je postavljen.
G

Gibanitza

pre preko 1 godinu

Evroliga vidi pare u Emiratima. Da Kim Jong Un ponudi više novca Evroligi, Bodiroga i njegova ekipa bi hvatali prvi avion za Severnu Koreju da potpišu ugovor.
D

Dulele

pre preko 1 godinu

Zbogom voljena kosarko! Postojaces i dalje, ali ne u obliku koji sam voleo...
G

Gost988

pre preko 1 godinu

Ovi su tako povezani sa Amerikom da je to neverovatno, Amerika njima tepa zbog nafte a oni imaju zbog toga i veliki status kod njih
r

rsczz

pre preko 1 godinu

Evroliga a igra klub iz Dubaija hahaha gasi kosarku kao sport ionako je odavno unisten.