Komentari na vest

Evroligaške transfer bombe: Zenit dogovorio NBA pojačanje, Šved se vraća u CSKA!

z

za penje

pre gotovo 3 godine

jos neki zanimljivi transferi iz evrope..di bost je novi igrac galate, viktor klaver valensije a kajl vilcer tenerifa, a sto se alekseja tice mislim da je logican potez napravio, bice velika stetocina u ekipi to sigurno, surovi potrosac lopti...bolje da su se armejci otvorili za pangosa .. mnogo je korisniji a za nba nema konstrukciju , poješće ga ako se neko ne isprsi dvije milke godisnje
K

KKP instrucija

pre gotovo 3 godine

Šteta što nismo uspeli da dovedemo nijednog od ove dvojice, nažalost prvi neuspeh žoca, milutinovića i šaponjica. Ne možemo biti konkurentni ako nas i država malo ne pogura, ne možemo sve sami

Gazda Čovke

pre gotovo 3 godine

Apsolutno se slazem sa Vama gospodine. Malo toga je Vas klub uspevao ako ga drzava ne pogura i tako je vec tri decenije.
G

Gost99

pre gotovo 3 godine

Čudo ovaj CSKA, Zenit i ostali evroligaši ne mašu Excel tabelama po uzoru na donji dom. Ni reči o platama.
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Pangos i NBA? Čovek jeste odličan za Evropu ali u Americi apsolutno nema šta da traži
K

Korisničko ime

pre gotovo 3 godine

Novi Shane Larkin u Evroligi

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Sabaz Nejpir je strasan igrac. Gledao sam pre neku godinu mec u nekom polufinalu ili finalu martovskog ludila NCAA-a na Areni sa Edinom i Koletom. Secam se da je mec bio triler i da je Nejpir resio mec vrhunskom partijom,pokidao je tad. Vidi se i po njegovoj statistici u Nba da je odlican igrac,u Evroligi ce rasturati.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Očekivao sam Šveda u KK Plastikan, neverovatno da je izabrao finansijski lošiju ponudu CSKA. Čovek još ima sportskih motiva posle tavorenja u Himkiju izgleda.
D

Dajvak

pre gotovo 3 godine

@Drvo Bukvo, ti li si....
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@Dajvak Pa šta nisi video da je Volden platio opet obeštećenje ovoga puta da predje u Bajern. Naš kikiriki mu je preveliki bio hedonizam . Kod ovih igrao za tabele na papiru.