Komentari na vest

Fakundo Kampaco - Zvezdin general sa košarkom u malom prstu

G

Gostanko

pre preko 1 godinu

Ja sam nacuo da se jedna covek postepeno ubacuje u KK Crvena Zvezda, naravno koji ima novac i zeli da ga ulaze...A da ce postepeno Covic da se povlaci iz kosarke i njemu prepusti da dalje vodi kosarkaski klub. Ne znam koliko je to tacno ali se tako prica.Kazu i da je taj covek licno dao novac za Kampaca i da ce dovesti jos dva odlicna igraca u Zvezdu. Opet kazem,ne znam koliko je tacno ali se tako govori.
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Kosarka nije profitabilan sport, dakle ne moze da se zaradi,tako da je ulaganje pogresan termin, to moze da bude samo neko ko voli kosarku a ima veliki kes pa moze sebi da priusti igracku. Ulaze onaj ko racuna da ce mu se nesto vratiti a ovo moze da bude cisto iz neke ljubavi, altruizma ili racuna da ce drzava da mu vrati preko nekog drugog posla gde ce zaraditi mnogo vise nego sto je na Zvezdi izgubio u tom slucaju to bi bilo lepo i korisno za tu osobu. Pogledaj Evroligu tu osim Asvela gde je vlasnik Toni Parker i Monaka gde je vlasnik princ licno vecina ostalih klubova su ili drzavni ili delovi vecih spotskih drustava poput Olimpijakosa, Panatanaikosa, Reala, Barse, Bajerna, Fenera. Postoji i mogucnost da drzava nekoj firmi ili privatniku obezbedi veliki posao ali da uslovi da se finansira vrhunski sport u ovom slucaju kosaraka, takav je slucaj verovatno sa Efesom. Dakle ponavljam kosarka kao kosarka nije profitabilna i u nju se ne ulaze da bi se zaradilo vec jedino ako neki bogatas poput Armanija zeli da ima svoju igracku ili ako neko racuna na ozbiljniji posao pa mu je postavljen uslov da mora da ulaze u neki neprofitabilni sport. Nije Gazprom sponzor Zvezde sto voli Zvezdu nego zato sto smo im dali NIS pa je dotiranje Zvezde bilo jedna od tacaka ugovora, isto su zbog severnog toka finasirali Salke.
X

X

pre preko 1 godinu

Fakundo Kampaco - Zvezdin general sa košarkom u malom prstu i najvecom platom u EL u malom dzepu.
D

Dan123

pre preko 1 godinu

Jel moze jedan realan zvezdas da napise odakle pare za Kampaca, jer je nebojsa rekao da nema para...Odakle?Ali realno, bez okolnih odgovora...Hvala unapred.
d

delija Tb

pre preko 1 godinu

Iz istog izvora koji je platio 5m partizanu Wild card. Druze... Koliko god da je placen, vi ste ulaznicu za evroligu platili 5m... Za jednu sezonu.. to je skuplje od Mirotica, Micica ili Larkina.... A onda dodjemo do srpskog kluba i casova ljubavi, gdje srpski igraci od 90p svaku utakmicu ubace 7-10 i to ako krene sut Andjusica. Grobari, najbolesniji ste ljudi na svijetu. Boze sacuvaj
e

evo ja

pre preko 1 godinu

evo ja ću ti napisati. jer sam malo više upućen u celu tu priču.. naime, da je Kampaco gotova stvar, znao sam još pre nekih, 20aka dana. Nije ni V. ni država, ni stranka. pojavio se novi čovek blizu zvezde, koji je dao lovi za kampaca.. plan je da kroz koju godinu preuzme kk zvezdu. mnogo para je u igri, i ludilo tek sledi. pozdrav.
K

Kalabasass

pre preko 1 godinu

Pare su namaknute namestaljkom sa Armanijem kvota 3.1 ...svi su igrali.... Isto vazi i za utakmicu partizana sa efesom ,u toku su pregovori partizana sa Ertelom koji napusta Zenit.
ш

ш

pre preko 1 godinu

па десет камерунаца који играју у државној мезимици дали по 10 посто ,плс 1 посто од Жељкове и Савићеве плате и то је то
M

Maksso

pre preko 1 godinu

Moze li ti nama reci, realno, koliko stranaca ima Zvezda, a koliko Partizan? Hvala
s

soprinoni lindin tonito

pre preko 1 godinu

Jos centar i to je to. Napred Zvezda ⚪🔴
V

Velur

pre preko 1 godinu

Svi pricaju o Kampacu a najjači smo na centrima Kuzmic i Raduljica,neprocenjivo!
d

dve babe

pre preko 1 godinu

Nije smesno, ako si pokusao da budes duhovit. Njima dvojici da zajedno saberes odraz u cm, ne moze preci 20cm.
D

Da podsetim...

pre preko 1 godinu

Da podsetim neke ako su zaboravili koliko im kosta prvi tim: zeljko 4.mil za 3.god,punter 3.mil za 2.god,naneli 2.5mil za 2.god,exum 2.mil za 2.god,lesor 1.9mil za 2.god,avramovic 1.5mil. za 2.god,madar 1.5mil za 2.god..itd itd PLUS licenca Kupljena za EL za 5.mil€! Za sve te silne pare ukupno,mozes da kupis jedno 20 Kampaca najmanje!
m

miile

pre preko 1 godinu

sine...pa ti više znaš igrača Partizana nego i sam Željko...on po nekad zaboravi Madara na klupi
m

mixM

pre preko 1 godinu

Kampaco 6.9 mil. za dve god., Vildosa 3,5 mil. za dve god, Nedovic 3 mil. za dve god ( za sva 3 igraca uracunato obestecenje realu, baskoniji i panati) Petrusev 2 mil. za dve god. Bentil 1.5 mil. za dve god., Martin 1.5 mil. za dve god., Dalibor Ilic 800k za dve godine, Raduljica 700k za dve god., Holand 1 mil za dve god., Adams 500k za dva meseca, Dobric 1.5 mil. za dve god., Ivanovic 1.2 mil. za dve god. Markovic 1.1 mil za dve god., Kuzmic 900k za dve god, Lazic 1.1 mil za dve god., Lazarevic 800k za dve god., Mitrovic 1.2 mil. za dve god, Jovanovic 500k za 3 meseca, Ivanovic 3 mil. za dve god.. Izvolte racunaj sada
M

Maksso

pre preko 1 godinu

@mixM, koliko stranaca ima Zvezda, a koliko Partizan?
H

Hepek

pre preko 1 godinu

Hoce li biti jos koji derbi ove sezone ili kao i prosle godine bezanija?
b

brine

pre preko 1 godinu

I ovaj je došao iz ljubavi prema zvezdi i trenera kao i panter u partizan
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Reklo bi se da grobari po komentarima više vole Zvezdu od njenih navijača. Tačno se nasekirali što je Kampaco došao u Zvezdu ali ne iz ljubomore i zavisti već što je toliko loš da ga niko nije hteo u Nba i evropi i što nije igrao devet meseci i što ima neke probleme sa ligamentima.Da je Partizan doveo takvu olupinu ja bi se radovao a oni se živi pojedose.😂😂😂
B

Bracafaca

pre preko 1 godinu

Posto vidim da grobarima nista nije jasno, da vam pojasnim jer citam komentare tipa ovaj propao cim se real njega tako lako odreko ili pa one druge sto vec racunaju platu od naredne sezone i toliko spominjano obestecenje. Nit se real njega odreko niti je igrac zatvorio vrata realu upravo je suprotno, igrac je duzan realu ne zvezda. On da bi dobio iste mozda i vece pare od reala ako bi sad potpisao sa njih real bi morao da placa porez veci za 40% a mozda i veci u odnosu ako igrac premosti igranjem za neki drugi klub i tu je cela peripetija. On ce da odigra za zvezdu do kraja sezone onda prelazi u real, real time stedi preko milion na osnovu poreza puta dve tri godine na koliko ce verovatno da potpise i eto resenja. Niti ce on njima platiti famoznih 2.6m niti ce real imati veci porez. Slicno ce biti i sa vildozom i baskonijom a vec je ovde neko od novinara objasnio sve
K

Keba

pre preko 1 godinu

Muchachos, ahora nos volvimos a ilusionar...!
K

Karlito Brigante

pre preko 1 godinu

Ako je toliki majstor sto ga drugi nisu angazovali? Uskoro ce da se sazna i razlog.
D

Daj faul

pre preko 1 godinu

Videces na kraju sezone gde ide… pravac Real! Ovaj dolazak kod nas je “slucajnost”
s

sergeji

pre preko 1 godinu

Da je toliko dobar igraca ostao bi u nba.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Ne brini ti tuđu brigu, nama će on odgovarati, a vama će Ostoja naći mnogo boljeg.
G

Gostdhde

pre preko 1 godinu

nekad balaban danas kampacoooo 😍😍😍
B

B200

pre preko 1 godinu

Cigani, stavljaj te šlemove.
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

Dobi sut kartu iz Denvera jer nije mogao da pomogne dvostrukom MVP NBA lige da dogura do finala konferencije.Toliko o njegovom "znanju".
S

SAŠA FRANKFURT

pre preko 1 godinu

nisam te prepoznao selektore!! Sorry!
G

GostMaestro44

pre preko 1 godinu

Doveli igraca koji 9 meseci nije sutnuo loptu, pazi kad Real ne zeli da ga dobije a mogao je po povoljnijim uslovima. Dosao povredjen i jos ce inkasirati 1 800 000 za 6 meseci. Po 300k mesecno. Lepo. I to bez poreza koji je sigurno 300 do 400k. Ovo me podseca na ono kad su doveli Divca da odigra 4 Evroligaske utakmice za 600 000$. Od tada je krenuo pad KK CZ.

PsyhoDelija

pre preko 1 godinu

Nije ni Vildoza igrao dok nije dosao pa sta smo dobili ??? Kampaco je velemajstor KOSARKE sine
p

pouzdana informacija

pre preko 1 godinu

Za vas koji ne znate, Kampaco je došao rovit u Zvezdu. Ima problem sa ligamentima.
_

_000459.195ed99a21c8410b90061d3611f5491c.1430

pre preko 1 godinu

Ksko te boli.
G

Gostтттт

pre preko 1 godinu

ЗАКЉУЧАВАЈ 🔒
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Covek dosao ne zbog para vec zbog trenera Ivanovica koji je veliko trenersko ime u Evropi, i sa kojim igraci vole da saradjuju, kao i Vildose jer ce mu biti lakse kada u timu ima saigraca iz svoje zemlje.
G

GostRoki80

pre preko 1 godinu

Da, vole mladi perspektivni igraci od 31 godine da dodju da rade sa iskusnim strucnjakom da od njih napravi igrace, njima nisu pare vazne jer znaju da ce da ih zarade kada postanu igraci i odu u NBA 🤣🤣🤣
Ј

Јосиф

pre preko 1 godinu

Слажем се даје велико име, драго мије што је дошао у моју звезду, али мислим дасте претерали са овим насловима. Где год је играо човек је имао врхунске саиграче, а то и њега правило врхунски. Звезда нема поштеног центра људи, састав још увек просечан за ЕЛ, дасе нелажемо. Дај боже да можемо до топ8, али без центра тешко, па нече Кампацо да скаче?
n

neshha

pre preko 1 godinu

Uz najbolje partije Stefana Jovica,i Cirbes i Kuzmic su delovali jos mnogo,mnogo bolje!
L

Lazar 1980

pre preko 1 godinu

Veliki Fakundo Kampaco!!! Velika KK Crvena zvezda!!! I sve smo rekli...
5

5.000.000,00 €

pre preko 1 godinu

Jесте... Ахам...
J

JAMES BOND 007

pre preko 1 godinu

Velik ko?🤣 Who the fuck are you!!!
m

miile

pre preko 1 godinu

čuj veliki...178cm
o

ojo

pre preko 1 godinu

Dobro nam došao, Dobro znaj da uvek tu sam ja
C

Cena puntera

pre preko 1 godinu

https://twitter.com/eurohoopsnet/status/1411054869520306178?lang=en
G

Gostoiii

pre preko 1 godinu

Pa ovaj sa obeštećenjem košta skoro 6 miliona. Bolje ćutite
S

SAMO JEDNO ĆU REĆI

pre preko 1 godinu

NEBOJŠA💪💪💪
I

Istina

pre preko 1 godinu

Evo vam jucerasnji interviju Nebojse Covica o Kampacu i koliko je zaista placen: https://youtu.be/iHMHkL4Ju4k
g

gost123

pre preko 1 godinu

A on je covek od krebiliteta.
s

stručnjakk1

pre preko 1 godinu

Ne, Tegi ima kredibilitet..
r

realan 2

pre preko 1 godinu

i nijedan klub u el nije mogao tu platu da isprati? ili kampaco nema kvalitet? u sta vi verujete...
M

Monteroo

pre preko 1 godinu

Zemlja kosarke,magije bodiroge,djordjevica,tea,moke....slavi potpis 31 godisnjeg pleja,visokog 178cm Pri cemu samo u bg u i ns ima jedno 98 skola kosarke ,56 kampova ,sa clanarinama od 3000 do 9000hiljadai 10 klubova od KLS a do EL....a naseg pleja ni u najavi ... A roditelji se nadaju... A onda stize 31 godisnji mesi ....dal za milion ili dva nije malo ni puno ali porazavajuce jeste...
@

@Monteroo

pre preko 1 godinu

A sto nisi isto ovo pisao kad je panter od 3.mil dolazio u tvoj klub? Onda vam to bilo "normalno" aa..?
t

torkinjo

pre preko 1 godinu

Prodali smo njivu na severu zemlje, onu pored vaše što je Ostoja spominjao letos za reprogram pa imamo para da dovodimo igrače.
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Covece, shvati da je ovo najboljo plejmejker u evropi trenutno, ono sto je on igrao pre 2 3 sezone u Madridu je bilo nestvarno, zato je otisao u NBA i igrao 20 minuta prosek po mecu, e sad to sto je Argentinac a nije Srbin pa sta sad, i oni ljudi rade i bore se da postignu nesto, naravno da cemo se radovati dolasku najboljeg pleja Evrope u nas klub, da ne treba da budemo ljuti zbog toga ?
n

nikad jaca Crvena Zvezda

pre preko 1 godinu

@Montero daj jos neki podatak molim te. Vildoza - Nedovic - Kampaco!!! Vidimo se u Pioniru! Kakvo ce ovo surenje da bude auuuuuuuu
S

Sale1

pre preko 1 godinu

dobar dan na nervni slom grobari :)))
N

Nikola6683

pre preko 1 godinu

Odličan potez odličan igrač.Sve ovo će imati smisla samo ako dovedemo jednog dobrog piknroll centra sa kojim će Fakundo moći da vrti isti. Čujem da se pominje Marijanovic , koliko ima istine u tome ne znam ali Marijanovic u kombinaciji sa Fakundom deluje zastrašujuće.
@

@

pre preko 1 godinu

Ko ti je Mar(i)janovic?
D

Druže

pre preko 1 godinu

Marjanović se više bavio zabavljanjem publike i holivudom, nego što ga je zanimala košarka. Čovek nigde ne igra zadnjih pet godina, ali uvek nadje klub. Dovode ga zbog te visine i onda kad vide da od nje nema ništa, opet drugi klub.
Z

Zaista

pre preko 1 godinu

Bi delovali zastrašujuće u nekom polju sa slamnatim šeširima....
N

Nikola6683

pre preko 1 godinu

Slažem se sa tobom donekle.Bobi nije igrao dugo i pitanje je u kakvom je statusu kako bi rekao Radonjić😂ali pored asistencija fakunda koji te bukvalno spoji sa kosom i njegovom visinom bili bi u napadu ne zaustavljivi.Odbrana sa druge strane bi bila veoma diskutabilna i ranjiva. Ali definitivno da nam je dobar centar preko potreban.

Sakur

pre preko 1 godinu

Al ovo je najace pa rekao je cova u jednoj emisiji da nije tolika cifra i mi mu svi verujemo ahahahahahahahah isto kao za proslogodisnji budzet koji je bio 6 pa na kraju 9 milki ahahahahahahah
k

kaktus ili ipak samo gan

pre preko 1 godinu

a ustvari je bio izmedju 16 i 18 a ove je izmedju 20 i 23 Milina.Pa kada pogledas ko sve navija za taj Klub bude ti sve jasno
G

Gennaro

pre preko 1 godinu

Proslogodisnji budzet za plate igraca i strucnog staba je bio 6 miliona a ukupni budzet 9, jer nisu samo plate igraca deo budzeta. Al ok, tvoj nivo znanja ekonomija je da kad ti neko kaze da je racun 150, da das 200 i cekas kusur
@

@nakur

pre preko 1 godinu

Neko plati zeljka 5 miliona i puntera 3 miliona,to je 8.mil ukupno i jos na sve to 5.mil plati licencu za EL,to je ukupno ko dva cela godisnja budzeta Zvezde!
G

Goxxx902

pre preko 1 godinu

A ovo kad napises beskonacno "ahahahaha" pokusavas sebe da ubedis da je duhovito ili?
G

GGWP

pre preko 1 godinu

*Najjace
i

iks Tb

pre preko 1 godinu

I ove godine ce se KKP spremati za sledeću sezonu..hahahaha 😂😂😂😂
a

ako nista

pre preko 1 godinu

veliki motiv za mladog Topa da upija kao sundjer u radi. Izumiru plejmejkrri u evropi i svetu koji su podredjeni timu ako se nastavi americka run and gun kosarka za 10godine bice svaki Rusell iz mornara. Srecno Kampaco!
M

Miljanov korner

pre preko 1 godinu

Potrazite na YouTubu kanal zove se: Miljanov korner,vodi ga onaj sportski novinar Miljan Milicevic, juce je u njegovoj emisiji gostovao licno N.Covic i bas pricao o Kampacu i koliko je placen,i videcete i samo da su sve ove naduvane cifre koje se provlace po medijima od 1.8 do 6.mil cista Laz i spinovanje protiv Zvezde! Imate tamo ceo interviju sa Covicem od 1h vremena pa pogledajte i sami i uverite se sta je prava istina!

Sakur

pre preko 1 godinu

Pa moze da kaze da kosta i 100 000 i vi cete da verujete ahahahahahhaha
D

Dan123

pre preko 1 godinu

A od kad Covic prica istinu?Znaci sve one cifre za igrace Partizana su istina a kod vas sta god nebojsa da kaze vi mu verujete...Pa on sutra da izadje u javnost i kaze da je zemlja ravna ploca vi bi verovali...Jos ce da ispadne da Kampaco vredi manje od svih igraca partizana i da je sam platio realu samo da bi obukao dres zvezde....
M

MOT

pre preko 1 godinu

Kampaco od 4.3 milke dobro je nece vise biti komentare sa sve Punterom od 3 miliona.
к

кк цз

pre preko 1 godinu

е овако....Факундо је у рангу инжењера а Пунтер у рангу вкв мајсора....имајући то у виду, Факундо и нема баш превелику плату.....
M

MOT

pre preko 1 godinu

KKCZ@Promasio si temu ne raspravlja se o kvalitet igraca nego o parama.
M

Mauro Tasoti

pre preko 1 godinu

Nikad ni jedan strani igrač u istoriji naše košarke nije toliko pohvaljen kao Kampaco u ovom tekstu.Pisac ovih redova bi mogao da javi svima u ABA i Evroligi da nemaju potrebe da se trude i zanose jer će general Kampaco i Zvezda pobediti svaku utakmicu do kraja sezone.Samo je mogao i da malo proanalizira kako je moguće da ovaj general kao najbolji igrač košarke ikada, nije otišao u neki drugi a Evropski klub.Možda zato što niko u Evropi nema para kao Zvezda ili što Španski Kralj nije darežljiv kao ovaj naš Kralj.
@

@mauro...

pre preko 1 godinu

Svi mi znamo zašto, samo malo mućneš glavom.
G

Gost Pele

pre preko 1 godinu

Ili to više nije onaj stari Kampaco?

Sakur

pre preko 1 godinu

Decko od 6.9 miliona evra
@

@nakur

pre preko 1 godinu

punter 3mil.+zeljko 5mil. to je ukupno ko ceo Zvezdin godisnji budzet!

Sakur

pre preko 1 godinu

kampaca 6.9 miliona vildoza 1.5 nedovic 1.5 trener 2 da nastavim dalje ili?
E

E moj ti

pre preko 1 godinu

Zeljko 5, Panter 5, Ledej 3, Lesor 2, Egzum 4, Naneli 5, Papapetru 4, jel da nastavim?
g

gost23

pre preko 1 godinu

I TRI NA KARTE ! Bude to 7 i dvesta !
S

Srki0405

pre preko 1 godinu

Samo da ne postane PUKOVNIK... Za te pare...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Ово је онај Ивановић ефекат о коме се није довољно причало. Велики играчи долазе да раде са њим и постану бољи кошаркаши и бољи људи. Препознали су пројекат и долазе. Ово је добро и за српску кошарку, уз њега ће се развити млади Топић.
5

5.000.000,00

pre preko 1 godinu

Тако је, сад ће у 30 и кусур година да се формира... 😉
D

Drvo

pre preko 1 godinu

Dosao da igra za 300k jer trener prica spanski, navijaci vole Argentinu i da se druzi malo sa Vildozom. Vildoza effect.
K

KGL

pre preko 1 godinu

Strašan igrač fenomenalan
G

Gost09

pre preko 1 godinu

ŠTO BI REKO TEGI PANTER JE OTPADAK NIKO GA NIJE HTEO KAO I LEDEJA LESORA PAPAPETRUA ITD
T

Tegi

pre preko 1 godinu

Pa on je uvek govorio da domaći igrači donose prevagu, a sad okrenuo ćurak, slušao sam ga nedavno, šta priča. Mislim da je i grobarima muka da ga slušaju.
O

Ojsa

pre preko 1 godinu

Covicu magijo daj Bobija i trojku pa da ovojimo i ti Evroligu!
J

Jeej3

pre preko 1 godinu

Koji Bobi druze sta ce ti on cime moze da doprinese spor ko puz sa njim na terenu nijedan napad ne mozemo da odbranimo gazice nas na pikenrol samo tako fali ozbiljna 3-4 krilo takvih karakteristikama kao sto je Kalinic sad je steta sto se Martin povredio znacio bi mnogo bez njega smo trenutno u problemu defanzivno sto se videlo protiv Arnanija kad su na terenu Kuzmic, Raduljica nagradili su nas unutar reketa
G

Gost09876

pre preko 1 godinu

Ali kako su se nakostrešili navijači Partizana šou
G

Gost 1961

pre preko 1 godinu

ovi grobari sad i neznaju šta ih više boli ili ova dva zadnja poraza ili dolazak ovog igrača
G

General koji

pre preko 1 godinu

ne može biti registrovan zbog dugova.
L

Laktasi 2008

pre preko 1 godinu

Kad krene da vas puni,onda ces videti dal moze il ne moze...
Б

Братина

pre preko 1 godinu

Сигурно ће тако бити, само ти спавај на то уво.