Fener ugasio želje Partizana: Lovernj je naš igrač, tako će i ostati

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.01.20. | 13:32

Crno-beli ostali i bez drugog željenog pojačanja

Nadali su se navijači Partizana povratku nekadašnjeg ljubimca Žofrija Lovernja, ali kako stvari stoje, od toga neće biti ništa. Iako francuski košarkaš nema baš najbolji period u Istanbulu i delovalo je da bi ga se turski klub rado oslobodio, generalni direktor žuto-plavih Mauricio Gerardini je demantovao sve te priče.

Po njegovim rečima, ne postoji mogućnost da Lovernj ode iz kluba ove zime, pošto u Feneru računaju na njega.
O svim pitanjima vezanim za igrački kadar najpre odlučuje trener. Nas niko nije kontaktirao oko Lovernja. Žofri je naš igrač i deo našeg tima. I zbog toga, iskreno, ne bih išao u bilo kakva dalja objašnjavanja. Ne bi trebalo pridavati važnosti baš svemu što se pojavi u medijima. Kao što rekoh, Lovernj je naš igrač i tako će i ostati do kraja sezone“, poručio je Gerardini u razgovoru za turski portal Trendsport.

Izabrane vesti

Francuski centar nije igrao na poslednjih pet mečeva Fenerbahčea, a prosečno je tokom sezone beležio učinak od 7,8 poena i 3,3 skoka po meču. Za Gerardinija to nije nikakav istinski problem.
"Treneri ponekad mogu da sklone nekog igrača kako bi poslali poruku njemu ili celom timu. To se dešava u svakoj porodici, kao kad roditelj kaže "nećeš ići tamo mesec dana". To je primer odnosa između trenera i igrača".

Dodatni problem po Partizan je što je Dinamo Sasari odbio ponudu za Džamela Meklina, pa kako sada stvari stoje, crno-beli su birajući između dvojice igrača ostali bez ijednog. A, poslednji rok za prijavu košarkaša za nastavak takmičenja u Evrokupu je 7. januar u 18 časova. Dakle, srpski klub ima još dan da pronađe željeno pojačanje na centarskoj poziciji.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara