Fenerbahče bez trojice centara na Olimpijakos, velika misterija Lovernj

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.01.20. | 14:19

Težak posao za Željka Obradovića

Uspeli su igrači Fenerbahčea da deklasiraju Bujukčekmeče i tako malo poprave raspoloženje posle još jednog šokantnog poraza u Evroligi, a pred novo evropsko gostovanje Željko Obradović suočava se sa novim problemima.

Naime, iz Istanbula stižu informacije da će Fenerbahče na megdan Olimpijakosu izaći bez trojice centara – Jana Veselija, Žofrija Lovernja i Ahmeta Duveriolua. To znači da će samo novajlija Malkolm Tomaspristigao umesto Vladimira Štimca – i Derik Vilijams biti na raspolaganju u unutrašnjoj liniji, iako nisu izvorno petice.

Izabrane vesti

To će verovatno zahtevati da se Nikola Kalinić pomeri na poziciju krilnog centra.

Kako se može čuti, Veseli i Duveriolu su povređeni, dok je Lovernj izostavljen posle odluke Željka Obradovića. U Turskoj niko nije upoznat o čemu je reč i da li je bivši kapiten Partizana odstranjen iz tima ili je u pitanju nešto drugo... Lovernj nije igrao ni u prošli petak, u onom porazu od Valensije u produžetku. 

S druge strane, dobre vesti stižu iz Pireja pošto je Nikola Milutinov u utorak prvi put trenirao s ekipom i verovatno će igrati protiv Fenera. Srpski centar je propustio prošlonedeljno gostovanja Barseloni zbog problema sa kolenom, zbog čega je ostao u Pireju na terapijama. 

Foto: Star Sport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara