Atanasijević i Podraščanin više nisu saigrači u Peruđi

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.04.20. | 23:05

Srpski odbojkaši na društvenim mrežama objavili da više neće igrati u istom dresu

Virus korona odavno je zaustavio i sva odbojkaška takmičenja u Italiji. Čekajući odluku vezanu za nastavak nadmetanja, iz Peruđe stiže vest da Aleksandar Atanasijević i Marko Podraščanin više neće igrati u istom timu.

Atansijević je zajedno sa serijom fotografija na društvenim mrežama istakao da je izuzetno tužan što više neće igrati zajedno sa Podraščaninom.
"Najlepša stvar za sportistu je da ima priliku da u istom timu igra sa prijateljem. Poslednje četiri godine bili smo zajedno svakog dana, živeli san, prolazili kroz dobro i loše sa osmehom. Nikada više neće biti isto bez tebe, ali moraš da znaš da sam uvek na tvojoj strani", poručio je Atanasijević.

Izabrane vesti

Nije se dugo čekalo na odgovor Marka Podraščanina, koji ističe da mu je bilo zadovoljstvo što je imao Atanasijevića za saigrača.
"Hvala za sve divne trenutke, veliki si čovek i još veći prijatelj, dragi Aco. Bilo mi je zadovoljstvo provesti sa tobom svaki trenutak i u dobru i u zlu, radovati se i tugovati. Puno sreće i zdravlja ti želim", napisao je Podraščanin.

Ostaje da vidimo u kojem klubu će srpski odbojkaš nastaviti svoju odbojkašku karijeru, nakon što pandemija virusa korona konačno bude stavljena pod kontrolu. Za Peruđu je nastupao od 2016. godine, a prethodno je bio član italijanskog Lubea od 2008. godine. U karijeri je još nastupao za novosadsku Vojvodinu i za Koriljijano.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara