Filip Čović: Uvek smo bili tim, to želimo da ostanemo zbog rezultata

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.12.19. | 14:17

Iskusni plejmejker želi da se sezona završi pozitivno

Očekivala se burna konferencija za novinare u press centru Štark Arene, na kraju se sve ipak završilo u mirnom tonu. Kapiten Branko Lazić rekao je svoje o zajedništvu u timu, trener Dragan Šakota o mogućim promenama, a pripadnicima Sedme sile se obratio i Filip Čović, u čiju odbranu je i organizovan skup u rano nedeljno popodne

Šakota o Štimcu i Panteru: Veliki krug mogućih pojačanja, neke informacije su tačne, neke ne

Izabrane vesti

Čović nije želeo mnogo da duži o svemu što se dešava u njegovom sportskom životu poslednjih nedelja. Priznao je da mu je teško, ali da sve lakše prihvata kada ima saigrače uz sebe. 
"Zahvalio bih se svima na podršci, tako treba da reaguje tim. Ovo nije samo pitanje o meni ili timu, mi moramo da zaštitimo klub i budemo kao jedan. Iskreno, nije mi lako posle svega, ali ponavljam nisam samo ja. Hoćemo da budemo tim, da funkcionišemo tako da bismo napravili dobar rezultat. Ko god kaže da mu je više stalo da se ostvari rezultat više od nas, nije u pravu, jer ne može da mu bude više bitno nego nama. Prošle godine smo bili tim, svih prethodnih godina smo bili tu, želimo i da ostanemo tim zarad rezultata", poručio je Čović.

Lazić: Nismo razmaženi, samo tražimo podršku, više ćemo postići nego uz kritike

Na kraju se javnosti obratio i novi krilni centar Crvene zvezde Marko Jagodić Kuridža koji je izneo svoje prve utiske po dolasku u klub.
"Tek sam stigao, prilagođavam se još na novu sredinu i uslove. Momci su me podržali od starta, stručni štab maksimalno radi na tome da se što pre uklopim. Na meni je da dobro treniram i radim što više mogu da pomognem timu da napravi što bolji rezultat", završio je Jagodić Kuridža.

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara