Foto: Starsport
Foto: Starsport

Filipovski: Igra bez kontinuiteta, kažnjeni za promašene šuteve

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.12.20. | 22:16

Strateg Partizana razočaran zbog ispuštene pobede

Dva napada za pobedu nisu bila dovoljna Partizanu trijumfuje protiv Moranara u Baru. Promašaji Nemanje Gordića i Kodija Miler-Mekintajera upotpunili su katastrofalno veče crno-belih kad je u pitanju šut za tri poena (5/28) te je beogradski klub u devetom kolu ABA lige pretrpeo peti poraz.

Pobeda ispuštena u poslednjim trenucima susreta, a potom i u produžetku (76:77), opravdano je izazvala razočaranje kod Saša Filipovskog, trenera Partizana.

Izabrane vesti

"Čestitam Mornaru, imali smo priliku da dobijemo utakmicu, ali smo napravili greške u zavšnici meča, kao i u završnici produžetka. Morali smo drugačije da odigramo. Imali smo padove u igri, nije bilo kontinuiteta", rekao je Filipovski.

Partizan je tokom druge deonice uspeo da stigne do dvocifrene prednosti koja je iznosila i maksimalnih 12 poena, ali je skromnom igrom u ofanzivi u trećoj četvrtini, uz samo 12 postignutih poena, dozvolio rivalu da preokrene rezultat.

"U trećem kvartalu je organizacija napada bila jako loša, primili smo mnogo lakih poena, vratili Mornar u igru, posle prvog poluvremena u kojem smo bili bolji. Promašili smo mnogo otvorenih šuteva i zbog toga smo kažnjeni. Ostaje nam da se okrenemo obavezama koje slede, da napredujemo iz dana u dan, da nastavimo da se borimo", rekao je trener crno-belih.

Partizan već 9. decembra očekuje duel protiv Bahčešehira u Evrokupu, a srpski predstavnik bi pobedom nad poslednjeplasiranim klubom grupe A overio plasman u Top 16 fazu, ako Huventud u isto vreme dobije Veneciju dan ranije.


tagovi

Mornar BarSašo Filipovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara