"Nedović i Dabović"
"Nedović i Dabović"

FOTO: Novo košarkaško ruho Srbije za kvalifikacioni turnir i Olimpijske igre

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.06.16. | 21:32

Na promociji novih dresova učestvovali su Nemanja Nedović i Milica Dabović

Nedović i DabovićKošarkaški savez Srbije predstavio je nove garnuture dresova muške i ženske reprezentacije u dvorištu osnovne škole Kralj Petar I gde je odigrana prva košarkaška utakmica pre nešto više od 90 godina.

Prvo je trajalo podsecanje na neke ranije kombinacije koje su nosile šampionske generacije, a onda su Nemanja Nedović i Milica Dabović izašli i pokazali nove dresove koje će muška reprezentacija nositi u kvalifikacijama za Olimpijske igre, možda i na samim igrama ukoliko odrade uspešno turnir u Beogradu.

Izabrane vesti

Novi dresovi premijeru na velikoj sceni imaće od 4. jula na kvalifikacionom turniru za muškarce u KOMBANK areni.
"Verujem da će muški tim u Areni obezbediti plasman na Olimpijske igre i da ćemo biti jedna od samo šest zemalja koje će imati i žensku i mušku selekciju na košarkaškom turniru u Riju. Tamo se odlazi 30. jula, navijajte za nas i verujem da ćemo se vratiti sa nekom medaljom, na radost ljudi u Srbiji", rekao je predsednik KSS Dragan Ðilas.

Na promociji je, sem rukovodstva KSS, bio i nekadašnji reprezentativac Žarko Paspalj, trenutno potpredsednik OKS, kao i cela ženska košarkasaka selekcija na čelu sa Marinom Maljković.

Dame su već kupile svoje mesto na igrama osvajanjem Evropskog prvenstva. Evo kako sve to izgleda.

Milica

Nemanja

(FOTO: Mozzartsport)


tagovi

SrbijaOI 2016Nemanja NedovićMilica Dabović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara