Domantas Sabonis (©AFP)
Domantas Sabonis (©AFP)

Frustrirani Sabonis sam napustio duel sa Jokićem (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.03.21. | 15:05

Izlazak Litvanca nije imao nikakav uticaj na očajnu igru Pejsersa

Indijana ima želju da posle 2014. godine prvi put odmakne dalje od prve runde plej-ofa Istoka. Ali kako se kreće situacija na terenu, Pejsersi se sve više udaljavaju od plej-ina. Protiv Denvera su pretrpeli sedmi poraz u poslednjih devet utakmica koji ih je gurnuo na desetu poziciju u konferenciji. Da li je to ili odlična partija Nikole Jokića razlog frustracije Domantasa Sabonisa kome je nedostajao jedan skok za drugi tripl-dabl u tri dana, tek Litvanac je nešto manje od tri minuta pre kraja meča sa Nagetsima, samoinicijativno izašao iz igre posle rasprave "na daljinu" sa trenerom Nejtom Bjogrenom.


Izabrane vesti

Njegov odlazak na stolicu pored aut-linije nije preterano uticao na igru Indijane koja je već digla ruke od pobede. Naime, Pejseri koji su već debelo zaostajali za Jokićem i društvom (113:97) do tog momenta u poslednjoj četvrtini ubacili su samo šest poena.

Indijana koja je 2013. i 2014. izgubila u finalu Istoka od Majamija psolednjih pet godina nije imala sreće da se domogne druge runde konferencije, dok 2015. nije obezbedila ulazak u plej-of. Sva tri šampionska prstena osvojila je pre 1976. godine kada se iz ABA lige preselila u NBA.




tagovi

Indijana PejsersDomantas Sabonis

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara