Galinari i Datome spremni za sutrašnji meč protiv Srbije

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.08.19. | 17:59

Italijanski dvojac se oporavio i suprotstaviće se srpskoj selekciji u Šenjangu

Čitav pripremni period Italija je provela igrajući bez Danila Galinarija i Luiđija Datomea, koji su zbog povreda morali da pauziraju i preskoče uvodni deo priprema. To od sutra više neće biti slučaj, pošto će sjajni duo košarkaša nastupiti na otvaranju Austiger kupa u Šenjangu protiv reprezentacije Srbije.

Tako će Italijani pokušati da se revanširaju selekciji Aleksandra Đorđevića za veoma ubedljiv poraz na nedavno održanom Akropolis kupu u Atini, kada je Srbija slavila pobedu rezultatom 96:64. Nema sumnje da će srpski sastav na ovom duelu očekivati znatno veći izazov, te odlična priprema za meč koji ih protiv iste selekcije očekuje u okviru Grupe D u Fošanu na Svetskom prvenstvu 4. septembra.

Izabrane vesti

No, Italijani ni za ovaj pripremni duel neće biti u potpunosti kompletni, pošto u rotaciji neće biti Amadea dela Valea koji je tokom treninga osetio bol u vratnim mišićima. Selektor reprezentacije Italije, Romeo Saketi, neće moći da računa ni na Đampaola Ričija.

Pored reprezentacija Italije i Srbije, na Austiger kupu nastupiće i sastavi Francuske i Novog Zelanda. Sve utakmice biće odigrane u Šenjangu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara