Komentari na vest

Gde je Tristan Vukčević? Na NBA kastingu u Čikagu (VIDEO)

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Tristan Vukcevic moze da proba Nba draft u Cikagu ali verovatno se vraca na kraju u Partizan.
K

KkPobegulje

pre 12 meseci

Znači Tristan je prva pobeguljica medju pobeguljama. Totalni raspad je počeo. Koliko će Lesor da bude kažnjen posle ko zna kog po redu "odgurivanja" protivničkog igrača ove sezone u svim takmičenjima (Kup, ABA, EL), zna li se šta? Šta kaže Željko na to? Da bi se sve ovo zaboravilo, da li će častiti neki obrok?
a

all grobar

pre 12 meseci

E kad ti navijaci iz Zeleznika pricaju kako se radi sa mladim igracima. Poslednji igrac koji je imao znacajnu rolu u reprezentaciji bio Moka Slavnic. Legende kluba Rakocevic, Ilic, Radmanovic, epizodne uloge. Jedino je Stimac bio pravi izbor za reprezentaciju, decko je pravio atmosferu i bio najbolji navijac. Guduric ni na jednom prvenstvu nije dao dvocifren broj koseva, sem mozda protiv Sudana i Butana, to valjda niko ne shvata za ozbiljno. Ili recimo skorasnja proslost, veciti talenti Rebic, ono krilo na T, kao i supertalenat Simanic. Gde zavrsise ti svi talenti? Najbolji primer je danasnjost, ili ti Topic. Decko je supertalenat i umesto da trenira sa jednim Kampacom ili Nedovicem, od kojih moze nauciti vise na jednom treningu nego na svim utakmicama KLS, vi takvog talenta saljete u ligu (i juniorska i KLS) koju je on prerastao. O cemu vi pricate?
G

Gostgost

pre 12 meseci

Moze Zoc da se folira koliko god hoce, kao ne zna gde mu je igrac, znao je on gde je i to dobro. Cenio sam ga ranije kao trenera ali covek je jedan veliki folirant. Stalno mu nesto smeta, nesto ne valja, stalno krivi druge, a ovamo i on pravi probleme svojim izjavama. Ne postoji trener koji ne zna gde mu je igrac, i to je to, sve ostalo su izgovori.
e

e zeljko

pre 12 meseci

Nisu svi igraci za Zeljkov dril. Decko prakticno nije dobio sansu u Partizanu za skoro 2 godine. Malo nesto u ABA ligi. A talenat je - ima visinu, ima laganu ruku. A nije ni mogao dobiti sansu kad je u glavnoj rotaciji tek jedan srpski igrac - Avramovic i jedan povremeno - Smailagic. Takva vremena. Za NBA Vukcevic nije jos , ali jeste za bar 15-20 minuta u ABA ligi ili nekoj drugoj pristojnoj ligi...Mada, od naredne godine - kada Obradovic ode posto ni ove godine nece osvojiti nista, kod nekog drugog trenera mozda i dobje sansu.
t

tviter

pre 12 meseci

Greska karijere mu je prelazak u Partizan kod Zoca. U Zvezdi bi napredovao.
d

djed djurooo

pre 12 meseci

Upropastili momka koji je sa 18-19 godina igra po 15-20minuta u Realu, pored Rendolfa i Tomkinsa. Upropastio Zeljko zato sto ne zna da istrpi mlade igrace. Moras sve mlade igrace uvek da istrpis, ali nase ekipe traze instant rezultate po sezoni. Samo napred decko, imas dobar profil za NBA, namesti se tamo u repku da cepas
u

užas

pre 12 meseci

Ali "repka",hahahah
g

gossttt

pre 12 meseci

kada je to vukcevic igrao 15-20 minuta u realu? nalupao si se gluposti za medalju... vukcevic je u realu igrao manje nego u partizanu. dobio je sansu u realu kada je real imao ogroman broj povredjenih igraca, pa su morali na par mladjih da se oslone za neke tri utakmice.. pored vukcevica sansu je dobio i dve godine mladi nuñez i jos jedan mladji igrac, crne boje koze, ne znam mu ime.. prestani da pises lazi i ocisti se mrznje prema obradovicu i partizanu.
b

bakutaa

pre 12 meseci

Bice Zeljko u Partizanu i sledecu sezonu...a ti predji na lozovacu, bice ti lakse.
t

tviter.glavonjero

pre 12 meseci

Pucicu od muke!
G

Gost555

pre 12 meseci

A Lazarevic i Topic?
E

Eno Lazarevic

pre 12 meseci

U Zvezdi povredjen a Topic u OKK Beograd a po potrebi i u omladincima Zvezde.A gde je Tristan zna li se sta?
r

reb8888

pre 12 meseci

...decko, topic jos nema dovoljno godina da se prijavi na draft...a u svakom slucaju nisu za poredjenje, jer su i topic i lazarevic ponikli u zvezdi a tristan je u partizan dosao kao senior...

OGSY

pre 12 meseci

Mladi Lazarevic od 26/27 godina ponikao u Zvezdi trebao je lepo na vreme da se odcepi i napravi karijeru bio je kapiten juniora koji su uzeli Evroligu za taj uzrast sada stagnira, u tom pravcu ce i Topic ako se nesto ne promeni.
G

Gile 88

pre 12 meseci

Koji NBA ne može da igra ni ABA ligu
A

Aspinall

pre 12 meseci

Tristan Vukčević je daleko od NBA lige. Mlad momak, perspektivan. ALI još dosta rada je pred njim, da bi uopšte prišao Americi. Zna se koji igrači idu iz Evrope u NBA. Mora prvo da se prođe ova škola ovde, pa tek onda nešto više, stepenik po stepenik. Po meni, on je i do Partizana preskočio nekoliko stanica...Vreme je pred njim, želim mu svu sreću, ali u ovom trenutku kao i u narednih 2-3 godine, iluzorno je pričati o NBA ligi.

PFK NIŠ

pre 12 meseci

Neko bio na korak od F4, neko na korak od 9-og mesta posle decenije bacenih 100 miliona...
b

bili...

pre 12 meseci

...ste vi i na korak do trofeja, ali i posle decenije bacenih miliona, Zvezda je opet najtrofejniji klub.
M

Makks

pre 12 meseci

Jesi krenuo za Kaunas? Laganim korakom.
G

Gostivoje

pre 12 meseci

Dajte Želu neograničen budžet i sledeće sezone, da opet bude najbolji trener ABA lige.Moralisti...
G

Gost123

pre 12 meseci

Sta ima u Kaunasu brate? Kakvo je vreme??
N

Neko za

pre 12 meseci

Deceniju bacio 100mil a neko za dve god bacio 60mil plus dug prema Areni i porez a trofeja nula brojem 0 pa ti vidi.

PFK NIŠ

pre 12 meseci

Placite tise...
T

Tarantula

pre 12 meseci

Bili smo mi u top 8 prijatelju,i to sa Dangubićem,Jovićem i ostalima,no tada niste pratili košarku,kao sada fudbal,hahahahha!
n

nadrealnooo

pre 12 meseci

Potpisao za Lejkerse. Trebace im.
G

Gost12321

pre 12 meseci

Sutira trojke sa Andjusicem u nba
Z

Zocu

pre 12 meseci

Neko ukrao zeku Rodzera.
U

U Tem Denveru

pre 12 meseci

Pravite od ovoga kao da je ne znam ti ni ja sta. Kao da bi dobili da je on igrao… Decko 12. igrac u rotaciji
G

Gost123

pre 12 meseci

Udade se Tristanče, u Čikago, aj udade se Tristanče)))))))))))
O

Otisak covek

pre 12 meseci

Za Cikago otvoren konkurs za jos jednu maskotu kluba.
T

TristaniIzolda

pre 12 meseci

Tristan otisao po Izoldu. Za neupucene sjajna knjiga i ekranizacija kroz mnogo filmova.
e

edo555

pre 12 meseci

Vi ste svoje odigrali izgleda ove sezone.Pocele nevolje u raju,jedini uspeh ce vam biti top 8 koji cete velicati kao da je uspesnije od kupa,prvenstva i aba lige.Niste trebali da prodajete seriju Realu bog sve vraca i ove nesretne navijace ste ponizili dolazili cak iz Cikaga da gledaju a Ostoja i Zoc ih namagarcili uzeli lovu i cao

Mali peca

pre 12 meseci

godinu ipo dana ga treniras , i on ode tek tako
E

EstebanKambiaso

pre 12 meseci

u Kaunasu, pa gde drugo
t

torbicis

pre 12 meseci

Naravno da se dere na mlade igrače,derao se i na Djordjevica,derali su se i na njega,sta misliš da su radili jedan Duda Ivković,Vujosevic samo sto tada klinci nisu bili egoisti i uvredljivi na svaku Rec koja im se ne dopadne pa vade oružje i pucaju,nego su cutali i slušali i postajali sampioni!!!!
@

@vikao

pre 12 meseci

Dere se zivotinja , a covek viče na čoveka... Al nebitno je to... Decko je otisao, ne igra, njegovom zaslugom ili sta vec, nebitno je... Jednostavno otvorilo mu se preworkout drafta, dobio dozvolu i otisao... Kratko i jasno...
n

ng

pre 12 meseci

drali
S

Sesil Exum ?

pre 12 meseci

Dje je Sesil Exum ? Sramno mali broj informacija posle sramnog ispadanja iz Evrolge
Ц

Црвени

pre 12 meseci

Какво скретање пажње са пораза на домаћем терену од екипе коју треба разбити 20 разлике. Где је Тристан целе сезоне, у ЕЛ није одиграо укупно 20 мин за целу сезону толико о томе колико је битан играч.
M

Mauro Tasoti

pre 12 meseci

Problem je u tome što je Studentski centar potcenjen pa je došlo do opuštanja a jedan detalj je i taj da je Tristan pušten u Ameriku što je mora se reći i korektno od strane kluba prema igraču.Verovatno je procenjeno da se može i bez Smajlagića pa je i on dobio slobodan dan.Ako se već išlo na varijantu da sinoć igraju 5-6 igrača koji su izneli sezonu onda je trebalo da se poradi na njihovoj motivaciji i ozbiljnosti u igri.Panter,Ledej i Lesor su debelo podbacili a Naneli i Papapetru nisu pokazali ništa.Ovo već postaje zabrinjavajuće jer Željko konstantno igra sa 6-7 igrača.Ako sinoć Anđušić nije igrao kad će onda igrati,Trifunović je igrao možda desetak minuta a posle dva promašaja ide kod Željka na ribanje,Koprivica možda jedan minut.Sa ovako skraćenim rosterom već smo kiksirali protiv ovih studenata a najteže utakmice i protivnici tek dolaze.
H

Hepek

pre 12 meseci

Manite se vi tristana. Nego gde je pekovic? Jel jos uvek sedi u prvom redu autobusa?
D

Dzi

pre 12 meseci

Hahaahaha krs si u aba a hoces u nba 😂😂😂😂😂😂 spor si, slab si.. needukovan, nemas defanzivni stav, letargican, jalov, mek, na bas svaki nacin neuverljiv, tesko cuvas svoju poziciju, ne mozes ama bas nista da preuzmes... I ti si za nba ... Imas visok dribling, sporo citanje situacija na terenu i ti si za nba ..i jos na sve to umesto da radis krvavoz ti sad zamisli treniras ovog i ovakve na nivou Partizana na kome ni po cemu nije i on ladno misli on je za nba i svi drugi nemaju pojma...sta rade s tim klincima, ko im ispira te male mlade mozgice... Pojeo te bre Nerandzic i tebe i Papapetrua i ti tripujes nesto ...kod Blokise na kaljenje u Saragosu...
t

torbicis

pre 12 meseci

Ja mislim da bi nam Simanic mnogo bolje legao od Vukcevica!!!Ako bude bilo love dovesti njega
d

d. g.

pre 12 meseci

Isto si mislio o Jokiću.
P

Pirloo

pre 12 meseci

Kad je mogao Zagorac moze i on,sprdnja od NBA sta sve tamo dolazi.
д

д.г.

pre 12 meseci

Смајлија боли колено, Тристана однос, а странце лакат за Партизан.
P

Polivač

pre 12 meseci

Dal' ode neko iz hudfakarjua na ovaj kamp i proveru u NBA? Nešto ne ispratih... Sa ovim su se složili...
H

Hej

pre 12 meseci

Jeftinije mu bilo da je otisao na koledz sa svojima u Podgoricu, ili da je ispratio predavanje studenata u Beogradu.
2

274641#@

pre 12 meseci

Obradović je neverovatan licemer, koji uvek govori da stoji iza svojih igrača, a zapravo posle svakog poraza krivicu svaljuje na domaće mlade igrače, dok nesportska ponašanja lesora, po ko zna koji put toleriše, a u isto vreme govori kako želi da spusti loptu.
@

@274641#@

pre 12 meseci

Vas je jos gori. Zaboravljate sta prica posle svakog poraza i slucaj Petrusev.
V

Voždovac

pre 12 meseci

Bravo! Ne samo to, već urla na domaće igrače i klupu više nego na realne krivce za određenu situaciju.
R

Repac Plandiste

pre 12 meseci

Gde je Tristan, pa gde je Tristan. Aman ljudi nema Sesila. Gde je nestao Sesil. Sa ovim su se složili...
g

grobariiii

pre 12 meseci

nebrinemo mi nista, mi ionako neigramo domaca takmicenja bavimo se samo evroligom, neko igra top 8 a neko...
D

Darko55

pre 12 meseci

Najpre nauči da pišeš, a zatim pametuj.
z

zeljko zele

pre 12 meseci

igrate top osam to neko novo takmicenje,bravo sampioni🤣🤣
p

prti

pre 12 meseci

Pa vidim da se selite ili u Stozice ili u Zagreb. Toliko o vama vi i niste domaci klub.
g

grobariiii

pre 12 meseci

sta je problem darko dali sam te ja uvredijo sa necim.
J

Jasta neka si ti rekao

pre 12 meseci

I to ce ti biti najvecu uspeh taj TOP 8! Pa lepo sedi kuci i gledaj kako Zvezda uzima trofej EL sledece sezone! Sto kuci? Pa zato sto ces moci sl.sezone da gledas samo na tv ekranu EL ukoliko vam ne poklone opet na lepe oci jedno 100 milki moj grobaru!
V

Valter brani semafor

pre 12 meseci

Fascinantno da svi oni sutiraju na treningu trojke 90 od 100 i dodje utakmica i stoje sami kao duhovi i bacaju cigle.
5

56735673

pre 12 meseci

I ja sam bas o tom razmisljao gledajuci ga kako pogadja svaki sut na treningu. Ocigledno glava igra veliku ulogu i pritisak na utakmici je ogroman tako da prosto neki igraci ne pronalaze mir i koncentraciju koju imaju na treningu. To su razlike izmedju igraca koji uspeju i koji ne uspeju uz neosporan rad i talenat
j

jao jaojao

pre 12 meseci

Secam se kako su se novinari przili kad je Dzilo bio u klubu i Andric pred derbi u kupu pogadjao trojke na treningu tipa 20/20, na utakmici tipa nije nijednu pogodio ali to su takvi naslovi bili pred utakmicu: "Partizan ima tajno oruzje" "Andric u zivotnoj formi" itd
S

Srdjan88

pre 12 meseci

Na utakmici imas efekat publike, imas trosenje igraca u defanzivi sto sve utice da igrac nema svezinu kao na suterskom treningu. Naravno, tu je i pritisak o kome pricas. Nemoguce je na utakmici sutirati kao na treningu. Ne postoji takav igrac.
L

Luka 97

pre 12 meseci

Kasting kauč u Čikagu!
L

Ljuljaj Ljulje

pre 12 meseci

Ovaj vam je rano pobegao, pa nije jos pocela KLS......:))))
P

Polivač

pre 12 meseci

Jel počelo razigravanje u EL od 10 do 15 mesta za plasman u top "pokušaj"? Ne ispratih...
@

@Ljuljaj Ljulje

pre 12 meseci

Pobegao bi i vama neko, da ima ko. Mali Lazarevic je premlad, tek mu je 28, ima vremena za njega.
i

iiijj

pre 12 meseci

koja je stvar sad sa Lazarevicem pa ga napadaju hahha, jel im nesto uradio ili
a

assaaa

pre 12 meseci

Kod Izolde