"Navaro"
"Navaro"

Gde su stali Suarez i Nejmar, tu nastaviše Ribas i Navaro: Barsina lekcija Realu u Madridu!

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.12.15. | 20:43

Domaćin odigrao očajan meč, mada je u finišu meča serijom pogodaka za tri poena uspeo da dođe do pristojnog zaostatka - 84:91

Navaro

Navijači Reala iz Madrida ove godine nemaju previše sreće u velikim okršajima sa ljutim rivalom Barselonom. Nakon debakla fudbalskog tima u El Klasiku sa nezaustavljivim asovima Suarezom i Nejmarom, pre nešto više od mesec dana, slično se večeras na svom terenu provela i košarkaška sekcija Kraljevskog kluba. Barsa je u potpunosti uništila izabranike Pabla Lasa i nanela im bez premca najteži poraz u ovoj sezoni - 84:91 (23:25, 21:25, 14:24, 26:17).

Izabrane vesti

Tamo gde su 21. novembra stali izabranici Luisa Enrikea, večeras su nastavili puleni Ćavija Paskvala. Čak šestorica igrača Barselone imala sa dvocifreni broj poena. Najviše je ubacio Džastin Dolmen (17 poena), ali su izuzetno važne role u trećoj četvrtini odigrali Huan Karlos Navaro (12 poena, pet asistencija) i Tomas Satoranski (16 poena, šest asistencija), dok je svoj šou u poslednjoj deonici imao Pau Ribas, koji je meč na kraju završio sa 15 poena.

Sa druge strane, najveću borbenost na parketu pokazao je Serhio Ljulj (12 poena), koji je često pokušavao soloakcijama da vrati svoj tim u život, ali nije mogao sam da napravi preokret.

Madriđani su se u finišu meča oslonili isključivo na šut za tri poena, pa su Tejlor (dve trojke) i Mačiulis sa tri pogođena šuta van linije 6,75 uspeli dva i po minuta pre kraja utakmice da smanje razliku rivala na svega deset poena (73:83). Nakon toga Rodrigez je imao priliku da spusti kraljevski klub na jednocifreni minus, pa je Barsa mogla da odahne, a domaćin ušao u potpunu nervozu.

(FOTO: MN press)


tagovi

Pau RibasHuan Karlos NavaroDžastin DoelmanACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara