Klej Tompson ©AFP
Klej Tompson ©AFP

Godinu dana kasnije: Klej Tompson ponovo cepa mrežice

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.09.20. | 11:30

Tiša polovina ubitačnog para Golden Stejta priključila se treninzima ekipe

Godinu dana je prošlo od kako je jedan od najboljih šutera u NBA ligi pokidao ukrštene ligament kolena zbog čega je morao na tako dugačku pauzu. Tačnije više od godinu dana pošto je Klej Tompson doživeo jednu od najtežih mogućih sportskih povreda u junu 2019, što se poklapa sa padom njegovih Golden Stejt Voriorsa.

Tiša polovina čuvenog udarnog tandema koji čine on i Stef Kari, Spleš braće uspeo je u međuvremenu da se oporavi, a od juče se priključio treninzima tima. To je svakako dobra vest za sve navijače najdominatnije franšize poslednjih godina u najjačoj košarkšakoj ligi. I to nakon sezone za zaborav.

Izabrane vesti

Naime, osim 30-godišnjeg Tompsona povredu je doživeo i Kari pošto je slomio šaku, te je tokom ove, istina pandemijom prekinute sezone odigrao samo pet mečeva. I on je potpuno spreman za treninge sa timom, ali i dalje nije došao u kamp pošto će provesti još neko vreme sa porodicom u Torontu. Za to vreme priprema se individualno za takmičarsku godinu u kojoj će pokušati da vrati ekipu tamo gde joj je mesto, na sam vrh.

Trostruki NBA šampioni imaju lepu priliku da sa drafta dodatno pojačaju tim, pošto Voriosi nakon vemaa lose sezone imaju pravo drugog pika na darftu u novembru, dok je prvi pripao Minesota Timbervulfsima. Naredna sezona će početi, naravno zbog pandemije korona virusa tek 25. decembra. 


tagovi

Klej TompsonGolden Stejt Voriors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara