Gordić, MN Press
Gordić, MN Press

Gordić na startu: Iskreno se nadam da će moći da se igra u koliko-toliko normalnim uslovima

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.08.20. | 16:09

„Smatram da je prednost Partizana to što je 80 odsto ekipe ostalo na okupu”, kaže plejmejker crno-belih

Nemanja Gordić je ovog leta bio na klackalici, te ostaće, te neće, i na kraju je ostao u crno-belom. Biće jedan od najkiskusnijih igrača u timu i od njega se očekuje da ponovo doprinese mirnoćom u igri.

Na startu priprema Gordić ima manji problem sa povredom koji će ga odvojiti koji dan van trenažnog procesa. Pita se Gordić kako će izgledati sezona pred nama i dodaje da je prednost crno-belih to što su očuvali gro ekipe.

Izabrane vesti

U neku ruku sitauacija sa koronom je prijala što se odmora tiče, ali radilo se sve vreme. Ne samo ja, čini mi se da su svi momci na pripreme došli koliko-toliko spremni. Imam neki mali problem, pa ću pauzirati nekoliko dana, ali nije ništa ozbiljno“, rekao je Gordić za klupsku televiziju Partizana tokom treningu u Hajd Parku.

Crno-beli će se u ovoj sezoni takmičiti u ABA ligi, Evrokupu, Superligi i Kupu Radivoja Koraća, a Grodić ističe da je u ovoj sitauciji teško postaviti ciljeve.

Svi smo se usaglasili da je teško bilo šta prognozirati. Velika je neizvesnost. Sve ekipe se spremaju, ali i dalje ne znamo kakvi će uslovi biti za igru, da li će biti publike, kakvi su protokoli… Iskreno se nadam da će moći da se igra u koliko-toliko u normalnim uslovima“.

Dodaje Gordić da se Kodi Miler Mekintajer dobro uklopio u sastav crno-belih.

Smatram da je prednost Partizana to što je 80 odsto ekipe ostalo na okupu. Poznajemo se dobro, imamo dobru hemiju i na terenu i van njega. Važna je ta promena na poziciji plejmejkera. Koliko vidim posle ova dva-tri dana, Kodi se dobro uklopio što se tiče atmosfere. O njegovim igračkim kvalitetima ne treba pričati. Imao je odličnu sezonu u Cedeviti. Iskreno se nadam da će se uklopiti u naš sistem i da će pružiti dobre partije, zajedno sa svima nama“, zaključio je Gordić.

Na raspolaganju Šćepanoviću su Kodi Miler-Mekintajer, Rade Zagorac, Markus Pejdž, Nemanja Dangubić, Nemanja Gordić, Stefan Janković, Ognjen Jaramaz, Brajan Angola, Novica Veličković, Nikola Janković, Rašon Tomas, Uroš Trifunović, Vilijam Mozli, Dušan Tanasković, Luka Tarlać, Nikola Radovanović i Lazar Stefanović.

Plan je da Parni valjak do četvrtka trenira u Beogradu, narednih deset dana provešće na bazičnim pripremama u Vrnjačkoj Banji, zatim će početi kontrolne utakmice, a zasad se zna da će od 4. do 6. septembra učestvovati na turniru u Sarajevu, uz podogoričku Budućnost, Igokeu i francuski Metropolitan.


tagovi

Nemanja Gordić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara