Nikola Kalinić (©Starsport)
Nikola Kalinić (©Starsport)

GOTOVO: Zvezda već ima 13 imena, Nikola Kalinić potpisuje na tri godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.06.24. | 12:25

Vratio se miljenik crveno-bele publike

Nije još zvanično, ali je sve dogovoreno. Nikola Kalinić je i definitivno dogovorio sve uslove povratak u Crvenu zvezdu sa kojom će potpisati ugovor na tri godine.

Doskorašnji košarkaš Barselone tako će započeti treći mandat u crveno-belom dresu u kojem je već igrao u sezoni 2014/2015, pa opet 2021/2022. U obe sezone osvojio je triplu krunu.

Izabrane vesti

Zatim je otišao u Kataloniju, ali je još proletos postalo jasno da se tamo neće zadržavati duže od dve godine i već se dalo naslutiti da će biti jedan od ključnih igrača u novom timu Janisa Sferopulosa, koji će sada imati priliku da selektira ekipu.

Već je i počeo. Pre Kalinića zvanično je potpisan ugovor sa Ajzeom Kenanom, još pre toga sa Urošem Plavšićem, a boravak u crveno-belom dresu produžili su kapiten Branko Lazić, virtuoz Miloš Teodosić, te Rokas Giedraitis.

Pod ugovorima su i Nemanja Nedović, Jago dos Santos, Džoel Bolomboj, Dejan Davidovac, Luka Mitrović, Dalibor Ilić i Stefan Lazarević, pa tu već dolazimo do liste od 13 imena što će reći da je tim skoro pa kompletiran, mada treba očekivati još koji potpis.

Tim su za sada napustili Majk Tobi, Fredi Gilespi i Džavonte Smart, očekuje se da to uradi i Adam Hanga, a izvesno Sferopulos neće moći da računa ni na mladog Nikolu Topića, koji povređen čeka NBA draft.


tagovi

Nikola KalinićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara