Kajl Hajns (©Star sport)
Kajl Hajns (©Star sport)

Hajns se obratio Guduriću posle velike frke u Milanu: Neću dopustiti nepoštovanje

Vreme čitanja: 2min | pet. 04.02.22. | 09:42

Iskusni Amerikanac se oglasio na društvenim mrežama

Velika pobeda Fenerbahčea protiv Olimpije Milana je ostala u senci incidenta na samom kraju meča, a u centru pažnje bio je Marko Gudurić. Sudeći po snimcima koji su osvanuli po društvenim mrežama, Gudurić je dobacivao klupi Olimpije što se nikako nije svidelo iskusnom Kajlu Hajnsu. Čak je došlo i do koškanja između dva tima, ali brzom reakcijom je sprečen veći incident.

Međutim, tu se priča ne završava. Posle incidenta oglasio se Kajl Hajns koji je prvi ušao u klinč sa reprezentativcem Srbije koji je ubacio 17 poena na tom meču.

Izabrane vesti

"Gudurić je sjajan košarkaš i imao je odličnu utakmicu. Međutim, ono što je rekao na kraju utakmice našem treneru nije bilo potrebno. I pokazao sam mu da neću da dozvolim takve stvari. Možda moja reakcija nije bila primerena, ali ja sam čovek koji se zalaže za poštovanje i uvek ću braniti svoje ljude kada osetim da druga strana to ne radi" napisao je Hajns, a onda i dodao:

"Poraz je poraz, meč je meč, ali neću dopustiti nepoštovanje. Kada smo mi pobedili Fenerbahče velikom razlikom niko nije video od nas da se ponašamo sa nepoštovanjem. Uživajte u ostatku sezone u Evroligi...", zaključio je on.

Na snimku se vidi da je i Aleksandar Đorđević bio iznenađen čitavom situacijom, krenuo je da razdvoji igrače i spreči da čitava situacija preraste u nešto znatno više.

Srpski košarkaš se posle utakmice nije oglašavao, dok je Etore Mesina podržao svog igrača, ali nije hteo da ulazi u dublju analizu situacije na kraju meča.

"Samo znam da se Kajl Hajns ne ljuti ako se nešto stvarno nije desilo, ali svako je video šta se desilo tamo i nema potrebe da se kaže bilo šta", istakao je Mesina.


tagovi

Kajl HajnsMarko GudurićKK Fenerbahče

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara