Miler Mekintajer, Foto: Starsport
Miler Mekintajer, Foto: Starsport

Hamburg ostao na dnu tabele: Pobeda Andore u Nemačkoj

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.11.21. | 22:28

Španski predstavnik stigao do druge pobede u grupi (97:91)

Agonija Hamburga nastavila se i u trećem kolu Evrokupa, a novi u nizu poraza nemačkom predstavniku nanela je Andora (97:91).

Španski predstavnik je posle poraza od Lokomotive na međunarodnoj premijeri, nakon Trenta, ostvario pobedu i u Nemačkoj, a posebno raspoloženi u redovima gostiju bili su Dru Krouford sa 21 poenom i Kodi Miler Mekintajer koji je zabeležio četiri poena manje, uz 11 asistencija.

Izabrane vesti

Na drugoj strani, Hamburg je predvodio Kejleb Houmsli sa 22 poena, dok je značajan doprinos pružio i Rej Mekalum sa 17, međutim učinak američkog tandema bio je nedovoljan da domaćin konačno oseti slast pobede.

Andora je na početku susreta uspostavila inicijativu i stigla do plus devet, međutim Hamburg je do kraja prve deonice uspeo da istopi zaostatak i čak stigne do prednosti. Ipak, Španski predstavnik je tokom druge deonice ponovo režirao seriju kojom se odvojio na devet poena vođstva, a razliku je tokom trećeg kvartala uspeo da uveća na maksimalnih plus 15.

Uprkos osetnoj razlici gosti su dozvolili rivalu da priđe na samo dva poena i vrati nadu u prvo slavlje, međutim u prelomnim trenucima košarkaši Andore su održali prisebnost i rutinski došli do trijumfa.

EVROKUP - 3. KOLO

Grupa A

Turk Telekom - Slask 89:73

/Herison 25 - Trajs 22/

Hamburg - Andora 91:97

/Houmsli 22 - Krouford 21/

Trento - Lietkabelis 61:77

/Vilijams 18 - Kalaicakis 20/

Partizan - Huventud u toku



tagovi

KK AndoraKK Hamburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara