Mario Hezonja (Star Sport)
Mario Hezonja (Star Sport)

Hezonja: Reći ću Jabuseleu šta su mu pevali, niko ne želi Partizan jer zna da će izgubiti (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.03.24. | 23:47

Hrvatski košarkaš iskreno poželeo crno-belima da se plasiraju u drugu fazu Evrolige

Držao se Partizan Mozzart Bet 27 minuta protiv Real Madrida u 31. kolu Evrolige, ali je u finišu treće deonice poklekao pred šampionom Evrope. Crno-beli na kraju nisu mogli da isprate ritam ekipe Ćusa Matea koju je maestralnom igrom predvodio Mario Hezonja.

Hrvatski košarkaš je u koš Partizana strpao 25 poena, a tome dodao šest skokova i četiri asistencije za indeks korisnosti 33. Cepao je Hezonja mrežice u Areni, pogodio pet trojki iz šest pokušaja i pokazao zašto bi Grobari u slučaju potencijalnog razlaza sa Realom na kraju sezone, voleli da ga vide u svojim redovima.

Izabrane vesti

Po završetku utakmice objasnio je Hezonja šta je napravilo prevagu, mada je bilo jasno da je reč o Realovoj seriji od 16:0 u trećoj deonici.

"U trećoj četvrtini smo uspeli da stvorimo veliku razliku. To nam je dosta pomoglo. Trebalo je dogurati dotle. Trebalo je da promenimo naš način igre. Mislim da smo odigrali odličnu odbranu u tim momentima i to nam je dalo prednost koju smo čuvali do kraja", ispričao je momak iz Dubrovnika, pa nastavio: "U početku sam krenuo loše, promašivao sam lagane šuteve. Kasnije se to vratilo jer sam bio strpljiv. Ekipa me je pronalazila u pravo vreme. Nas petorica koji smo bili na terenu se zaista fantastično poznajemo i sarađujemo. Lagano je igrati sa njima."

Potom je Hezonja pričao o sezoni Partizana.

"Igre im idu gore-dole. Nisu isti kao prošle godine. Ne znam kako oni razmišljaju, ali malo su sporiji nego prošle godine. To je svakako zbog stranaca. Ali ja se nadam da će biti u plej-ofu. Partizan stalno treba da bude u plej-ofu. Tu nema govora. Želim im svu sreću da idu što dalje."

Za kraj, koja reč o fenomenalnoj atmosferi koja prati Partizan tokom svake domaće utakmice u Evroligi.

"Igramo svuda po svetu, tako da te ekstremne stvari ne bi trebalo da utiču ni na motivaciju, ni na igru. Lepo je što ovako bodre svoju ekipu i mislim da Partizan na njihovim krilima može jako daleko."

Nastavio je Hezonja svoj put kroz hodnike Arene, a tamo ga je sačekala još jedna grupa novinara. Vidno raspoložen za priču, Hezonja se vratio ne priču o Partizanu.

"Niko iz plej-ina ne želi da igra protiv Partizana. Znaju da će izgubiti", uz smeh je rekao Hrvat.

Da li je Jabusele pitao šta su mu navijači u Areni pevali - glasilo je pitanje novinara.

"Nije, ali ću mu reći šta su mu pevali. Šalim se, fantastičan je momak i prava šteta što se to dogodilo, pa da ga tako prozivaju... Mislim da je dovoljno pametan i iskusan i da je dobro odigrao večeras...", ispirčao je Hezonja.


tagovi

Mario HezonjaKK Real MadridKK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara