Horhe Garbahosa (©MN Press)
Horhe Garbahosa (©MN Press)

Horhe Garbahosa gleda Srbiju u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.02.24. | 20:17

Prvi čovek FIBA Evrope uz predsednika KSS Predraga Danilovića

Košarkaška reprezentacija Srbije krenula je po plasman na Evrobasket 2025. godine utakmicom protiv Finske u punoj dvorani Aleksandar Nikolić, a susret iz prvog reda prati i predsednik FIBA Evrope Horhe Garbahosa.

Nekadašnji španski as prisustvovao je meču u društvu predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića. Na susret je ušao u drugom minutu i zauzeo mesto pored prvog čoveka srpske košarke.

Izabrane vesti

Podsetimo, Garbahosa je pred finale Mundobasketa u Manili za Mozzart Sport rekao da će "navijati za Srbiju", a sada je u sklopu radne posete Beogradu izdvojio vreme da na delu vidi deo ekipe sa Filipina koja je uzela srebrnu medalju.

Pored Garbahose u nekadašnjem Pioniru su još Milenko Tepić, Marko Kešelj, trener Crvene zvezde Janis Sferopulos, kao i novi košarkaš crveno-beluh Trej Tompkins...

Dvorana Aleksandar Nikolić je ispunjena gotovo do poslednjeg mesta i Orlovi imaju odličnu podršku na startu kvalifikacija. Uželeli su se ljudi reprezentativne košarke, a i ovo im je prva prilika da pozdrave dobar deo srebrne ekipe prvi put na košarkaškom parketu.

Sada još da se pune tribine počaste trijumfom Srbije.



tagovi

Košarkaški savez SrbijeKSSHorhe GarbahosaPredrag DanilovićFIBA EvropaFIBAKvalifikacije za Evrobasket 2025

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara