""
""

Marina zrači optimizmom: Za naš narod, za navijače!

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.08.16. | 01:59

"Idemo dalje hrabre, ponosne, nasmejane, da se borimo za Srbiju", poručuje selektorka uoči večerašnjeg polufinala sa Španijom (20 časova)

Nemaju kada srpske košarkašice da proslave veliki uspeh i trijumf u četvrtfinalu protiv favorizovane Australije. Već danas od 20 časova očekuje ih polufinalni okršaj sa Španijom, koji vide kao šansu za novi podvig i ulazak u mesto među najvećim košarkašicama u istoriji.  

Izabrane vesti

Otuda otpimizam koji širi sjajna Ana Dabović.
“Dve stvari sigurno znam - da smo plasmanom u polufinale napravile ogroman uspeh, ali i da ne želimo tu da se zaustavimo. Verujemo da imamo kvalitet za finale i daćemo sve od sebe da to ostvarimo i usrećimo sve naše ljude u Srbiji”, poručuje Ana Dabović.

I selektorka Marina Maljković poručuje da se naše košarkašice neće zaustaviti na plasmanu u polufinale.
“Stvari se nisu promenile. Naš cilj ostaje isti. Idemo dalje hrabre, ponosne, nasmejane da se borimo za Srbiju, za naš narod, za naše navijače. Drugi put na ovom turniru ćemo igrati protiv Španije, koju veoma dobro poznajemo. Znamo odakle nam preti opasnost i znamo šta je potrebno da uradimo da bi napravile novi istorijski trenutak za našu žensku košarku. Biće teško jer imaju zaista vrhunske igračice koje godinama igraju jaka takmičenja. Mi smo u naletu. Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i tražićemo svoju šansu. Niko nam ne može oduzeti borbeni karakter. Sada nema stajanja. Uložićemo i poslednji atom snage da bi produžili niz", poručila je Maljkovićeva.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Rio 2016OI Rio 2016.Marina MaljkovićAna Dabović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara