""
""

Hrvati poručuju: Srbi su navijali za Litvance, hteli su da nas izbegnu!

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.08.16. | 09:33

„Energetski smo bili na dnu. Odlučio sam da momke pošaljem malo van Olimpijskog sela. Da se sklonimo na jedan dan, da odmorimo glavu, da se resetujemo. Možda je nekome to čudno, ali kao što vidite, upalilo je“, kaže selektor Kockastih

Trijumfom protiv Litvanije, selekcija Hrvatske trasirala je komšijski derbi. Večiti! Planetarni vicešampion, Srbija, ukrstiće koplja sa Kockastima drugi put za svega nešto više od dve nedelje (prijateljski meč odigran u Kordobi 1. avgusta pripao je Orlovima - 86:77).

Izabranici Aleksandra Petrovića poslali su momke sa Baltika na Australiju, a sebi nametnuli ozbiljan zadatak - kako srušiti tradicionalno neugodne Srbe?
Prezadovoljan sam. Radujem se Srbiji. Budite sigurni da su oni navijali za Litvance... Pouzdano znam da su hteli da nas izbegnu, jer smo u naletu i puni adrenalina. Na prijateljskom susretu u Argentini, Aleksandar Đorđević nije mogao da računa na Miloša Teodosića, dok sam ja bio lišen usluga Marija Hezonje“, rekao je popularni Petrović.

Izabrane vesti

Popularni Aca Trica tvrdi da naši susedi dugo nisu bili toliko blizu osvanja medalje. A, kako mu je pošlo za rukom da psihološki podigne ekipu posle šokantnog poraza protiv Nigerije?
Energetski smo bili na dnu. Odlučio sam da momke pošaljem malo van Olimpijskog sela. Da se sklonimo na jedan dan, da odmorimo glavu, da se resetujemo. Možda je nekome to čudno, ali kao što vidite, upalilo je“.

Harizmatični trener iz Šibenika zaključio je razgovor sa novinarima u Riju u svom stilu.
"Svi u Hrvatskoj, koji ste budni i koji ste nas gledali, popijte malo šampanjca i nazdravite za ovu reprezentaciju“.

Jedna od najvećih zvezda budućeg rivala Srbije u nokaut fazi Dario Šarić izneo je svoj stav kada je u pitanju Večiti derbi.
To nije obična utakmica, čak ni kada je prijateljska. Nadamo se da ćemo igrati kao protiv Litvanije. Nadam se pobedi, jer smatram da mi to možemo“, istakao je Šarić.

(FOTO: Action images)


tagovi

Rio 2016HrvatskaDario ŠarićAleksandar Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara