Pi Džej Doužer (©AFP)
Pi Džej Doužer (©AFP)

I Doužer se pohvalio da oblači dres Partizan Mozzart Beta

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.08.23. | 20:34

Čeka se još samo šampion ABA lige da potvrdi

Mozzart Sport je najavio, mediji širom Evrope i planete potvrdili su priču, a sada je i sam Pi Džej Doužer objavio da oblači dres Partizan Mozzart Beta.

Nekadašnji saigrač Nikole Jokića u Denveru učinio je to na društvenim mrežama, gde je uz vest da stiže u redove šampiona ABA lige ostavio emotikone crno-bele boje. Očekuje se da će i klub iz Humske uskoro da potvrdi transfer putem zvaničnih glasila. Doužerovu objavu pogledajte OVDE.

Izabrane vesti

Momak koji je poslednjih godinu dana proveo na relaciji između razvojnog tima Minesote i Sakramento Kingsa spreman je za prvu evropsku avanturu i to kao projektovani naslednik Dantea Egzuma.

Radi se o igraču koji je tokom pet godina u NBA ligi odigrao preko 135 utakmica, iako na draftu 2017. godine nije izabran. Debitantsku sezonu u najjačoj ligi sveta odigrao je u Oklahomi, posle čega sledi selidba u Boston, zatim Denver gde je proveo tri godine.

Partizan Mozzart Bet je ovog leta potpisao Mateuša Ponitku i Ognjena Jaramaza, a traže se još krilni centar i centar dok se prati stanje na NBA tržištu. Klub su napustili Matijas Lesor, Jam Madar, Joanis Papapetru i Dante Egzum.



tagovi

Pi Džej DoužerKK PartizanPartizan Mozzart BetKošarkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara