Komentari na vest

I junak i tragičar: Rokas vaskrsao u Vitoriji i promašio za Zvezdin prvenac na strani

M

Miloš 1970

pre 5 meseci

Laza kapitenski dao podrsku ,radujmo se Delije ,stao je uz naseg OCA ,naseg BOGA!!! Sve drugo je nebitno, samo bruuuuutalna podrška...
R

Rajko car

pre 5 meseci

Znao sam da je uvek bio ljiga i splacina.
S

Severna koreja

pre 5 meseci

Hitler,Kim Dzong i vrhovni tatica,nema dalje..
@

@rajko

pre 5 meseci

Svaka vam cast a da mi vama damo po drsku. Ili vam je mozda bolja ona od gurua zirafe sa Zvezdare.
l

ldls

pre 5 meseci

Mozebli HIM da pogodi neku trojku ? Al dobro, nije isto bek suter i bek pogadjac. Taj vam je tragicar, ne litvanac. Promasi 2 otvorene trojke, polaganje, pa vi gledajte
G

Gostee

pre 5 meseci

Covic voli hrabro i casno! dace Bog da tako bude na svakom mecu! 🤣
G

Goste

pre 5 meseci

Pitam navijace Zvezde jesu li hrabro i casno izgubili? Pozz za vasu legendu Covica
č

častan i pošten

pre 5 meseci

Da, pošteno smo izgubili a da li ste vi časno pobedili Pao i Monako? Kaže Euroliga i jeste i niste, pa da čujemo od vas?
G

Gostgost

pre 5 meseci

Koliko komsije k**a, toliko nas bije maler. Nadam se da ce sreca da nam se promeni sledece godine.

Ime Prezime

pre 5 meseci

zna se ko je KK sledeca sezona...haha
@

@S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

samo vi se uvlacite mrziteljima zvezde, mnogo si jadan lažni zvezdasi
A

AR18

pre 5 meseci

Ipak je najsmešnije u ovoj celoj situaciji kad navijači"Zvezde"komentarišu F4 a blage veze nemaju šta je to pošto nikad nisu bili ni blizu F4...ili su možda ipak upoznati pošto su komšije tu učestvovale ČETIRI puta a oni zdušno navijali za sve protivnike koji su igrali protiv njih!!!!
e

ej

pre 5 meseci

Vi ste ko ona osoba koja misli da se sve prica o njemu....
B

Biće F4 i Zvezda u maju dogodine

pre 5 meseci

Igraće Zvezda u Berlinu u maju na F4 !
H

Hahahahahaahhaahahh

pre 5 meseci

Bolest ne bira
@

@F4

pre 5 meseci

Jedino na FF "Lilijane Ronketi"

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Čega je festival?Ah da noć vještica je krajem Oktobra😱
J

Jamb

pre 5 meseci

Mnogo otvorenih trojki masimo, treba nam pravi pouzdan suter...
A

AR28

pre 5 meseci

Kao što je Panter npr...
J

JBL

pre 5 meseci

Zna li se kad se vraćamo u Pionir?!?!?!
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

Nisu momci krivi. Nije ni trener. Kao što nisu bili krivi ni Radonja, Alimpije, Tomić, Šakota, Duško itd. Kriv je onaj koji misli da je sastavio tim za F4, jer pogrešno veruje da se razume u košarku. Onaj koji pre polovine sezone u EL na četiri skakaonice izjavi da se mi zapravo nikada ne palimo na EL (Top 4,8, upisati po želji) već da nam je ABA bitna, dok se moli da se ruski klubovi ne vrate u takmičenje. Braćo zvezdaši, možemo da kiptimo od komšijske zavisti ( ja hoću i briga me) ali kao što sam rekao pre, Partizan ima mnogo jači sportski sektor od nas.
N

Navedi mi

pre 5 meseci

Jednu jedinu ekipu u istoriji EL da je osvojila to takmičenje, a da je svake sezone morala da se rastane sa nosiocima iz prošle sezone i tako svake godine? Imala je Zvezda Lojda i Berona i ljudi odu jer odigraju dobro i hoće da se naplate, a mi nemamo njima da damo, odnosno ako njima damo nemamo za nove igrače, a fale ti još 2-3 dobra igrača. Imali smo i Micića, kasnije MVP-a pa otišao i Gudurića i Kalinića i Bobija i da ne nabrajam sada i svi odu za pare koje mi nemamo da im damo. Kakav skauting kakvi bakrači, evo daj bilo kog trenera, može i ovaj, može i Radonja, može i Duško, ma može i Alimpije i dovedi im Kalinića, Gudurića, Micića, ostavi iz ove ekipe Tea, Hangu, Gedraitisa, Bolomboja i Lazića i onda im na to dodaj jednog top EL centra i jednu dvojku sa 15 poena u rukama i ostavi ih 3 sezone, pa da vidiš jel do sportskog sektora ili do para.
n

navedi mi

pre 5 meseci

jugoplastika 3 puta
@

@nađi mo

pre 5 meseci

Lazić da igra u osvajaču Evrolige? Ne biva...
B

Blaki

pre 5 meseci

Brzo si zaboravio gde smo bili pre nego što je taj gospodin preuzeo Zvezdu! Šampioni smo bili na svakih 15 godina,a u Evroligi služili za nakantavanje.
R

Rajko car

pre 5 meseci

Partizan ima taticu i vise milionski budzet,najjaci u Evroligi..
n

nemam pojma

pre 5 meseci

Svake sledeće sezone novih 4 miliona evra većeg budžeta, veliki broj iskusnih igrača, svi eroligaški, ali tih 20 miliona evra su bačen novac na ekipu koja je bruka Evrolige, ŠESNAESTO MESTO, EJJJ!
o

ok

pre 5 meseci

Recimo da si u pravu ali mene interesuje koji je vas bilans u ABA ligi. Nemoguce da takva sila ima toliko poraza. Lepo uzmes usi u ruke i pokrijes se.
M

Mile12

pre 5 meseci

Kada dođeš da komentarišeš posle ovakvog meča i pljuješ Branka Lazića, legendu kluba, najtrofejnijeg igrača u istoriji Zvezde, i dalje uprkos godinama jednog od najboljih defanzivaca u El, onda ili si glup ili si grobar ili i jedno i drugo!
j

jaka istorija

pre 5 meseci

nijedan bitan trofej
t

taj isti

pre 5 meseci

Branko lazic moze jedino u zvezdi da igra zato i jeste najtrofejniji igrac zvezde. Verujem sa de posle zvezde da ode u fmp

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Vjerovatno smo glupi ili vi svome Lazicu dovezete dzak para prije svake sezone,samoći gradite ekipu oko njega daleko ćete dogurati!
T

Trpadzija

pre 5 meseci

Zvezda je napravila tog Lazica MILIONEROM ! Ej jedan Lazic Branko je milioner od kosarke.. Ajde malo razmisli sta sam upravo napisao
r

rndl

pre 5 meseci

Uzivajte,bar imate poz koš razliku Znamo da se na top8 ne lozite
R

ROKAS

pre 5 meseci

ROKA I VAS I MENE NA TIKETU
p

pjer

pre 5 meseci

Hvala Baskoniji ,mnogo sam srecan 🤍🖤🤍🖤🤍
z

zasto

pre 5 meseci

odgovaralo bi nam da baskonija izgubi, zvezda je svakako kanta i ne lozi se na top 8
f

free raduljica

pre 5 meseci

a sto nije igrao nedovic zna li se sta ?
G

Gost1818

pre 5 meseci

Znali se sta kad je derbi zacelja?
z

zvezda le

pre 5 meseci

Evo ovako prestanite da prozivate igrace nisu oni krivi sto nisu kalibar za nesto vise u evroligi! Vidi se zelja kod dobrog dela tima i borba ali mi nemamo lidera ekipa selektirana nikad gore,jedan covek hoce da dovodi igrace koje on hoce a ne trener i struka tu lezi svaki problem i to se nece promeniti. O pojacanjima se ne prica nema ih navidiku! Trener ne moze da snosi nikakvu odgovornost jer je dobio tim koji je raspad bez glave i repa i da dodje Fil Dzekson nista se ne bi promenilo.
V

Vl@dimir

pre 5 meseci

Имате Теодосића де ћеш већег лидера, већи је лидер и од јаниса како ствари стоје
F

Filip.n

pre 5 meseci

Treba jod 5 igraca malo je ovih 12 sto smo doveli🤣🤣🤣

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Treba dva solidna igrača, kao što ste vi doveli dva igrača, koja su vam okrenula tok igre i status na tabeli. Jedan umesto Davidovca, drugi umesto Tobija!!! I vi ste doveli Doziera i Kabokloa, I nama trebaju dvoje umesto Davidovca i Tobija!!!
m

mita i trta

pre 5 meseci

izRokase ih i ovi ,busiiii hahah decooo ooooo
G

Gost 556

pre 5 meseci

Doveli smo 12 ,jer je toliko i otislo.Ili treba da ne dovodino nikoga, pa da igramo sa cetvoricom?

1992

pre 5 meseci

Doveli ste mnogo bolje od većine prošlosezonskih. E sad što vi mislite da se hemija unutar ekipe i rezultat mogu kupiti razbacivanjem para, to je druga stvar.
B

Bob.f

pre 5 meseci

Bili bi Sampioni da se racuna treca cetvrtina...F4....🤣🤣🤣
G

Gostun

pre 5 meseci

Mislim da su sudije krive

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Sto posto,ali važnije je časno izgubiti nego nečasno pobjediti!
c

cćoro

pre 5 meseci

zna li se šta, kad je derbi začelja?
Z

Zna se

pre 5 meseci

U 19-om kolu.
f

free Vildoza

pre 5 meseci

kad stice pravo Kampaco ,zna li se sta ?

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Davidovac i Tobey moraju da idu iz Zvezde ako želimo nešto da napravimo u nastavku EL...
A

AR18

pre 5 meseci

...da nešto napravite??? Da pobegnete sa DNA Evrolige!!!
D

Dika Jabukanac

pre 5 meseci

Ne treba samo da idu Davidovac i Tobi,nego tu su i Lazic,Lazarevic,Kuzmic,Simonovic,Ilic,maneken Nedovic...Ima tu pacijenata.
B

Blinkeri

pre 5 meseci

Teodosic,Lazic,Gedraitis,Mitrovic,Bolomboj,i nijednog ne smes da zamenis ni sekunde,a kako da igraju po 40minuta i da niko pride ne dobije pet licnih.Ko je selektirao ostalo,neko iz vaterpolo kluba?
G

Gost1717

pre 5 meseci

Ljudi, pa Partizan ima za klasu bolji tim.Pa i skuplji, jer stranci igraju za pare. Tim sklapan tri godine, Panter, jedan od top 3 šutera El, placen 2.5-3 mil. Ledej, Naneli, Ps Dožer..ta cetvorica imaju top sut i ulaz, pa kad je gusto imaš minumum 4 napadacke opcije. Kaboklo jak centar, Smajli i Kaminski dobri u napadu..Avram isto dobar, Andja ima šut..Zvezdi skuplji samo Nejpir, mozda 2 mil, al' ne uklopi se lik(nije ni Panter u prvoj godini na pocetku), ostao samo Neda šuter, a on je sklon povredama i nema snage za ceo mec. Tobi, Davidovac, Lazarevic i Lazic bezopasni..Hanga otpao zbog kolena.Jago tanak za El..Teo nikad nije bio šuter..znaci minimum treba bek šuter i centar na petici da se koliko, toliko popravi utisak..
i

i

pre 5 meseci

Kakve veze ima sad Partizan?Izgubili smo od Baskonije veceras,sta me zabole za njih?Kad budemo igrali sa njima ,onda ce biti logike komentarisati,sad je bas bez veze
N

Ne lupetaj...

pre 5 meseci

...kad ne znaš.Isti budzet imaju i Zvezda i Partizan,samo se kod nas dovode provereni igrači koji znaju da ćute jer te pare ne bi dobili nigde.
B

Basketas

pre 5 meseci

Tu je vas glavni problem, bez da vam zelim dobro naravno. Vi ne umete da radite kad imate konkurenciju , onda se vise bavite nama nego sobom. Gostuje se po jutarnjim programima, prica svasta a ne gleda se u sopstveno dvoriste. KKP je istrpeo prvu sezonu ( i navijaci i uprava ) gde nam se desila Bursa , poraz u ABA, bruka u kupu...ali se nije gubila glava I skretalo sa cilla..pa sad tebi lako da pises da su Punter i Zek top, da je Lessor bio odlican, Dante top, al se ne vidi vreme i porazi koji su potroseni na njihovo bazdarenje i vracanje u vinklu. Pricati da Tim gde su Teodisic, Bolomboj, Hanga, Mitrovic, Nedovic, Rokas, Tobi, Davidovac, Jago....los , da Ivanovic nije dobar trener, to je bas luksuz.
D

Delijacg

pre 5 meseci

Podrska momcima !!!!Bice bolje!!!Glavu gore!!!Napred Zvezda!!!

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Dokle god su u Zvezdi Davidovac, sa platom koju ima i Tobey koji je rekreativac i ispušena lula - od mene i naše ekipe iz unutrasnjosti - podršku nemaju... Dosta je više BLANKO podrške, hoćemo rezultat, naš momentum je bila Valensija i to nismo iskoristili... Da punimo džepove Čoviću, Sferopulosu, Davidovcu, Tobiju itd. - mi više nećemo - dok se ne vidi rezultat. Ako dobijemo Albu i Makabi kući, a odigramo sa Barselonom egal - kao u gostima, odnosno ako se do kraja godine napravi skor od dve/tri pobede kod kuće ( i jedne u gostima, odnosno koja je bitnija od Barselone, jer bi bila prva pobeda i gostima) i dođemo do skora 7 - 10 ili 8 - 9, onda ćemo se vratiti (da, u množini, mi iz manjeg mesta blizu Beograda, ima nas 30-ak, i više nećemo da pružamo podršku dok ne vidimo iole manji pomak i rezultat!!! Amin!!!
@

@angy_chainsaw

pre 5 meseci

Vas 30-ak? Kome vi punite dzepove? Jel ides na utakmicu da punis nekome dzepove ili da navijas? Ok, neminovno je da placamo za gledanje ali takvo razmisljanje je katastrofa. Licno, platim sezonsku da bodrim klub, ko god da je na celu istog. Iskreno, kad smo doveli ova pojacanja mislili smo da je sve top skautirano. Nije. Svi su, maltene , matori i to se vidi. Nemamo kontinuitet da se 40 minuta odigra na visokom nivou. Fali Hanga u odbrani. Lako se u ovakvom sistemu takmicenja gde se igra mnogo utakmica u karatkom periodu okrene situacija. Krenuli smo lose, ali ne mora da znaci da cemo zavrsiti lose.
B

B. Grobar

pre 5 meseci

@Angri.....onda, jos dugo vremena se necete vratiti.
S

Sombor

pre 5 meseci

Zar vi svi mislite da ne mozemo do 10og mesta i bar plej in- a.Ja mislim da mozemo.Mora da nas krene i sreca da nas pogleda kao sto nas sad ne gleda.
G

Gost4321

pre 5 meseci

Oni u to ne veruju,to je najgore! Vidi im samo face,pa oni su pogubljeni skroz.
m

milenko sa vikendice

pre 5 meseci

Dovedite luku modrica da vam poveze redove a i lik ima bolji sut koliko sam vidio od bar 5 igraca zvezde koji si danas igrali.onda dovedete jos jednog libera i teskog centarfora.ahh daa ovo je kosarka sport koni nikad niste znali igrat

Kalčopolista®

pre 5 meseci

Namestio Bodiroga!
J

Jos da dodam

pre 5 meseci

Da se Nedovic povredio kao i Nejpir,ako nam se desi da se Nedovic povredi takav kakav je mi smo ugasili svecu,jedino Nedovic i Nejpir su kroz karijere bili neki skoreri,mada sad to ne pokazuju..U sustini ne treba nam pojacanje nego pojacanja,dva najmanje

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Ovako brate časno izgubiš i srce ti ko Avala,a ne oni grobarcici sto za njih kradu sudije,Bodiroga ma svi!
P

Preža

pre 5 meseci

Idu izbori, zašto to radite najvećem zvezdašu ikada i mangupu sa Severa?
N

Nedović Neda

pre 5 meseci

Znam jedan tim koji je prošle sezone imao skor 4/9 i preokrenuo sezonu 😜😎
S

Samo

pre 5 meseci

Mitrovic ima 11 ili 12 skokova u napadu i mi izgubimo utakmicu,pa da smo za sutera uzeli nekog ispred prodavnice,pobedili bi.
@

@@APR

pre 5 meseci

Šta ćeš kad smo velike patriote i volimo svoju zemlju, a na sve načine se trudimo da je prevarimo...
H

Hahahahahahahaha

pre 5 meseci

Ali ovi što pišu, Čović izvlači pare iz Zvezde. Da li Vi znate koliko Nebojša Čović godišnje zarađuje od svojih drugih firmi i od izgradnje ogromnih stambenih kompleksa po celoj Srbiji? Čovek godišnje ne zaradi manje od 50 miliona eura i sada mu trebaju 1-2 miliona iz Zvezde, da ga ljudi vređaju i da gostuje po emisijama. Koje su to teorije zavere. Čovek voli Zvezdu, ali ne želi da gubi na njoj, tako da je računica sledeća. Prodate karte + Sponzori + Država - plate = 0. Samo što država neće dati 40 miliona pa da se napravi ekipa kakvu ima Real, nego 5-10 miliona eura, od prodatih ulaznica uzmemo 3-4 miliona, od sponzora neka bude isto toliko i šta ćeš ti napraviti sa 12-18 miliona eura budžetom? Uzmeš 1-2 igrača za po 2 miliona, 4-5 igrača po milion, ostali 200-500 hiljada i ode ceo budžet, a imaš osrednji roster.
A

APR

pre 5 meseci

Pogledaj na APR-u kako mu stoje firme.Dođuše ova košarkaška agencija mu je u plusu.
M

Mikica CZ

pre 5 meseci

Bravo, upravo tako. Ne znam ko je doveo kog igrača, da li trener ili predsednik, ali doveli su zaista dobre igrače u skladu sa budžetom. Bjelica nije ni zaigrao, Hanga se odmah povredio, Nejpir i povređen i loš, pa ko bi posle prošle godine rekao da će Nejpir biti toliko loš? Teo je dobro pojačanje. Ja bih samo zamerio na Davidovcu, Lazareviću, Simonovicu i Kuzmicu, ne znam za koliko koji igra, ali bolje tri klinca da sede na klupi umesto njih i jedan odličan igrač, nego njih četvorica.
@

@APR

pre 5 meseci

Kakve veze ima APR? Pa sve i jedna firma na Svetu, posebno velika pravi lažne rashode kako ne bi državi ništa plaćali ili ako baš moraju, da plate nešto mizerno. Ja sam sebi izdajem svoj lokal kako bih platio državi manje 2000e godišnje, samo lud ne koristi svaku pogodnost koju ima.
m

makiš ada

pre 5 meseci

čuj ovog,od ulaznica 3-4mil.evra,pa prošle godine si uzeo nepunih 1,2mil.evra a doveo 10 igrača.Od čega,od 1.2 miliona.Pošteno excel liste lepo rade,a i jutarnji program je tu.
K

Kunile

pre 5 meseci

Samo da pitam, sta je Monako radio?
M

Maja-Bec

pre 5 meseci

Mozemo mi da se nerviramo koliko hocemo,ali ovo nije ekipa.Ne mozes da igras sa 7 igraca i da ocekujes pobede.moze ali u aba ligi.Za sta sluze Lazarevic,Ilic,Raduljica,Davidovac,covek dok potrci,dok se savije kao da ima najgori moguci isijas ,pa ja u svojih 48god imam bolju kordinaciju nego on.Nekih se igraca jedva otarasis i taman mu pozelis sve najbolje u drugoj ekipi,kad ono vracaju se sledece god kao pacovi.Kad nemas gde ajde kuci,pa sta onda i da ocekujemo.Pa bolje da su nam ostali oni crnci od prosle god +Jagodic Kuridza,makar bi i nesto uradili.Onog Lazarevica ne bih uzeo u ekipu ni za basket
S

Smislov

pre 5 meseci

Ne zanima ih Evropa, hoće u BRIKS. 😂😂😂😂😂
@

@@@@

pre 5 meseci

hahaha gde se seti toga.

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Ili NBA
D

Dr Excel

pre 5 meseci

Zvezda ima težu grupu od Partizana u EL!

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Sudio Boltauzer protiv Zvezde,natjero ga Bodiroga😱
@

@@@@

pre 5 meseci

To je bila spika one godine dok je Dule bio tu Bogdan Bertans Milutinov.
i

ivam 72

pre 5 meseci

Mora da krene.Sad' vec nemamo srece.
а

аааа

pre 5 meseci

среће, хоћеш да кажеш да нисте имали среће у ове две утакмице у којима нисте водили укупно 3 секунде... стварно ајде будите мало реални
d

da se ne lazemo

pre 5 meseci

Imate vi srece itekako, umesto da vas rutiniraju protivnici pocnu da forsiraju neke blesave suteve, zure u napadu i vrate vas. Obicno se nekako do kraja koncentrisu i dobiju, da su oni bili pametniji zadnja tri i po minuta prisli vi ne bi.
J

Ja...

pre 5 meseci

Da nije malo masno?
1

1980

pre 5 meseci

Promašuju se otvoreni šutevi promašuju se ziceri=PROBLEM U GLAVI. Ono što nama fali to Partizan ima. Oni preokreću mi ne.

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Pustimo mi Partizan i nadajmo se da će nastaviti da pobeđuje (prvo Zalgiris) pod uslovom da mi dobijemo sve tri utakmice kod kuće, što će biti jako teško, ali ako uspemo da dobijemo te tri i odemo na 7 - 9, itekako nam znače pobede Partizana, jer uglavnom igra sa klubovima koje moramo prestići do januara!!!
1

1980

pre 5 meseci

@angry_chainsaw Partizan sam uzeo za primer jer oni rade ono što mi ne radimo. Videćemo dal možemo sve 3 da dobijemo. Skeptičan sam.
7

79

pre 5 meseci

Zvezdu unisti jer joj samo 4,5 igraca igra i nose 90 posto igre.Jedino to je problem,jer imaju 5 igraca moji su samo epizodisti.Tako na zalost nikog ne mozes dobiti na strani

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Tako je... Što pre oterati Tobija, jer Bolomboj ne može sve sam na svojim plećima, i dovedimo još jednu krštenu peticu die kao što je to Partizan nedavno uradio... Nema nama pomaka dok se ne rešimo Čovića!!!
J

Jova Bari

pre 5 meseci

Zvezda ima 35 pobeda na strani u EVROLIGI...
m

makiš ada

pre 5 meseci

i 43 poraza kući
N

Najiskrenije

pre 5 meseci

Trener koji sme da kaze Teodosicu "Majstore pobodio ne pogodio vise od tri trojke sutnuti ne smes po mecu" e taj treba Zvezdi da stvari dodju na svoje.
D

Da znas

pre 5 meseci

Lik redovno ispaljuje 8-9 trojki po mecu od toga pogodi dve, tri... Da razigra zna i u tome je top, ali i da potopi svojim forsiranjem, i pre je trojke znao da pogodi, ali mu to nikad nije bila jaca strana, veceras ukupan sut iz igre 4 od 11... Kad vec znas da razigravas tako to i radi, ne sili da das kos, prosto razigravaj samo i kraj price, doprinos ce biti daleko veci tako. Ali ne vredi kod njega uvek ista prica od pocetka sezone pa do sad, mora da bude dvocifren po svaku cenu, umesto sa vremenom da postanes racionalni, koristis samo najjace oruzje on ludji i ludji.
E

E ovako

pre 5 meseci

Ljudi koji pljuju Nebojšu Čovića sigurno ne navijaju za Zvezdu. Zvezda je bila u katastrofalnoj situaciji pre njega, Partizan je sve i jednom klubu uključujući i nas uzimao sve što valja, kada bi i nešto mogli napraviti, urnisale bi nas njihove sudije, a za svo to vreme njihove “dominacije” oni su i presmešno EL imali skor i 0-6 i 1-6 pa prolazili grupu sa 2-5 ili koliko već, igrali protiv nekih poljskih klubova, ma smejurija od lige i jedan jedini put su otišli na F4 i pokazali da su gubitnička ekipa. Zvezda sa druge strane je svake sezone igrala korektno, dobila je bar jednom sve i jednog učesnika EL, a da uopšte nismo uzimali najbolje naše igrače nego naprotiv kod nas su se učili pa čim bi išta naučili odmah bi otišli. Nijednu sezonu nismo mogli da zadržimo kostur igrača i da samo zamenimo 2-3 i da to bolje izgleda. 10 godina svake godine moramo da pravimo novu ekipu i onda što nema rezultata, pa jel Vi shvatate koliko kockica treba da se potrefi da se poptuno novi igrači koji nisu vrhunski uigraju toliko dobro da pobeđuju vrhunske igrače iz kola u kolo? Ne pljuju Čovića oni jer je loš po nas, nego jer ih je iskompleksirao i jedino što se nadam jeste da će se država otvoriti za sledeću sezonu za Zvezdu pa da ostavimo 4-5 igrača koji se najbolje pokažu i uigraju, a da im dodamo 2-3 odlična igrača i 1-2 solidne izmene. Napred Zvezda!
7

79

pre 5 meseci

Al se ti nalupa haha
L

Luja

pre 5 meseci

Čovke, ti li si?

VecaBg1971

pre 5 meseci

Evo ga ovaj....dosadio si i bogu i narodu
N

Nekoga si zaboravio

pre 5 meseci

Pored Soneta si zaboravio da spomenes glavnog baju.Vidim da se nadas sledece sezone jos protracenih miliona u ovu tarabu od kluba.Svemu ce doci kraj pa tako i vama a i onom sto sipa milione u vas...sve u vas hahahahahahaha
p

pace

pre 5 meseci

nalupetao si se za sve pare🤣🤣
B

Bogdan58

pre 5 meseci

A ko je kriv što ne možemo da zadržimo igrače? Da im je lepo u klubu, da im se izjednači ponuda sa drugim timom, da postoji uprava kluba koja odlučuje, a ne jedan čovek, onda bi ostali. I ko je svemu tome uzrok ???
T

Tor

pre 5 meseci

Trči po semdvič!
Н

Небојша

pre 5 meseci

Филипе , ти ли си?
O

Ostoja dušmanine...

pre 5 meseci

...da nisi došao Partizan bi bio u rasulu kao i sve ove godine kad sam osvajao Aba ligu i KSL i niko mi nije zamerao što nisam u Top 8.Sad se ti pojavi i ovi moji shvatiše da doći do f4 i nije tako nemoguća misija ,uz lagano osvajanje Aba lige.Još kad budu čuli da iste pare od države imamo odmah će me smeniti.Šta mi uradi?Čo
Z

Znam, nije ti lako...

pre 5 meseci

Fascinantno mi je s kojim entuzijazmom sebe i tebi sličnim ubeđuješ u slatku laž, a ta laž kad kažeš napred zvezda ti stvarno i misliš da ta zvezda o dalje postoji. Pročačkaj na internetu ko je osvojio tu Evroligu, i ona je skoro izbacila nešto o tom klubu i nekom Obradoviću,pročačkaj koliko taj klub ima F4, a onda pročačkaj šta kaže jedina i najveća legenda tvog plastičnog kluba,znaš onu famoznu rečenicu koja ubija sve te tvoje slatke laži a ona kaže '' Niko ne može da zabrani nama kako ćemo da se zovemo'', pa onda ide dalje FMP imaće ustupljeno ime crvene zvezde itd itd, znaš ti odlično o čemu pričam. Mi smo tu uvek da vas podsetimo ko ste i šta ste. UGAŠEN KLUB! A mi "samozvana" institucija, jedan pehar Evrope manje više, ma nije to ništa, bolja je plastika koja nema ni F4, kamoli oreol bivšeg šampiona Evrope. Tu smo da vas podsetimo uvek ko ste i šta ste. Laku noć želim, hvala Baskoniji.

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Vodi ga kući!!!

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Mali ste druže.Jesi li nekad čuo za Zadar,Cibonu,Bosnu,Budućnost ,Jugoplastiku,e to su ti druze institucije za te tvoje ugašene.Sada je pola dvanaest,flasica pa u krevetac.
A

Ajde iskreno

pre 5 meseci

Zvezda je bila i dve sezone sa njim u katastrofalnoj situaciji, sve do dolaska naprednjaka kojima je on bio politicki podoban. Uspeh je dosao tek kad je Partizan upao u bulu, i cim se zadnjih par godina preko politike uzdigao dominacija se pocela urusavati. Da je sposoban, a ne podoban covek bio na celu kluba i da je imao jasan sistem rada ni ovakav povampiren Partizan mu ne bi mogao prici. Nije on radio nista sem sto je iskoristio kazastrofu kod rivala, cim su postali konkurentni Covic je pogubio konce i ne zna gde udara, povrh svega za toliko godina u kosarci nije svatio da se u istu ne razume bolje od trenera koje dovodi, pa im se mesa u posao. Sad kad oni imaju obrafovica Zvezdi treba sposoban, a ne podoban covek koji je u stanju da se nosi sa njim, jer se obradovic realno rvao sa mnogo vecim alama od Covica sirom Evrope, Covic je vise za lokalnu upotrebu.
J

Ja...

pre 5 meseci

Odavno se ovako nisam nasmejao. Gluplji komentar skoro nisam procitao. Nadam se da ti je samo malo pomucen pamet od ovih silnih poraza inace ako nije to crno ti se pise. Zaista se kao navijac Partizana nadam da ce Covic dugo ostati u Zvezdi!!!
d

drakula

pre 5 meseci

Do sad se nije otvarala državna kasa, nego još treba?! Druže, taj isti Čović kojeg braniš, je najavljivao F4 na početku sezone... 'ajd' malo razmisli o svemu, za početak
R

Realnoo

pre 5 meseci

@ E ovako O čemu ti bre pričaš čoveče? Pominješ neke kao Partizanove loše skorove, nešto se izvlačiš, alo pa Partizan kroz svoju košarkašku istoriju od 70-tih ima itekakav evropski kontinuitet, tu nema slučajnosti. Možda si mlad pa ne znaš i to je u redu, ali nemoj pljuvati. Partizan je bio finalista evropskog kupa Radivoja Koraća 1974., a osvajač 1978., 1979., 1989. Polufinalista Evropskog Kupa Šampiona (Evrolige) 1982., 1988., šampioni Evrope 1992., ponovo polufinalisti 1998., 2010., prošle god. za mrvu mu izbeglo novo polufinale. To sve slučajno, još pišeš dokazali da su luzerski klub (Partizan)? Ti si dečko nešto debelo omašio.
Z

Za realno

pre 5 meseci

Znas li ti bar jednog osvajaca Fiba Ls u poslednjih deset godina,evo je ne znam.Mani me kupa Radivoja Koraca,pa sprdamo se sa pomenom Gran Kanarije. a oni osvajaci Ek.Kad osvojis Ek znaci da si te godine tek 19.u Evropi.
К

Класичан

pre 5 meseci

Б от
S

SSSR

pre 5 meseci

Znam,nije ti lako@Tu smo da te podsetim da nam zadnjih 10 godina ližeš J A J A.
G

Gost Rider

pre 5 meseci

Kako bi nam dobro legao jedan bek suter sa poenima u rukama kroz karijeru,ko god to bio...Yago je uzasan uglavnom,Nejpir to nije,treba nam Tobi aut novi centar in,ali znajuci odprilike kako razmislja Covic nema nista od timog poska
o

o2o2

pre 5 meseci

Najbolje da sad promenis pola od deset igraca koje si doveo. Realno kad su dolazili svi ste svrsavali na njih, ne svesni cinjenice da su svi sem Nejpira, Gidraitisa, i veterana Tea bili puki epizodisti u svojim ekipama ili cak ni to, da li zato sto ne pratite ili iz nekog drugog razloga toga niste bili svesni. Drga stvar deset, jedanaest, dvanaest igraca ne uigra ni Goslod Bog, a ne trener.
P

Preža

pre 5 meseci

A sada dolazi za nas uvek neugodna Alba, a zatim Real. Čemu mi da se nadamo?
e

evo

pre 5 meseci

Ne bi me ni malo cudilo da sad pobede Real.

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Petroleju,mislim da ima u Albaniji kažu da je za fenjer naj bolji.
I

Iz Nis

pre 5 meseci

Mi smo ovde da svoje frustracije iznesemo i da negodujemo,realno mi smo preumorni,imas cetri igraca koji koliko toliko nose ovaj limitirani tim,kad se oni umore gotovo je,ako memamo opipljivu prednost odmah nas tope...Ajde sami sebi da pomognemo tako sto vise necemo ocekivati nista od ovog tima i trenera,znajuci da je Covic sujetan i da ako je kazao da nema pojacanja onda i nece biti siguran sam,nas ce i Partizan da slomi u svakom mecu i da je neizvesno do kraja jer imaju bolji tim i duzu klupu mnogo.Nama na kluoi sede Simonovic,Ikic i Kuzmic koji ne ulaze u igru,jos nesto da dodam ako jos jednom vratimo Davidovca u skucaju da ode kako rece jedan lik ne oratim vise kosarku
С

Сале2323

pre 5 meseci

Готово све утакмице на страни, пораз на једну лопту!? Фали значи играч који ће привести крају утакмицу, али изгледа да га нема! Изгледа да је истина да се Човић само зеза са овим тимом, да годинама извлачи паре од државе за КК Звезда само ради личне користи, а да га резултати уопште и не занимају. Јер немогуће је да годинама играш ЕЛ, а само једном уђеш у Ф8 као 8-и и испаднеш тамо после 3 утакмице. Немогуће је да се овако тим склепа, притом држе играчи који уопште не играју. Лани Радуљица нпр. и још неколико, ове исти они, само без њега. Јел' се то неко тали на њихове плате можда?

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Ma jok, čini ti se, on to radi iz ljubavi prema Zvezdi. Isto kao što nas je Terzić "uzdigao" u fudbalu, tako je i Čović u košarci...
d

d. g.

pre 5 meseci

Od početka sezone samo nas je Milano ubedljivo pobedio. Sve ostalo porazi u neizvesnim završnicama.
P

Popsi

pre 5 meseci

Jel si ti gledao utakmicu? Nismo vodili nijednom.
д

дред

pre 5 meseci

Јел те Небојша усвојио!?
Г

Гост

pre 5 meseci

Оба тима шутнула по 36 тројки, па ово нема нигде на кугли земаљској
a

ako su ruze, procvetace...

pre 5 meseci

nego kad se selite u pionir?
Š

Šerrrr

pre 5 meseci

Kad ode Vazura.
e

evo

pre 5 meseci

Za tri kola,idemo Makabiju.
B

Bok

pre 5 meseci

Jel zadnji ispada iz lige?
P

Popsi

pre 5 meseci

Nismo mi zadnji, a ni prednji, nepismeni čoveče.
Z

ZA POPSIJA

pre 5 meseci

Niste jos ali ubrzo :)
@

@pepsi

pre 5 meseci

A ko ste vi, pismeni čoveče?
m

miki234

pre 5 meseci

Kad u decembru mjesecu ekipa nema pobjedu u goste jasno je sve kao dan.I da je Gedraitis pogodio nista drugacije ne bi bilo,i dalje bi bili svi problemi koje ova ekipa ima.Mislio sam da se nikad gora ekipa nece pojavit od one Alimpijeviceve iz sezone 2017/2018,al ovi su gori.Bojim se i da doselekcija nema smisla jer je prekasno ,trebalo se ranije reagovat.U sustini uprava je sve karte bacila na Nejpira i promasila.Preogroman ugovor da bi ga otpustili i sad kao cekaju da proradi a i sami vide kakav su promasaj napravili.I nisu mi jasni ovi koji napadaju Davidovca,Lazica i Lazarevica to nisu skoreri to su igraci koji imaju svoju ulogu.Dakle nisu oni krivi sto Zvezda nema tih nekoliko igraca top klase koji prave razliku.
P

Pantelejac

pre 5 meseci

Pa brate u tome i jeste problem,sto nemas skorera a imas Lazarevica,Lazica i Hangu sve defanzivci,Dobric nam ode a mi zamenu na beku nismo doveli
@

@miki234

pre 5 meseci

Davidovac igra za 700 hiljada po godini. Koja je njegova uloga?
r

renesans

pre 5 meseci

@miki da od tih 700k da onom sa kojim je potpisao ugovor njegov deo
Н

Никола 26

pre 5 meseci

ТОБИ било то... Од вечерас ректреативно у Евролиги.
3

3×700 000

pre 5 meseci

Ako mislite da će Davidovac da ide,grdno se varate.700 000 po sezoni na tri godine,pola njemu pola ode za jedan sprat.Možemo tako raćunicu za svakoga da izvedemo pa da pomnožimo sa brojem godina u Eroligi.To je ozbiljni stambeni kompleks gde su kvadrati iuuzetno skupi.A ti narode odvajaj od usta za sezonske da gledaš Zvezdu pola semestra.Ove godine jedva interesovanje navijača za utakmice Zvezdu prebacismo u decembar.

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Ako neće da ide, mora biti oteran, za te pare možemo dovesti igrača koji će igrati na mnogo boljem nivou. Rođaci to je skoro milion godišnje uz sponzore, bonuse itd... A njegova statistika večeras i njegova želja za igrom i večeras i pre par dana u Valensiji - NULA!!!
A

Aleksandar 87

pre 5 meseci

u danu kada od Evrolige dobijaš Vajld card ti vraćaš Dejana Davidovca.....i šta očekivati osim debakla....
V

Vas zovu u EL

pre 5 meseci

Da bi imali topovsku hranu
m

marios

pre 5 meseci

ma fali vam brat bratu još sedam do osam igrača
K

Krale

pre 5 meseci

Oj Zoro Zoriceee aaaaaa ajd da vristimo zajedno tri cetri aaaaaa
C

CZV LUDJAK

pre 5 meseci

Mislio sam da postoji neka granica u provokacijama, bar kad vidis da nekome ne ide da vise nema ni smisla ali ocito da je otislo sve. Cucemo se grobari sigurno ;)
m

marios

pre 5 meseci

racunamo da se cujemo...hahaha
C

CZV LUDJAK

pre 5 meseci

@Marios sumnjam da znas da racunas hahaha
m

marios

pre 5 meseci

uuuuaaauuu, koliko si razmisljao o tome šta da napises
i

iron

pre 5 meseci

Gubitnicka ekipa koju niko ne moze da razmrda...kraj...nema vise...
G

Ghostss

pre 5 meseci

Rekreativno se igra Euroliga
i

ivzy

pre 5 meseci

Kratak rezime sezone do sada. Kao prvo bih istakao toliko malo srece, mogu da kažem u stvari potpuni izostanak. Da li je moguće nijednu ali bas nijednu utakmicu da nas ne pogleda sreca, znači neverovatno! Početak sezone dve utakmice gubimo nakon što vodimo 15 razlike (žalgiris i partizan), igramo egal sa barselonom u španiji i imamo napad da povedemo i dobijemo utakmicu, ove zadnje 2 takođe, egal šavršnice, obe gubimo, večeras šut za pobedu izlazi iz obruča. Armani pogađa sve živo protiv nas, Maodo Lo igra utakmicu života protiv nas (stavljam ga u fantazi sa sledeće kolo on 0 bodova), Baskonija pogadja 17 trojki, neke preko ruku iz nikakvih pozicija uvek kad se približimo. Znači stvarno neverovatna sezona, uz samo malo sreće mogli smo da imamo sad 9/4 a ne obrnuto. Nejpir inače igračina kod nas ne može da se sastavi, Gidreatis standardno dobar šuter u evroligi ne može ništa da pogodi, Tobi prošle sezone preko 40% za tri sad ne može ništa da pogodi, povredi se Hanga koji je odličan na obe strane. Večeras ih stižemo posle 15 razlike i pored toliko promašenih zicera i otvorenih trojki, i na egal rezultatu kad je sve na našoj strani imamo napad i Tobi pokušava pas prema Mitrovići nisko i ako ima prostora visoko da baci jer se Mitrović odlično zagradio, i naravno oni kontra i koš i onda trojka u zadnjim sekundama za plus 5 i ode ceo momentum opet na njihovu stranu. Znači stvarno ne mogu da verujem šta se događa ove godine. Plašim se da je sad već kaasno što se evrolige tiče
J

Jes to ti Čoviću

pre 5 meseci

Pišeš kao da si sam Čović i iznosiš nesrečne okolnosti,a ne činjenice.A to su: -Treće oko nije krivo ako su igrači limitirani -Igrači su limitirani do o ne granice koliko znaju -Lako je pogadjati kad gubiš,ali pobednik si da pogadjaš kad treba -Partizanovi igrači pogadjaju i kad gude 15 razlike,a onda se skate ruke protivnicima ,a ono se raspucaji -Činkenica je da Istu količini novca dobija i Partizan I Zvezda od države samo negde ode na igrače,a negde na kvadate -Protivnici imaju dobar šut za 3 poena kad je spora odbrana i svaki šut je bez bilo kakvog ometanja -Skok je problematičan zbog stanja skeleta malo starijih igrača Zvezde -Većina pojačanja Zvezde su 8-9ti igrači bili u klubovima prošle godine -Večeras je oboren rekord Evrolige jer je jedan igrač omašio 4 zicera,a interrsantno da je to naš najbolji igrač E sad voleo bi da mi ti odgovoriš na ove okolnosti i kojo je taj nesrečnik kojo ih je inicirao?
m

ma nemoj

pre 5 meseci

Prvo,ne kaze se omasio,drugo,Zvezda nikakav problem sa skokovima nema,trece,neko mozda daje za igrace,a neko placa porez.
G

Grobar Nbgd

pre 5 meseci

Ove sezone je mogla Zvezda mnogo ali.....Boze toliki milioni na gomilu igraca umesto da su platili Dobricu koliko god da ostane da su vratili Blazica i npr Jovica da se upari da malim Topicem.Kalinica i ostatak para na pravog centra i jos jednog sutera tipa Panter.I oko tih 7 dodati jos par koji mogu makar zeljom i borbom da ih odmore.Siguran sam da bi Ivanovic sa takvim timom sada imao makar 7,8 dobijenih u EL.
R

Rebel

pre 5 meseci

Cestitam navijacima Monaka veliku pobedu u Litvaniji! Ipak Zalgiris nije Partizan
S

Spartakus

pre 5 meseci

Hahahahaha, kad od muke ne znaš više šta da kažeš hahahaha
B

Brale

pre 5 meseci

Trojke su rešile utakmicu, oni 17/36 a mi na 33% za tri.. Davidovac maši dve otvorene trojke pa onda pravi grešku i preuzima i pušta svog čoveka koji pogađa trojku.. Nedović dve otvorene trojke sam kao duh u dvorani ali to je ono standardno njegovo jednu pokida pa zakaže sledeće dve tri tekme. Bolomboj naivan faul u završnici a potom katastrofalan poslednji napad gde je moralo da se ide na 2 poena, da li neki ulaz ili spuštanje u reket, možda bi oni pravili faul tad..
P

Popsi

pre 5 meseci

Davidovac pir: -1 Majk Tobi pir: - 2. Zamolio bih gospodona Čovića da napusti Zvezdu. Hvala mu na svemu, ali mi već 10 godina tapkamo u mestu.
P

Popsi

pre 5 meseci

Da li je Davidovca bar malo sramota?

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Ne, sigurno... Videlo se u intervju sa njim pre meča da čovek daje intervju kao da zna da ćemo izgubiti, smeje se zajedljivo. On i Tobey moraju da idu iz Zvezde, problem je što Davidovca neće ni FMP!!!
O

Oto

pre 5 meseci

Dusko ih vratio u zamrzivac
d

delija1389

pre 5 meseci

Neka igraju pred praznim tribinama, od sad treba bojkot domacih meceva dok Covic ne ode iz kluba. 10 godina nista napravili nismo. ODLAZI!
g

gunnersi

pre 5 meseci

Mozda zvuci glupo, ali bez tamnoputih igraca se u danasnje vreme ne moze. Pogledajte Partizan, zasto su tako dobri. Zato sto im 80% tima cine tamnoputi igraci koji su atletski fenomenalni, dok u Zvezdi suprotno, sve mlohavi belci bez energije.
p

podesen

pre 5 meseci

Crna petorka Dozijer,Panter,Naneli,Bruno i Ledej.

Kalčopolista®

pre 5 meseci

Dzaba vam novci, lole ribolovci
n

nemanja nedovic

pre 5 meseci

Znam jednu ekipu koja je usla u top8 posle 4-9
D

Da se ne

pre 5 meseci

Lažemo, nemamo ni sreće. Hanga je doveden da bude najbolji defanzivac i čovek povređen i ne igra, a Nejpir doveden da bude najbolji napadač, čovek isto povređen i ne igra, a kada igra najgori na terenu i onda ovi što su ostali, mislim zaista se vidi da se trude, Teo daje sve od sebe i zaista i igra dobro, ali nemaju ostali kvalitet i to je to. Ništa, pratimo i navijamo i dalje pa kako god da bude.
j

jovan988

pre 5 meseci

partizan je prosle godine platio lesora koliko vi ove godine placate simonovica...ima malo i do skautinga
D

DakaCZ

pre 5 meseci

Ljudi budimo realni igramo sa 7 igraca ostali masu peskirima nemamo sirinu u smislu kvaliteta pogledas klupu a ma njoj ilic lazarevic simonovic kuzmic koji nit ulaze nit cemu sluze.Prosto evrokup roster veceras a i u vecini utakmica te fale po dva tri igraca non stop nedovic nejpir lazic hanga simonovic u svakom momentu bez 2-3 u svakoj utakmici na ionako tanak roster bez beka i startne cetvorke.Svaka cast ocim igracima na borbi veceras.
P

Popsi

pre 5 meseci

I šta misliš, ko je kriv za to?
m

marios

pre 5 meseci

kad god izgubite ili su grobari ili vam fali 7 igrača...hahaha

angry_chainsaw

pre 5 meseci

Čović!!!
p

podeden

pre 5 meseci

Ilic, Simonovic,Kuzmic,Lazic i Davidovac ove i Raduljica prosle godine vracaju polovinu naduvanog ugovora .Davidovac ima 700 000 e godisnje puta 3 godine ,a Dobric otisao za 800 000 e u Bolonju.I to je normalno.Zna Aca Srbin za to,hteo da ga otera na fino,da udje bata ali doktor rekao ,moze ali me isplatite.Posle toga dolazi Trinkijeri i igraci iz f4 u evro kup,Obradovic i sad nema nazad.Ovaj zida na Cukarici 110 000 kvadrata i gostuje 4 skakanicice dzabe.Aha, hoce to.Zna Aca kakva je to lopuza iz bivseg dos a koje Aca mrzi do bola.Pa makno bi ga ujutru ali ovaj ko zna koje papire ima kad bila fuzija koju je pravio gle cuda za vreme Djilada.
S

Srbija Majka

pre 5 meseci

Ovo na kraju izgleda kao da smo ispustili pobjedu na kraju, ali je cinjenica da smo bili citavu utakmicu u podredjenom polozaju, i ako su nam se nudili cijelu utakmicu. Poslije svake dobre odbrane mi smo uprskali i promasili odnosno srljali u napadu. Previse otvorenih promasenih suteva za tri, a veceras i zicera, koji su pokazali da nemamo sta da trazimo na ovoj utakmici. Nekako smo u kontra ritmu, i previse ne raspolozenih igraca nam je na terenu. Kada se podigne Geidraitis...nestane Nedovic, ako proradi Jago...nestane Teodosic, i tako u krug. Jedina losa konstanta su Neipir i Tobi...tako da se cini kao jos jedna Coviceva promasena sezona.
S

SSSR

pre 5 meseci

Srbija Majka@Svaka pozitivna rezultatska situcija se pretvara u minus kada se na terenu pojave Nejpir i Tobi.Okreneš se ka klupi i tamo vidiš Ilića,Kuzmića i Simonovića i šta da radiš?Imamo Davidovca,Yaga,Lazića,Lazarevića,limitirane igrače u pojedinim segmentima,Teodosića sa 37 godina i fizikom koja je sada upitna i ostaju nam Mitrović,Bolomboj i Giedraitis koji su realno 50-50.To je naš tim i shodno tome 10 pobeda ove godine je maksimum maksimuma.Sportski pozdrav.ZVEZDA.
N

Ne ide Fmp

pre 5 meseci

I Evropa u isti koš

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Ne igra Fmp,ovo su oni neki ugašeni !
S

Sutra

pre 5 meseci

Ujutru na istom mestu u isto vreme.
K

Krusevac

pre 5 meseci

Davidovac i onaj ko ga je doveo odmah pod ruku i napole Da se ne ljubimo

ДејвФранкфурт

pre 5 meseci

Прошле године смо имали један од најгорих ростера у задњих 10 година... Ове године имамо без сумље НАЈГОРИ!
a

aa

pre 5 meseci

Jago je kosarkas?
j

jaaaaaaa

pre 5 meseci

Mene zanima da le je neko više od Baskonije imao ovakvih šuteva za 3 gde im se lopta odbija na 7 metara,pa jedno 7-8 takvih situacija je bilo ili pogode ili se lopta odbije kao od opruge
l

luzeri

pre 5 meseci

Fubitnicki mentalitet tima. SVE tesne utakmice su izgubili ove sezone. Ulaz u osam je sad nedostizni san / ko ce da daje lovu i gleda projateljske evro meceve. Tobi, Nejpir, Jago su beskorisni- Hanga digao lovu a stalno povredjen igrac...Ivanovic ukanalio pa sad u Spaniji uziva.
L

Luja

pre 5 meseci

A glavnog krivca nikako da pomeneš?
B

BASKONJA STALA

pre 5 meseci

BASKONJA se zadnjih 2 min nudila ali nista.
D

Dzoni-1970-

pre 5 meseci

Znam jedan klub koji je posle 4-9 preokrenuo sezonu prosle godine...😂😂😂😂😂😂
đ

đapekorleone

pre 5 meseci

Dečko je odigrao korektnu utakmicu jako,poslednjih 6 sekundi napad organizovan katastrofa. Veći su tragičari Davidovac koji ništa ne može da pogodi a u odbrani je spor. Nedović takođe,2 otvorene trojke kad se lomi utakmica obje maša,8 zicera promašenih katastrofa za ovaj nivo gde su oni pritom pogodili 17 trojki. Šta da se radi,idemo dalje sve je ovo sport.
m

miki34

pre 5 meseci

Nedovic odigra jednu utakmicu odlicno posle ga nigde nema 3. I kako posle nekoga da pobedimo, nit igra odbranu nit napad, on i davidovac katastrofa.
R

Realno istina

pre 5 meseci

Da je promasio sve do tada i na kraju pogodio bio bi heroj. Ali obicno na kraju ovako nekako se zavrsi. Nije Rokas tragicar. Odigrao je poslije Asvela ponovo ono sto ocekjemo(ili smo ocekivali) kada je rijec o njemu. Tim dobija i gubi. A mi smo imali prilike za pobjede na strani koje obrnin okreni smo propustilu po meni ne u zavrsnici nego u prvih dvadeset minuta. Idemo dalje.
G

Gosti

pre 5 meseci

Teo 3-9 za 3 i ubili nas trojkama..pa nije ni cudo! E pa neka nas je razbio Dusko u inat teodosicu koji ga je i oterao!
D

Domacin

pre 5 meseci

Nisam vise ni razocaran,al neki od ovih sto se bave ovim sporton da ih nije usrala visina radili bi u magacinu
m

mihajlo989

pre 5 meseci

Opusteno, oni se ne lože na top 8😂😂😂
m

makiš ada

pre 5 meseci

Opet ko pokisli kunići vraćaju se kući.Nema smisla krive sudije,Bodiroga,Savić Ostoja ali nema veze tu je jutarnji program ,objasniće mag šta se desilo.
P

Popsi

pre 5 meseci

Okrene se taj točak očas posla, a ti nastavi da se smeješ. Kao u fudbalu, sećaš se? Titulu nećete videti skoro.

milosmaric971@gmail.com

pre 5 meseci

Popsi@ koji će nam racku titula eto ste je osvojili vi prošle godine i dostojno predstavljali Srbiju😂😂😂😂
o

ok

pre 5 meseci

Vreme je Covicu. Dosta ova dva trenera su ubili klib. Prvi jer je doveo zbirudiju drugi jer uporno proba da vrati neke poput Tobija. Vreme je za Radonjica, Topica za onog ko moze da igra odbranu ispod kosa. I naredna sezona ne sme da pocne bez Jovica, Dobrica i Simanica u Zvezdi. Ovi bre ne znaju trojku da pogode. Da vam kazem sta fali. Fale muda. Ovi to nemaju. Nizerazredna psihologija. Gubitnici.
L

Luja

pre 5 meseci

Sve je to tačno ali Radonjić ni u ludilu ne bi preuzeo ovaj tim koji je sastavio Čović. U stvari, niko normalan to ne bi uradio. Ne znam šta bi ovom Grku.
B

Belgrade.

pre 5 meseci

Pobedićemo Albu pa Real . Biće ovo velika sezona za Zvezdu u Evroligi
k

kako poraz brate kako to

pre 5 meseci

A dajjjj pa niste valjda izgubuli.jojj opet ce cika covke da iznosi teorije zavere na ruzicastoj tv
B

Bojan_11

pre 5 meseci

Je l’ bilo časno?
l

lol12

pre 5 meseci

Za razliku od nekih drugih pobede Baskonije jesu
D

Da li jeste

pre 5 meseci

Časno i pošteno. Dostojanstveno kao što reče Bojša
t

top 16

pre 5 meseci

top 16 blizu
s

sasa 79

pre 5 meseci

Da budemo posteni nismo ni zasluzili da pobedimo. Igra generalno ocajna. Davidovac ucinak sto u napadu sto u odbrani isti kao i Nebojse Ilica na klupi, s tim sto je Davidovac bio na parketu 17 minuta. Nebovic standardno los. Naici ce neka utakmica npr. Alba gde ce dati 25 poena i onda opet 5-6 utakmica kanal. Nije mi jasan potez sa dovodjenjem Simonovica? Prvo decko je 4, Davidovac nije, drugo ima bolji sut od Davidovca, bolji skok itd.zasto nije mogao da igra i veceras i u Valensiji makar 5 minuta. Generalno nema nama pomaka dokle god je Covic u Zvezdi, ne vodi se ozbiljan klub saopstenjima i gostovanjem na TV-u. I ove sezone selekcija igraca ocajna.
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Ne razumem. Partizan je zasluzio da se vraca iz minusa i dobija utakmice, a zvezda nije? Bio je sut za pobedu, promasen je i kraj price. Sta je zasluzeno i nezasluzeno, koga briga za to.
L

Liga sampinjona

pre 5 meseci

I corava koka ubode zrno...
m

monteroo

pre 5 meseci

Da li neko uopste ima na kraj pameti da se covke zajedno s potomkom sprda s klubom,navijacima,trener ne bitno koje a sveropulos je odlican ali dosao covek pa kad je video o cemu se radi...konta ja lovu dobijam svakako a oni ako ovako hoce pa evo im.
G

Gosti

pre 5 meseci

Jel mozda Dusko kriv? MA MRS!!!!
k

kbks

pre 5 meseci

tragicar??? jel to dvaljujete sve na stranca bez ds pomenete prsvog trsgicara?
S

Soichiro

pre 5 meseci

Nije do duska ivanovica, nije do nejpira.. Teo je teo sve najbolje..cak je I litvanac sutiramo odlicno... . Mozda je do nese... Nebojse... Gazde kk reciklaza.
G

Goxi63

pre 5 meseci

Ne bitna utakmica. Sve je ovo tempiranje forme za KLS
O

Ognjen Drinski

pre 5 meseci

"Ne pismen".
g

gost 24

pre 5 meseci

Zao mi je ovog prelepog sporta zato sto postoje igracu kao sto su Davidovac i Tobi. AJDE MRŠ iz Zvezde vec jednom, neka se reaguje vise! Ja vise svoje zdravlje da narusavam necu. Alooo, covek od 215cm masi zicer 100. put. Ne mogu..
g

gunnersi

pre 5 meseci

Ne znam sta vise reci za ove momke. Jednostavno nemaju onu stvar da resavaju meceve. Dodju na egal pred kraj trece cetvrtine i olako puste Baskoniju da ode opet na +10. Stignu i to nekako do kraja i onda kad je bitno da se pogodi, muk. Poslednja akcija uzasna, 6 sekundi je bilo do kraja, a mi sut za 3 sa 10 metara. Pre toga Baskonija imala 9 sekundi i odmah su posle 3 sekunde iznudili faul i bacanja. Umesto mi isto na ulaz, mi izgubili glavu i sut za 3 bez potrebe. Doduse mogla bi nekad sreca da nas pogleda pa da udje tako neki sut…sledece nedelje ide nas specijal i slag na tortu, poraz od Albe kod kuce, zivi bili pa videli.
U

UNCORK

pre 5 meseci

Od Albe poraz kuci?ne lupaj,Dobijamo 30 ralzike u Bg..
g

gts

pre 5 meseci

Majk Tobi izgubio utakmicu. 62 62 Baskonia ne moze da kupis kos, Tobi im baca loptu u ruke za zicer u kontri i krece serija 10 0. Svaka cast Mitrovicu, Bolomboju, Lazicu i veceras Rokasu
K

Kraljević Marko

pre 5 meseci

Možeš da zamisliš kakav je to tim u kom je Baba Luka prvi centar. Igrač koji ne može da odbrani niti jednog jedinog centra u EL a kad god je bitno uradi "ništa".

Sliks17

pre 5 meseci

Bravo Zvezdo! Moglo je da ode i na nasu stranu, al sto se kaze vratice se to kad treba. Previse otvorenih suteva promasenih i previse zicera, nekad izgledaju kao da nisu loptu u zivotu uzeli. Svakako ide na bolje ima pomaka, jos smao da se sredi start utakmice da ne jurimo non stop rezultat i bice to sve ok
M

Mozz

pre 5 meseci

Dok se to sve sredi mnogo ce vode proteci, a top 10 izbeci
s

stanje na putevima

pre 5 meseci

Glavu gore momci malo nam fali, tobiju otkaz uruciti, a narocitu nejpiru(stakleno ), na parketu izgledaju uplaseno, vise koristi za protivnicku nego svoju ekipu, vratiti topica, sa nedovciem nek psihilog obavai razgovor da vidimo sta se desava
@

@@@@

pre 5 meseci

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
v

vidimo se iduće sezone

pre 5 meseci

hoćemo li konačno prekrižiti ovu sezonu što se tiče evrolige za zvezdu?! nije do trenera, očigledno je nešto drugo u pitanju, tako da se ne varamo bezveze,,, da se ne grlimo u ljubimo, gasite svetla, i dajte iduće sezone što više naših igrača koji znaju šta znači zvezdin dres, a ne polovne strance dovedete kojima je samo lova u pitanju
L

Lom

pre 5 meseci

Volim😁😁😁😁
a

acabre

pre 5 meseci

Imam utisak da je nas kos bazen pa niko ne promasuje trojku?! Neverovatno a odbrana i nije losa,dok mi dajemo iz treci put uglavnom. Lose u napadu uvek stignemo ALI...Bice bolje vratice se kad treba!!!
S

Sekundarac

pre 5 meseci

Sad vratite film kako ste seirili kad nas je ova odvratna Baskonija izdžeparila tamo.Kakav je osećaj kad vas izdžepare ,jel muka a ?
j

jbt

pre 5 meseci

A tek sad idu dva najteza protivnika Alba i Real.
h

hanter

pre 5 meseci

Jednostavno je,imamo volju-nemamo dovoljno kvaliteta!!!!!I to je to!!!!!
p

poraz

pre 5 meseci

i tacka...steta ,pomoglo bi i partizanu
m

mozdamozdamozda

pre 5 meseci

kada budete navijali za svoj tim vise nego sto mrzite i navijate protiv Partizana, mozda pocnete da pobedjujete.
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

Covek maltene celo vreme drzao sam Zvezdu u igri. Mitrovic kao uvek konstantno dobar, ostali nista.
F

Fakundo

pre 5 meseci

Fenjerasi !!! Uskoro . A i za bolji plasman ne zasluzujemo . Srecom dolazi Alba usuprotnom dnu tabela ne bezi . Sta reci a ne zaplakati . Mi smo ko PSG samo ulazemo novac , a rezultati ni na viduku . Covicu odlazi . Ostaje ABA liga jedina sansa , u suprotnom nemamo sanse za pozivnicu . Grobari igraju tamo sigurno makar zavrsili 8 u ABA . Ipak su jedan nivo bolji od nas . Makar boli ali moramo priznati . Sportski pozdrav
j

jaaaaaaa

pre 5 meseci

nosite se idioti 7 utakmica gubite sa manje od 6 razlike, ne mozemo otvorenu trojku da pogodimo, nasi najbolj suteri imaju 25% suta pa sta da ocekujemo i ne znam da li neko u evroligi ima vise skokova u napadu i manje iskoriscenih ,15-20 svaku utakmicu i ne iskoristimo ni svaku cetvrtu, 5-6 suteva u jednom napadu otvorenih sa treninga mi ne mozemo da damo,jesu oni dali najvise trojki ove sezone i ovaj rogavopulos dao vise nego sve utakmice zajedno dosad i jos mi promasio 9 zicera na utakmici to je 18 poena sto smo im poklonili,sta vredi mitrovicu 16 skokova 11 ofanzivnih kad je promasio 5 zicera, kao mi dozvoljavamo otvorene suteve a sta protivnik nama dozvoljava Nedovic"suter" 3 puta sam kao duh ne moze da pogodi , Davidovac 3 puta sam ne moze da pogodi, kad ne mozemo da branimo barem sto ne pogadjamo otvorene suteve i zicere sa ovoliko skokova u napadu,sramota i posle neko treba da ih gleda i podrzava pocev od ovog trenera koji 2 godine nije radio ,to je isto sto je Olimpija dovela Pjanidjanija tako smo se i mi usrecili
Č

Čović zlo

pre 5 meseci

😂👋
c

cccc

pre 5 meseci

covicu hoces li da vratis topica i dovedes centra ili da mi prestanemo da dolazimo na utakmice. cemu svrha tobija, simonovica, nejpira, geidraitisa. ubise se lazic i lazarevic da odigraju odbranu za ostatak tima. hajde bre trgnite se malo
@

@ssss

pre 5 meseci

Sad se tek vidi koliko vam je falio Šabaz!
k

kosarkas1118

pre 5 meseci

Tobija poslati kuci, ovo je smesno sta radi covek, aba ligu moze i kuzmic da igra
d

djadjedje

pre 5 meseci

ovog balvana, tobija, staviti jos veceras u avion za ljubljanu u jednom pravcu.
r

rea

pre 5 meseci

Kakva hrabrost! Ovo je već previše junačenja.
N

Nele88

pre 5 meseci

Ljudi moji,bilo je 6 sekundi za akciju oni ubacise loptu i sutnuse sa 9m na 4,6 sekundi do kraja,jel realno ovo dok je Baskonia uveliko u bonusu????????!!!!!!!! Dusa me boli vise dok gledam ovo mucenje.
G

Guh

pre 5 meseci

Hrabra zvezda nastavlja svoj časni niz poraza
U

Uprava napolje

pre 5 meseci

Mislio sam da od radonje nema goreg trenera, ali ovaj grk je objasnio.
i

iron

pre 5 meseci

Gubitnici
B

B.C

pre 5 meseci

Tragičar nije sigurno! Nije on kriv što njegovi saigrači nisu u stanju izvesti loptu i odigrati bolju akciju već on mora sa 8-9 metara da pokušava skoro nemoguće! Problem je što kod nas ne funkcioniše tim , iskoči i odigra dobro jednu utakmicu Mitrović, jednu Nedović....večeras Giedraitis al nikako da se spoji više nji da odigraju utakmicu timski! Bojim se da je sezona u kanalu....
G

GISKA 88

pre 5 meseci

Nemojte vise molim vas...Yago nula od igraca,Nedovic takodje(nigde ga nema kad je gusto,covek trojku sam kao duh u par navrata ne moze da pogodi),Tobi ne postoji,Davidovac 0 poena...sve zajedno sa Ilicem ,Kuzmicem koji nicemu ne sluze,ovaj tim nema sta da trazi. Dokle vise pravi Zvezdasi cute,ovo je bre bezobrazluk uprave.
a

astal

pre 5 meseci

Drago mi je zbog Ivanovića, čovjek je trenerčina, a naši su curice! Svaka čast klanu Teo-Bjelica-Šahbaz, ovaj prvi klasičan penziner i glumac, drugog ni nema, a treći glumi povredu da bi se udaljio iz ekipe! Šta kažete vi plaćenici sa severa, volite li Čovića i Terzića? Stoko kvadraturna kriminalna!
S

Slaba odbrana

pre 5 meseci

Baš mi se ne da dušu da smirim,baš mi se ne da sunce da mi sine,baš mi se ne da,a ja samo hoću malo sreće i malo topline,u bolje sam dane verovao dugo,ne ide,ne ide jer želje su jedno a život je drugo.I ne htede sreća ruku da mi pruži,ne ide,ne ide...

Marakana rodjaci

pre 5 meseci

Očekivan promašaj kad treba,to se ponavlja,možda bi u Evro kupu bili gornji dom,ovde ipak je ovo realnost...
r

rndl

pre 5 meseci

Buhahahahahah ha ha buhahahahah
p

prijatelju

pre 5 meseci

gde si?
D

Dr Dre

pre 5 meseci

Ne mogu da se setim sezone u evroligi gde smo bili ovako losi.Covke,svi igraci koje si doveo ove sezone su promasaj

Marakana rodjaci

pre 5 meseci

Očekivan promašaj kad treba,to se ponavlja,možda bi u Evro kupu bili gornji dom,ovde ipak je ovo realnost...
7

7856

pre 5 meseci

Kakav trgaičar pucao sa 8 metara trojku, vise je skrivio Jago sto nije dodao loptu Mitru
k

kliklak

pre 5 meseci

Opet pobedismo sami sebe. Nama izgleda ne treba protivnik.
A

AV LJISTA

pre 5 meseci

Borjan ,Kuzmic,LAzic,podrska za bracu naprednu crvenu belu nasu! ,prvi su na ljisti!

Искрено речено

pre 5 meseci

ја само не могу да разумијем да 80 србља навија за Звезду а да знамо сви ко(не смије се написати) упорно гура овде друге и даје им све.То је заиста страшно.Иде се намјерно да униште Звезду.Треба да бар народ у томе не учествује тако што неће ићи на утакмице
m

mickoo1

pre 5 meseci

Polako jedi taj sendvic zagrcuces se
P

Pibe92

pre 5 meseci

Ne gura njih niko, ne znam sto pricate nebuloze. Slicne budzete imaju i jedni druge samo sto je njihov sportski sektor nazvan sportski sa razlogom. Nama Dozet direktor alo, pa on moze da pozove samo Peru Antica iz penzije da dodje da igra, ili Rakocevica u najboljem slucaju.
S

Stevan1991

pre 5 meseci

e ajde da izbacimo sve ekipe iz Srbije a da samo ostane CZ jer 80% "srblja" navija za nju i to je to, zašto imati takmičenje. Sačuvaj Bože i sakloni kakva su ovo mišljenja.
m

mikac678

pre 5 meseci

Što bi rekao naš presednik u onom snimku Parapapapapapapapapa Papara papara papara claque bum Parapapapapapapapapa
A

Aqa

pre 5 meseci

Kako ih odradi Moneke😂😂😂😂
N

Nishlija

pre 5 meseci

Dobra Zvezda veceras, nazalost nemamo srece! Imamo 3-4 igraca koji presede celu utakmicu na klupi! Nadam se da je to jasno upravi kluba koja to mora da promeni!
P

Pa ovo je

pre 5 meseci

Neverovatno koliko mi srece nemamo.Od Valerije izgubili sa 4 poena,Barse sa 3,Olimpijakosa sa 4 poena i evo sad od Baskonije sa 2 pri tome utakmice koje su bile dobije protiv Partizana i Zalgirisa izgubili ove sa 2 poena razlike.
M

Milojko Arsenić

pre 5 meseci

Hoće li se sada buniti kao za lesorovo bacanje 😂😂😂
b

bukvalnojestetako

pre 5 meseci

Crvena Zvezda i Partizan igraju jako losu odbranu, obe ekipe ne znaju gde biju. Jedina i najbitnija razlika je sto Partizan koliko god da primi, uvek ce vise poena ubaciti. Zvezda nema u ekipi dobrog sutera ( Gedraitis i Nedovic koji svaku 4 utakmicu odigraju dobro,to nisu ). Teodosic odbranu ne igra ali je zato u napadu odlican. Kad covek izadje na par minuta nasa ekipa nije sposobna da predje u polje napada a kamoli organizuje neku dobru akciju. Lazic me je prijatno iznenadio. I ova sezona otisla niz vodu. Dajte sad Radonjica da utegne ovo, neka bude par sezona pa cemo onda suditi. Sportski pozdrav ljudi.
P

Pibe92

pre 5 meseci

Svaki put kad treba da prelomimo utakmicu mi zabrljamo nesto u napadu. Nema smislene akcije uopste, ide se na individualni kvalitet ali to retko prolazi, svi porazi u gostima su bili do 10 razlike max a bar 4 od toga smo mogli da prelomimo samo da smo odigrali kako treba, Davidovac covek ne moze otvoren sut da pogodi, onda ce sutra protiv Krke da gafja 5/5,stvarno nejasno. Nemamo samopouzdanja, nemamo igru, koliko god se trudili ne ide. Za Aba ligu cemo morati da se namucimo poprilicno jer Partizan igra kao "navijen".
R

Rosso

pre 5 meseci

Trageditis. Ovo sto mi igramo nema veze sa kosarkom. Bruka i sramota.
D

DEMOKRATA

pre 5 meseci

Branko Lazic,podrzao Vucicevu,listu,e neka smo izgubili.
A

Ab

pre 5 meseci

Duško na 7-1...Zvezda u kanalu... Još jedan pošten poraz za gospodina Čovića... Ne brinite poslije Albe stižu pojačanja na 2 i 4 koja će biti registrovana u februaru... I završavamo 11ti...
k

koji bre Duško

pre 5 meseci

A koliki skor mu je bio dok ga nismo oterali? Zamalo i večeras da izgubi dobijenu utakmicu kao što je to bio redovan slučaj u Zvezdi. I treće i najvažnije, ja ga za sve vreme provedeno u Zvezdi nisam video da ovoliko "ripa" i traži pregledavanje snimaka, buni se ...
C

Comi81

pre 5 meseci

E moj Čoviću ,ne pravi se pita od ..... !
t

tragedija kosarke

pre 5 meseci

mora hitno da se promene dva igraca tobi i davidovac prvi je katastrofa od igraca a davidovac deluje kao amater covek nista ne moze da pogodi koliko treba da mu nameste lopti da bi pogodio mora jedan suter da se dovede i jedan centar ako misle da spasavamo sezonu
b

brt

pre 5 meseci

e jbg,zamalo,ubise nas trojkama,odbrana 0
N

Ne vredi

pre 5 meseci

Ni 2 trenera ni 20 igraca u Fmp 1 i 2 i tako godinama odlaze milioni uzalud

Crazy-North

pre 5 meseci

Dobra partija ali konstantno nam malo fali. Potrebna je jedna dobra 4-ka sa sutom i ulazom. Davidovac kriminalan u oba pravca. Mitrovića nema ko da zameni i to je problem bio u danasnjoj utakmici.Mnogo lose otvaramo utakmice i onda jurimo rezultat u drugom poluvremenu. Mnogo lose branimo šut za tri ,ne znam zašto mnogo skupljamo u odbrani…
P

Preža

pre 5 meseci

Jago na zadnje 2 utakmice 4 poena? Lazarević, Ilić, Tobi, čemu služe???

Kalčopolista®

pre 5 meseci

Dzaba vam novci, lole ribolovci!
p

peca koma

pre 5 meseci

braco bice ovo dobro...prosle godine u ovo vreme Partizan je bio gde smo sada mi pa znate kako se zavrsilo...vise vere u momke, trenera i rukovodstvo
s

slavuj

pre 5 meseci

Sve je tačno što si napisao, ali vi niste Partizan. Eto u tome je razlika.
M

Mile led

pre 5 meseci

Nikos rogavopoulos🔥🔥🔥
e

e

pre 5 meseci

Zasto je on tragicar,zato sto Jago ne zna da izvede aut?
g

gost2332

pre 5 meseci

Jel nedović došao zato što je srbin ili zato sto je zvezdaš? Manekenčić naš,folira udarac da ne igra zadnje minute. Za iste pare igra howard u baskoniji eto da znate
C

Cikago

pre 5 meseci

To bi bilo to za ovu godinu sto se elite tice,hvala im svima a protiv albe prazna hala da bude
r

rndl

pre 5 meseci

Uzivajte,bar imate poz koš razliku. Na top8 se ionako ne lozite
s

spiritus movens

pre 5 meseci

Presudio njihov sut za tri poena, gde su imali cini mi se 5 trojki vise, kao i previse promasenih zicera nasih igraca. Sto se tice poslednjih 1.2 sekunde. Zar se za namerno promasivanje ne dobija nesportska? Pre par kola covek dobi istu.
d

dale23

pre 5 meseci

"Fantastičan šut Geidraitisa. Lopta je zaigrala u obruču, ali je izašla." -> kakav bi bio sut da je pogodiJo ?!
I

Idemo ka

pre 5 meseci

Cilju ka junačkom 17 mestu jer nas Evropa ne interesuje.
G

Gile 88

pre 5 meseci

Ako je ovaj Sveropulos neki strucnjak ja sam car Japana u prvih 12 minuta primio 8 trojki , to se nije desavalo ni sa 7 igraca u rosteru dok nam je prvi centar bio Vladimir Tica. Ja ne znam na kakvo strpljenje se poziva na osnovu ovakve igre kod Sveropulosa promasili smo 3 zicera sa 30 santimera jedan Mitrovic jedan Tobi i jedan Nedovic ukupno 11 trojki primljenih za poluvreme i ovih -9 je pristojan rezultat kako mi ovo igramo. Na kraju smo imali kretensku akciju suta sa 12 metara za pobedu umesto da se pravio faul da ostane 10 sekundi do kraja da ubacimo sve bekove da imamo koliko tolikio normalan sut ne nego covek preuzima Sedikerskisa sa Bolombojem koji naravno ne uradi nisra osim faula za 2 bacanja . Mene je ne vise suterski mene je sramota kakve takticke odluke on donosi
Z

ZANOKTICA HARIJA MEGVAJERA

pre 5 meseci

BRAVO MOMCI SVAKA CAST,POKAZALI,STE KARAKTER DO SAMOG KRAJA!!!STA DA SE RADI KAD NECE ONDA NECA(ILI IZ NJIHOVOG UGLA KAD OCE,OCE).MORA NEGDE DA NAM SE VRATI ZA SVE OVE TESNE PORAZE.VIDIMO SE U SREDU KUPILI STE ME BORBOM,SAMO HRABRO GLAVE GORE I DA ZGAZIMO ALBU PA REDOM DA HVATAMO PRIKLJUCAK.
F

Fußballspieler

pre 5 meseci

Čist je mazohizam gledati ovu Zvezdu ali mi zvezdaši drugi klub nemamo!
S

Slavko Komar

pre 5 meseci

Hrabra zvezda je casno izgubila.
B

Bokash9

pre 5 meseci

Jos jedan castan poraz
g

guh

pre 5 meseci

Imao je filing
O

Opet ujutru

pre 5 meseci

Moram u program da objasnim mojim severokorejancima da smo u stvari pobedili. Covik
R

Ragina Glava

pre 5 meseci

Cekamo ujutru, pitanje je da li prvo ide Pink, Prva ili za stampanja izdanja... Bodiroga, Glikman, Savic, Zeljko, Duboka Drzava, videcemo ko je oznacen ovaj put kao glavni krivac!
C

Castan poraz

pre 5 meseci

Cestitam,
J

Jöle 39

pre 5 meseci

Veseli se Srpski rode 😍
H

Hermano7

pre 5 meseci

Ajde nista strasno, idemo dalje, gubite od Albe sledecu
D

Drobilica kicme

pre 5 meseci

Teska nedelja za navijace iz zeleznika,cetiri dana neprekidnog plakanja,ali uskoro ce im gazda reci da se oni nikad nisu ni lozili na evroligu i momentalno ce im biti lakse.
Z

Zvezda mi je sve

pre 5 meseci

Bolje da se opet ugasimo....
s

sef stanice

pre 5 meseci

Sad ce ono njihovo klasika da isteraju jedno 4 igraca dovedu 4 nova, trenera su vec promenili i onda oni nekome nesto pricaju o platama i budzetu
k

kornjace trk

pre 5 meseci

Promašeni ziceri na obruču: Rokas, Nedović, Tobi i Mitrović (nekoliko puta). Između ostalog, previše za pobedu, dovoljno za poraz.
Z

Zivkovic

pre 5 meseci

Malo neznanje,malo nedostatak srece!
C

Covic eureka

pre 5 meseci

Dobra stvar u svemu ovome sto se plastika ne pali na Evroligu,tako da sve je na svom mestu. Mi gore,vi dole. Laku noc.
p

pero7

pre 5 meseci

nije bitno sto su izgubili dobili su Gidru..nisam gledao vidim rezulat jel opet kriv Nejpir?koliko je lopti izgubio?
A

Aranđel

pre 5 meseci

Zvezda svaku utakmicu počinje sa -15 poena zbog sakaćenja sudija,a ovi preko puta sa +15.
m

mile led

pre 5 meseci

Ovi i dalje čekaju da moneke šutne ahhahahahhah
H

Haha

pre 5 meseci

Ali meni nece biti jasno da mi kad gubimo to je u vecini slucajeva ili neki igrac odigra utakmicu ne sezone nego zivota protiv nas,pa sledecih 2,3 kola ne moze vola da ubode ili ekipa saspe 20 trojki protiv nas i da bace zamrzivac usao bi i posle narednih 3,4 kola ne mogu ukupno 20 trojki da ubace,znaci neverovatno.
E

Ee

pre 5 meseci

Isto to sam ja rekao za nas prošle sezone,bukvalno isto. Okrenuce se situacija i za zvezdu kad tad. Kao sto se okrenula i za nas prošle sezone.Ali pre toga jedan čovek mora da ode! N.Č
t

tugomir23

pre 5 meseci

Cekamo da izgubimo i matematicku sansu za top8 pa cemo tek onda dovoditi pojacanja koja su jos letos najavljenja (:
p

pa1

pre 5 meseci

Koliko partizan ima sreće u završnicama toliko mi nemamo. Promeniće se i to, samo podrška! Napred Zvezdo!
g

gist rajder

pre 5 meseci

Xaxaxaxa
k

koolerski

pre 5 meseci

Teodosicu, zvaljo zvaljavi!
O

Ovo nije

pre 5 meseci

Poraz ovo je pobeda, kaze Čovik istinu kao i uvek kod doajena Srpskog novinarstva Jovane Jeremic. Živeli
i

iskrenooo

pre 5 meseci

ne pomazu ni sudije….makar ste casno pukli
F

Figaro

pre 5 meseci

Ahhahahahahahahahahahaha koji propali projekat

radonjica

pre 5 meseci

Sipa filing, nek boli jos jace
@

@ssss

pre 5 meseci

Da je ovo Zvezda dobila bilo bi baš nezasluženo.Zvezda je očajna.Sledeća utakmica će biti šansa da Zvezda dobije.Ipak je to derbi začelja.
B

Burek

pre 5 meseci

Realno, nismo mi više za Evroligu...
t

tvrle

pre 5 meseci

Sramna je to igra. Bez smišljenih akcija, silovanje trojki pa ako udje. Jednostavno, nemamo tim. Da ne bi Rokasa, bila bi katastrofa. Raspustiti bandu što pre, sve sa gazdom...
a

ahahhhhaaahhaah

pre 5 meseci

Je l najzad pobedila zvezda?
O

O ZVEZDO ZVEZDANAAAA

pre 5 meseci

ZVEZDAŠI JOŠ MALO PA POSTAJETE FENJERAŠI !!!!
G

Guh

pre 5 meseci

oOoOO kako je lepo
Č

Čović

pre 5 meseci

Dobar im ovaj trener, možda da probamo da dovedemo njega? 🤔
E

Etooo

pre 5 meseci

Kada naucimo odbranu u sutu za tri dobijacemo utakmice.
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Doslo se do suta za pobedu na utakmici u kojoj je protivnik ubacio 17 trojki. Nema sta da se zameri, odigrali su koliko znaju. Dva mnogo teska poraza. Mora da se pobedjuje u gostima, ali sta je tu je. Hteli su, bili blizu, ali nece.
1

1315

pre 5 meseci

Pobedu je odneo Tobi koji im na 62-62 daje čistu loptu u ruke i pravi 0-10 za Baskoniju posle toga
r

retro

pre 5 meseci

Ja mislim da je vreme da covic ode iz kluba!
J

Jaaaa

pre 5 meseci

Nema ovde leba, kvalitet ekipe slab. Toliko!

ДејвФранкфурт

pre 5 meseci

Прошле године смо имали један од најгорих ростера у задњих 10 година... Ове године имамо без сумље НАЈГОРИ!
w

www

pre 5 meseci

Nemam ja vise zivaca za ovo. Sve najbolje momci u daljim zivotima i karijerama
B

Barigro

pre 5 meseci

Svaka cast zvezdi od navijaca Partizana, borili ste se hrabro, borbeno, pokazali ste karakter i za malo pobijedili. Sve u svemu CASTAN poraz !
M

Milojko Arsenić

pre 5 meseci

Kakva nedelja za Srpsku košarku 😍
d

djjjj

pre 5 meseci

Okrecemo se obavezama u aba ligi (:
V

Vala

pre 5 meseci

Uz nadljucke napore Vanje Marinkovica da upropasti sto se moze Baskonija je uspela da izglavi pobedu.
M

Milojko Arsenić

pre 5 meseci

Kakva nedelja za Srpsku košarku 😍
B

Burek

pre 5 meseci

Dobro jesmo mi loši, ali kada planiraš da prestaneš sa botovanjem ? Prs'o si druže
t

techa

pre 5 meseci

Pustite čoveka, desilo se.. Šta ćemo sad? Biće bolje sledeći put.
J

Junak

pre 5 meseci

Tako je junak u još jednom junačkom i časnom porazu.

Don Vito Corleone

pre 5 meseci

Nedović zna jedan tim koji je prošle godine imao 4-9. Kaže doooobro ga poznaje.

Bojank91

pre 5 meseci

Nezasluženo bi bilo da smo pobedili. Smešna košarka iskreno. Nudila se Baskonija i nudila...
J

Japp

pre 5 meseci

Ova sezona be gotova sto se tice el,vratiti malog topica i ovo sve rastjerati ber stvarno nema smisla
G

Gotova

pre 5 meseci

Vratiti Ivanovića!!!
M

Milojko Arsenić

pre 5 meseci

Monekeeeeeeee
B

Bizon

pre 5 meseci

Drakula na klupi drzi 2 najbolja igraca celu zadnju cetvrtinu i vi nista.Hteo je....
s

syvim

pre 5 meseci

otkaz momentalan...na sta ovo lici,covicu ocekujemo na pinku objasnjenje???ovo je sramota
Z

Zvezda le

pre 5 meseci

Nismo mi za ovo, pod hitno od sledeće sezone da se vratimo u Evrokup
j

jaaaaaaa

pre 5 meseci

otkad moze onako da se izvede poslednje bacanje, napucavanje sa donje strane, ono se svira lopta za Zvezdu ali za nas ne vaze pravila kao za druge
k

kbks

pre 5 meseci

oduvek moze,kraj diskusije.
g

gost1978

pre 5 meseci

na oko stvarno sve deluje isto kao sinoc. Al deluje. Samo. sta kazu strucnjaci za sudjenje
O

Ognjeeeen

pre 5 meseci

Moneke is not cold, cold is Moneke 🥶
b

bbnn

pre 5 meseci

jebiga prošla utakmica da su pogodili trećinu promašenih dobili bi ova da su pogodili trećinu zicera promašenih dobili bi bore se nema šta idemo dalje glava gore ima još trofeja
M

Ma

pre 5 meseci

Nema veze, casno izgubili.
Š

Šta kažu?

pre 5 meseci

Pusti Rokasa, nego jel crvena bila hrabra ili borbena?
1

1244

pre 5 meseci

Prijateljicu gde siiii, prijatelju gde siiii?
g

guh

pre 5 meseci

Moneke come to Partizan
D

Dovlinho

pre 5 meseci

LUZERI.
A

Aron

pre 5 meseci

Borba sa Albom i Asvelom za zadnja 4! 😄
J

Jöle 39

pre 5 meseci

Hahahahahaha moneke legenda
A

Asad

pre 5 meseci

Bolje da ste školu učili