I u ženskoj košarci leži lova

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.07.18. | 13:30

Verujemo da će Sparksice upisati pobedu koja im je mnogo važna za dalji tok takmičenja

Kvalifikacije za evropska takmičenja su tu, polako, ali sigurno bliži se kraj "mršavim" danima kada nema šta ni da se igra, a ni da se gleda, sem, naravno, Svetskog prvenstva koje se završava u nedelju. A dok se ne vrate lige petice i ne krenu da igraju malo atraktivniji klubovi, imamo jedan predlog koji bi mogao da bude veoma isplativ - ženska košarka.

Los Anđeles Sparks su jedna od najboljih ekipa u WNBA ligi. Osvojili su tri titule, lani su poražene u finalu, a pre dve godine su osvojile svoj treći prsten. I ove godine najavljuju borbu za sam vrh ženske verzije NBA lige, ali u poslednje vrijeme im ne ide najbolje. U poslednjih sedam utakmica Sparksice su upisale tek dve pobede, a jedna je ostvarena tek nakon produžetka. Kako bilo, i dalje su na skoru 13-8 te imaju samo dve pobede manje od Sijetl Storma, vodeće ekipe Zapadne konferencije.

Izabrane vesti

Večeras u Los Anđeles stiže ekipa Dalas Vingsa koja nema kvalitet kao domaćini, ali se i one nadaju nastupu u doigravanju. Ranije su tamo bile i ispale u prvom krugu, trenutno su na ivici ulaska među osam najboljih i imaju četiri uzastopne pobede. No, treba znati da su te pobede došle protiv ipak skromnijih ekipa - Čikago, Indijana, Njujork, jedino je Finiks u gornjem domu - pa verujemo da će Sparksice upisati pobedu koja im je mnogo važna za dalji tok takmičenja.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:30 7040 WNBA Los Angeles W - Dallas W ki 1 1,30
Ukupna kvota1,30

Foto: Action Images


tagovi

WNBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara