Gordić, ©MN Press
Gordić, ©MN Press

Igokea hoće Gordića, Partizan na potezu

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.06.20. | 15:21

Klub iz Aleksandrovca se interesuje za iskusnog plejmejkera

Pojavljuju se različite informacije u poslednje vreme kada su u pitanju Nemanja Gordić i Partizan. Pouzdanom plejmejkeru je istekao ugovor i sada se čas vezuje za ostanak u Parnom valjku, a čas se priča da će napustiti klub. Očigledno je situacija i dalje nejasna.

Svojim igrama, i ove sezone i tokom karijere, Gordić je napravio ime i nije čudo što za njega postoji interesovanje. Kako saznaje MOZZART Sport, Igokea je zainteresovana za njegove usluge. I nezvanično se može čuti da mu nudi više novca nego što je Gordić imao ove sezone u crno-belom dresu.

Izabrane vesti

Pretpostavka je da bi Nemanja više voleo da ostane u Partizanu, a videćemo šta će mu crno-beli ponuditi ovoga leta kako bi ga privoleli da ostane. Nezvanično, crno-beli Gordiću nude manji novac nego što je imao ove sezone.

Videćemo i kakav će Partizan imati budžet za ovog leto posle svega što se dogodilo, posle potrošenog novca i još jedne sezone bez Evrolige.

Sa druge strane, Igokea samom činjenicom da želi Nemanju pokazuje ambiciju. U ovaj klub već je ovog leta stigao trener Dragan Bajić, kao i Antabija Voler iz Mornara, Edin Atić iz Mege i Džeki Karmajkl iz Burga. Očigledno je da bi Igokea sledeće sezone mogla da bude pravi hit ABA lige.

A videćemo da li će uspeti da dovede Gordića u svoje redove. Inače, iskusni plej je već nastupao za klub iz Aleksandrovca u sezoni 2013/2014, a tada je upravo prešao u taj tim iz Partizana. Ovog leta se pominjalo i da je Budućnost zainteresovana za Gordića, tako da je pred njim više mogućnosti.

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...



tagovi

Nemanja Gordić

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara