Vladimir Jovanović (©Starsport)
Vladimir Jovanović (©Starsport)

Igokea uručila otkaz Jovanoviću: Posla ga koštali porazi od Partizana i Bosne

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.04.24. | 20:13

Do kraja sezone ekipu će voditi Marko Cvetković

Kada nastupi kriza, neko mora da plati ceh. A, obično to bude trener. Igokea je završila sezonu u ABA ligi, Partizan Mozzart Bet eliminisao ju je u četvrtfinalu, nadovezao se poraz i od Bosne u domaćem prvenstvu i u klubu iz Laktaša su povukli rez.

Vladimira Jovanovića su tri poraza u nizu koštala posla, Igokea mu je uručila otkaz. Posle godinu i četiri meseca napustio je kormilo, a klub je odmah nakon smene trenera obznanio i ko će voditi ekipu do kraja sezone. Ta uloga poverena je Marku Cvetkoviću.

Izabrane vesti

Novi trener debitovaće kroz dva dana, kada u Laktaše stiže Široki.

Vladimir Jovanović više nije trener Igokee. Uprava kluba se zahvaljuje treneru Jovanoviću na dosadašnjem radu i želi mu sreću u nastavku karijere. Ulogu trenera obavljaće Marko Cvetković, a debi će imati u Laktašima kada u goste dolazi ekipa Širokog”, stoji u saopštenju Igokee.

Igokea je uspela pod komandom Vladimira Jovanovića da se plasira u plej-of ABA lige, međutim, ne I da u doigravanju priredi senzaciju. Tačnije, ponovi je iz osnovnog dela takmičenja, kada je dobila Partizan Mozzart Bet.

U odnosu na pomenuti meč i pobedu, bila je kraća za junaka Stefana Mudija, koji je dve sekunde pre kraja pogodio za slavlje, kao i Nikolu Tanaskovića. Nosioci su u međuvremenu napustili klub, Igokea počela da beleži slabije rezultate, a kap koja je prelila čašu bio je poraz od Bosne.




tagovi

ABA ligaIgokeaVladimir Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara