Printscreen Youtube
Printscreen Youtube

Igrač koga je Teodosić omađijao: Nije me ponizio, došlo mi je da mu čestitam

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.02.21. | 11:08

"Taj potez u tom trenutku moga je da učini samo veliki šampion poput njega"

Potez Miloša Teodosića u deulu Virtusa sa Ređanom (82:69) oduševio je ceo svet, pa i Leonarda Kandija, mladog plejmejkera tima iz Ređo Emilije, bez koga magija srpskog virtuoza ne bi uspela. Da, Kandi je momak koga je Teo "zaludeo", ali koji ne žali što se u pravom trenutku našao na pogrešnom mestu.

Izabrane vesti

"Teo je uradio veliku magiju, potez koji je u tom trenutku mogao da učini samo veliki šampion poput njega", rekao je Kandi za Korijere delo sport.

Možda bi neko drugi našao uvređenim da je bio umesto njega, jer nije prijatno da vas cela planeta gleda dok ne znate gde je lopta. Ali Kandi otkriva da mu nije proradila sujeta. Naprotiv.

"Nisam to doživeo kao nedostatak poštovanja, već sam ubrzo nakon tog poteza želeo Teu da 'bacim pet' i stegnem ruku. Mislim da je to bila moja dužnost prema njemu."


Mladi Italijan je kasnije dobio pohvale od srpskog plejmejkera.

"Početkom treće četvrtine, pošto sam ga nešto nasmejao, Miloš mi je prišao i udelio kompliment za odbranu. Delovao je ozbiljan, nije me zezao. Zaista sam bio zadovoljan. Šta sam mu odgovorio? To će ostati između nas..." ostao je tajnovit italijanski košarkaš.


tagovi

Miloš TeodosićVirtusKošarkaška Serija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara